Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Mια επιχείρηση διαχρονικά υπεράνω Νόμου. Ένα διαρκές σκάνδαλο


Γράφει ο Ιάσων
------------------
Οι Βαρυσημαντοι δηλωσεις:

"...Το πόθεν έσχες του Κόμματος είναι η 90χρονη ηρωική πορεία του με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και θυσίες για την υπόθεση της εργατικής τάξης, του λαού. Το ΚΚΕ είναι κόμμα και δε δεχόμαστε καμία εφορία. Σε αυτή τη νομιμότητα δεν υποτασσόμαστε. Ο αντικομμουνισμός σήμερα έχει στόχο να πολεμήσει το ΚΚΕ και δικαστικά και με όλους τους τρόπους..."
http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=19/5/2009&id=10968&pageNo=6&direction=1
Α. Το ΚΚΕ δια στοματος μελιρυτου κεχαριτωμενης παναγνης και αμολυντου Παπισας του Περισσου, πεισματικα αυθαιρετα παρανομα κομμουνιστικα, αρνειται καθε οικονομικο ελεγχο. Ως εάν το ΚΚΕ δεν υφισταται και δεν λειτουργει στην Ελληνικη επικρατεια. Ως εάν για το κομμα του "Περιουσιου" Λαου το "τιμημενο" και όχι μονον, ΚΚΕ δεν ισχυει η Ελληνικη Νομοθεσια.
Τουτο διοτι η τεραστια περιουσια δεν απεκτηθη βεβαια από τις ασημαντες συνεισφοτες αφελων οπαδων της αλλα από τα παρανομα εμβασματα στους διπλωματικους σακκους της Σοβιετικης πρεσβειας.
Ετσι παρα πασαν λογικη ή νομον, το ιδιοτυπο καθεστως ασυλιας που καλυπτει το ΚΚΕ , τις επαναστατικες αρχες του καταστατικου του και των συνενδριων του, τις παρανομες απειλες και εκβιασμους δικαστικων, η ασυλια αυτή επεκτεινεται και στην οικνομικη απατη που λεγεται Περισσος.
Διοτι:
1. Κανενα δικαστηριο και καμμια ερευνα δεν εγινε γα την συγκεκριμμενη κατηγορια που αφορουσε στα 5 δις δραχμων σε δολλαρια που ειχε εισπραξει το ΚΚΕ απο την Σοβιετια ως υποτροφια για τις υπηρεσιες του. Το δημοσιευμα της ΕΣΤΙΑΣ της 28/11/1991, ουδεποτε διεψευσθη ή ετολμησε ποτε ο "ασκανδαλος" Περισσος να μηνυση ως ψευδες.
Το δημοσιευμα εχει ως εξης:
"...Ουδείς θα μπορουσε να φαντασθη..." έγραφε στο κυριο άρθρο της με τίτλο "Συγκλονιστικαί ομολογίαι δια τας προδοσίας του ΚΚΕ - Ο τροφοδοτης Λογαριασμος" η ''Εστία'' στο φύλλο της 28-11-1991, "...οτι θα συνεβαινε εν Αθηναις αυτο που συνεβη την παρελθουσα Παρασκευή (22-11-1991) οταν ο ραδιοσταθμος ''Σκάι'' και ολες οι εφημερίδες μεταδωσαν εκ Μόσχας ανακοινωσι της ''Κα-Γκε-Μπε'' καθ' ήν:
(α) Τα τελευταια 15 ετη χρηματοδοτησε το ΚΚΕ με ποσον πεντε δισεκατομμυρίων δραχμών, διαβιβασθεν εις αμερικανικα δολλαρια μεσω του διπλωματικου σακκου της εδω Σοβιετικης Πρεσβείας.
(β) Η ''υποτροφια'' αυτη κατεβάλλετο επι πλεον των άλλων πηγων χρηματοδοτησεως, όπως αι κοιναι εμποροβιομηχανικαι επιχειρήσεις και επιχορηγήσεις προς ''ειρηνιστικάς' οργανώσεις , επιτροπας ελληνοσοβιετικης φιλιας κλπ.κλπ..."
Και συνεχιζε η Εστια:
"...Ο πολιτικος μας κοσμος αντιπαρηλθε προ τινων μηνων και την συναφή αποκαλυψιν, του τι ελαμβανε, εις αντιπαροχήν απο το ''υποτροφον'' ΚΚΕ. Ελαμβανε την απολυτο εξαρτησιν της πολιτικης του τελευταιου απο τις "ντιρεκτίβες'' του χρηματοδοτου! Την αποκαλυψιν εκαμεν ο ιδιος ο εως τότε Γ.Γ του ΚΚΕ, σύντροφος Φαρακος με συνεντευξι του στο «Βημα» (23/6/1991)...''
"Πληρης και αμεση η εξαρτηση του ΚΚΕ απο την εξωτερικη πολιτικη της ΕΣΣΔ'' βεβαιωνει ο Φαρακος γεννημα-θρεμμα του ΚΚΕ"
''...Μεσω του σταθμαρχου της Κα-Γκε-μπε παρεδίδετο ο φακελλος με τα εκατομμύρια δολλαρια εις τον εκπρόσωπον του πολιτικου γραφείου του ΚΚΕ...'' προσεπιβεβαιώνει η Εισαγγελια της Μόσχας.
Η μήπως αυτα που παραδέχονται τώρα ο Φαράκος και η Κα-Γκε-Μπε δεν ειναι εν πολλοις γνωστα εις τους πολιτικους , τους δημοσιογράφους του αστικου μας κρατους;
Για αυτα τα χρηματα, γι αυτες τις κατηγοριες της χρηματοδοτησεως του απο ξενες μυστικες υπηρεσιες, συγκεκριμμενα την ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, το ΚΚΕ δεν απηντησε ποτε.
Δεν μηνυσε την εφημεριδα ΕΣΤΙΑ, τον Ραδισταθμο ΣΚΑΙ, την Εισαγγελια της Μοσχας, το συντροφο Φαρακο.
Γι αυτην λοιπον την προδοτικη συμπεριφορα το ΚΚΕ επρεπει να ελεχθη και τα οικονομικα του να γινουν φυλλο και φτερο.Οπως ακριβως γινονται και τα δικα μας οταν η εφορια μας καλει δια ''φορολογικη'' μας υποθεσι... Πολλω δε μαλλον οταν υπαρχει και συγκεκριμμενος λογος περαν εκεινου του εφοριακου. Η Συνεργασια με ξενες μυστικες υπηρεσιες.
Τι απαντα σ αυτο το ΚΚΕ? ΤΙΠΟΤΑ !!!
Η μαλλον «απαντα»κομμουνιστικα ως εξης:
"...Το «πόθεν έσχες» του Κόμματος είναι η 90χρονη ηρωική πορεία του με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και θυσίες για την υπόθεση της εργατικής τάξης, του λαού. Το ΚΚΕ είναι κόμμα και δε δεχόμαστε καμία εφορία. Σε αυτή τη νομιμότητα δεν υποτασσόμαστε..."
2. Και στο βιβλιο του Γαλλου Ακαδημαικου και φιλοσοφου Jean Francois Revel « "Πως οι Δημοκρατιες Αφανιζονται" (εκδοσεις Ελληνικη Ευρωεκδοτικη,1983, σελις 204-205) που γινεται η ακολουθη σχετικη αναφορα, παλι επεσε στο "ελλαδικο" κενο.
"...Οι δυτικες υπηρεσιες μολις (την 8ην Οκτωβρίου 1982) ανακαλυψαν στο Λουξεμβουργο μια ''χαρτινη'' εταιρεια δημιουργειθείσα απο την Ανατολικη Γερμανια, με προορισμο να μεταφερει κεφαλαια στις εκδοσεις του Ελληνικου Κομμουνιστικου Κόμματος. Η εταιρεία αυτη που εχει βαπτισθεί ''Εταιρεια για την αναπτυξι του Τύπου και της Τυπογραφίας'' ειχε ''ενθαρύννει'' στην Ελλαδα τις εκδοσεις του Κ.Κ. του επονομαζομενου ''του εξωτερικου'', δηλαδη εκεινου απο τα δυο Ελληνικα ΚΚ που ειναι φιλοσοβιετικο, με ''ενθαρρυνσι'' ύψους 2.300.000 δολλαρίων. Επικεφαλης της Εταιρείας απο την δημιουργια της το 1977 ενας καποιος Καρλ Ράαμπ, αυτοαποκαλουμενος τραπεζίτης και στην πραγματικοτητα μελος της κεντρικης επιτροπης του Κ.Κ της Ανατολικης Γερμανιας...Το ελληνικο κοινοβουλιο επιληφθηκε της υποθεσεως ,ερευνες σε διεθνη κλιμακα αρχισαν.Δεν ακουσα το παραμικρο για που κατεληξαν..."
Ουτε εμεις, να συμπληρωσω.
3. Ουτε τα οσα ο Ελευθεριος Σταυριδης σαρξ εκ της σαρκος , υπευθυνος του Ριζοσπαστη απο το 1922 έως το 1928, Γενικος Γραμματευς του ΚΚΕ απο το 1924 και μελος της Εκτελεστικης Επιτροπης της Κομιντερν αναφερει και αποκαλυπτει στο βιβλιο του "Τα παρασκηνια του ΚΚΕ" 54 χρονια πριν (το 1953), στο κεφαλαιο ''Η Σοβιετικη Πρεσβεια και το κομμα'' προκαλεσαν καποια ερευνα ή Ποινικη διωξι του ΚΚΕ:
"...Οπως ειπαμε προηγουμενως, η πρεσβεια διεβιβαζε μονον την αλληλογραφια μας εις την Μοσχα και μας εφερνε απο εκει γράμματα περιοδικα καθως και χρήματα. Αλλ' όμως προκειμενου περι χρημάτων ειχαμε χασει τον λογαριασμο. Μας ητο γνωστον οτι ο προυπολογισμος της Κομιντερν ανεγραφε ωρισμενο ποσον δια την επιχορηγησι τροπο τινα του ΚΚΕ. Πριν υπαρξη η πρεσβεία τα χρήματα αυτα διεβιβαζοντο εις Αθηνας μεσω Βιεννης δια προσώπων που ηρχοντο εκειθεν ή κατα την επανοδον αντιπροσώπων του ΚΚΕ όπως και με τον Σαργολογον που τα κατεκρατησε ή μεσω Γερμανιας δια του Πετσοπουλου...
...Εις όλας τας περιπτωσεις εκρατούσαμε εις το ταμείο μας λογαριασμον, ξεραμε τί πηραμε και το εχομεν ακομη να λαβωμεν...
...Απο τοτε όμως που ανελαβε η Πρεσβεία επεκρατησε περιεργος οικονομικη αταξια....
...Για όλα αυτά οι παλαιοι εισπρα κτορες του Κρεμλινου αρνουνται κάθε ελεγχο ως εάν η υποχρεωσις του οικονομικου ελεγχου που εχει ο κάθε ελλην είναι για το ΚΚΕ αποκλειστικα δικη του υποθεσις..."

Β. Οσον αφορα στην "90χρονη ηρωική πορεία του με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και θυσίες για την υπόθεση της εργατικής τάξης, του λαού"
Ας θυμισουμε στους νεωτερους μονο την πλεον προσφατη "συνεισφορα" των ορδων του ΚΚΕ /ΕΑΜ /ΕΛΑΣ/ΔΣΕ
"...Ο πολεμος τον οποιον αντιμετωπισεν η Ελλας απο του Απριλιου 1946 μεχρι του Αυγουστου 1949 υπηρξεν ολοκληρωτικος και ασυνηθους καταστροφικοτητος και επροκαλεσε μεγαλην οπισθοδρομησιν της χωρας. Ενω τα αλλα κρατη της Ευρωπης επεδιδοντο απερισπαστα εις την ανασυγκροτησιν των και εθετον τας βασεις τηςσημερινης υλικης των ευημεριας, η ΕΛΛΑΣ μετα απα αναπαυλαν ενος ετους και επειτα απο την εξουθεντικην κατοχην και το εγκληματικο δεκεμβριανι κινημα, εισήρετο εις ενα νεον πολεμον διαρκριας 41 μηνων. Εξ αιτιας του πολεμου τουτου, ο οποιος της επεβλήθη εξωθεν με οργανον το ΚΚΕ, δεν εχασε μονο χρονο πολυτιμον δια την οικονομικη ανορθωσιν της και την εγκαιρον υψωσιν του βιοτικου επιπεδου του λαου της, αλλα υπεστη και ανυπολογιστους καταστροφας εις εμψυχον και αψυχον υλικον. Ανω των 90.000 ταφων ηνοιχθησαν εις την γην αυτην λογω του συμμοριτοπολεμου. Οι νεκροι αξιωματικοι, υπαξιωματικοι και οπλιτες μας ανηλθον εις 14.890.
Οι αξιωματικοι 1040.
Οι χωροφυλακες εις 1515.
Οι πολιτες που εξετελεσθησαν απο τους συμμοριτας εις 4288(εκ των οποιων 165 ιερεις).
Οι φονευθεντες εκ ναρκων ιδιωται εις 931.
Οι συμμοριται και οι συνεργαται των, μαζί με τους βιαιως στρατολογηθεντας, που επεσαν με το ονειρο της υποδουλώσεως της πατριδος των εις 70.000 (μεταξυ αυτων , ομως δεν περιλαμβανεται ουτε ενας ηγετης του ΚΚΕ)
Οι τραυματιαι και αναπηροι αξιωματικοι, υπαξιωματικοι και οπλιτες ανηλθον εις 32.450 (αξιωματικοι 1.850) και οι χωροφυλακες εις 2239.
Οι αγνοούμενοι σταρτιωτικοι εις 3.800 και χωροφυλακες εις 159.
Δηλαδη καπου 130.000 άνθρωποι εχασν την χωήν των ή την υγειαν των.
(Τα στοιχεια εληφθησαν απο την Εκθεσιν της Πολεμικης Ιστοριας των Ελληνων 2oς ΤΟΜΟς , Εκδοτικη Ελλαδος Α.Ε , του Γενικου Επιτελειου Εθνικης Αμυνης
1970,σελις 707,708 το οποιο πολτοποιηθη επι υπουργου Αμυνης Αβερωφ, εντολη Καραμανλη Θείου-το θειος ναφερεται στην συγγενεια-).
Ομως :
Όλα να γινουν στακτη πολτος ψεμμα συκοφαντια, η Αληθεια ειναι το Φως.

ΙΑΣΩΝ