Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Όπου η καταδίκη του Εγκλήματος, δεν είναι αντικομμουνισμός.!

Ειναι η καταδικη του Κομμουνισμου-Εγκλημα..

Η κα Παπαρηγα εν μεσω αριθμημενων οπαδων του ΚΚΕ, καποιας ηλικιας, πολύ κοντα πια στην ολικη αρτηριοσκλήρωση( διανοητικη και αγγειων) , μετα των τεκνων και των εγγονων των, ( μεταναστες δεν ειδαμε) αναφερθηκε στα 92 χρονια «ταξικου διαχωρισμου» και «απολογηθηκε» για τα εγκληματα του κομμουνισμου εν Ελλαδι.

Αφορμη και Θεμα της «συγκινητικης» αυτης ομιλιας της Κας Παπαρηγα στο Αχλαδι Ευβοιας ηταν «ο αντικομμουνισμος και η επιθεσι στο κκε».
Ενώ η συνταρακτικη της «απολογια » για τα καταγεγραμμενα και τεκμηριωμενα ιστορικως εγκληματα του κομμουνισμου που αναφερουμεν εν συνεχεια, ηταν χαρακτηριστικο δειγμα της γνωστης «κομμουνιστικης ευαισθησιας»

Η απολογια της κας Παπαρηγα:

«Είμαστε υποχρεωμένοι και ως Κόμμα και ως άτομα να διαφυλάξουμε την επαναστατικότητα και την επιστημονικότητα της θεωρίας μας, ..Θα βρουν τον μπελά τους. Αν νομίζουν ότι μας πιέζουν είναι γελασμένοι»
για να συμπληρώσει μέσα σε χειροκροτήματα:

«δεν υπογράφουμε δήλωση μετανοίας»!

Μολονοτι η αντεθνικη, προδοτικη, εγκληματικη, στασις του ΚΚΕ διαχρονικως προκυπτει από τα εργα και από αυτουσιες δηλωσεις – «υπερηφανες» ανακοινωσεις των εισπρακτορων και πρακτορων του Κρεμλινου, καταχωρημενες θεσεις του ΚΕΕ ή των μελων του από τα αντιπροσωπευτικα οργανα του, όπως ο Ριζοσπαστης ή τα επισημα κειμενα του ΚΚΕ, οι εκαστοτε γραμματεις και φαρισαιοι του κομματος αυτου εξακολουθουν να υποκρινονται τους «συγχισμενους»...Προσπαθουν ματαιως να συγκαλυψουν το αιμοσταγες εγκληματικο παρελθον, επικαλουμενοι το αμαρτημα του «αντικομμουνισμου» εκεινων που αποκαλυπτουν την αδιαψευστη αληθεια.
Διοτι αυτό που δεν εννοουν να αντιληφθουν οι εγχωριοι κοκουεδες και εξακολοθουν να ξεδιπλωνουν τα κουρελοπανα τους με τα πολυκαιρισμενα και μουχλιασμενα συνθηματα τους είναι το εξης απλο:

Η καταδικη των εγκληματος δεν είναι Αντικομμουνισμος. Ειναι η καταδικη του Κομμουνισμου-Εγκλημα

Εγκλημα κατά της ανθρωποτητος .Εγκλημα ατιμωρητο που ζημιωσε και ζημιωνει την Ελλαδα, χωρις ποτε να ζητησουν οι αμετανοητοι Εγκληματιες συγνωμη..

Ενώ αντικομμουνισμος είναι η δικαια, η αυθορμητη αποστροφη των ελευθερων ανθρωπων κατά του απανθρωπου δουλικου ολοκληρωτικου δογματικου καθεστωτος που δια της βιας και ανευ εκλογων προσπαθουν τα αποστεωμένα υπολείμματα, μιας πολυθενικης που επτωχευσε να νεκραναστησουν γυρω από ένα αταφο οζον πτωμα. Που λεγεται Κομμουνισμος.

Ιασων

************************************************
Να λοιπον πως απολογηθηκε η Κα Παπαρηγα για τα πεπραγμενα του»τιμημενου» ΚΚΕ.

1. Για την προδοτικη αντεθνικη θεσι και δρασι του ΚΚΕ στο θεμα της Μακεδονιας και Θρακης :

Καταγεγραμμενα στοιχεια του Εγκληματος:

Α) 3ο Έκτακτο Συνέδριο τού ΣΕΚΕ (Κ) (26/11/1924-3/12/1924, ΚΚΕ Επίσημα κείμενα σ. 517)
«..Άμεσα καθήκοντα τού ΚΚΕ επάνω στό εθνικό ζήτημα είναι ο αμείλικτος αγώνας εναντίον τής καταπιεστικής πολιτικής τής ελληνικής μπουρζουαζίας στή Μακεδονία καί τη Θράκη, .. ΤΟ ΚΚΕ στόν αγώνα αυτό θα υποστηρίξη με όλας του τάς δυνάμεις το εθνικό επανασταστικό κίνημα των καταπιεζόμενων λαών της Μακεδονίας και Θράκης για τη δημιουργία ανεξάρτητων δημοκρατιών..Επίσης την αποικιστική πολιτική της ελληνικής μπουρζουαζίας στη Μακεδονία και Θράκη ( εννοεί την εγκατάστασι Ελλήνων προσφύγων από την Μικρά Ασία και τον Εύξεινο Πόντο) το ΚΚΕ οφείλει να τήν καταπολεμήση με τον πιο αμείλικτο τρόπο .»

Β) Ριζοσπάστης 10/12/1924
Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. .. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών..Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη…Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη

Γ) Ριζοσπάστης 29/01/1925
«..Μακεδόνες, εργάτες και αγρότες...Από τους εναποµείναντες, πιστούς στο µακεδονικό λαό επαναστάτες, εξαρτάται να ενώσουν εκ νέου γρήγορα τις δυνάµεις τους, να ανασυστήσουν εκ νέου την Εσωτερική Μακεδονική Οργάνωση στη βάση της επαναστατικής ενότητας και της πλήρους ανεξαρτησίας από τη βουλγαρική και βαλκανική αστική τάξη και να οδηγήσουν τιςµακεδονικές εργαζόµενες µάζες µαζί µε τους εργάτες και αγρότες των Βαλκανίων στη αποφασιστική µάχη για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Μακεδονίας.Η Βαλκανική Κοµµουνιστική Οµοσπονδία, καθώς και τα κοµµουνιστικά κόµµατα της Βουλγαρίας, Γιουγκοσλαβίας και Ελλάδας και οι πλατιές εργατικές µάζες των Βαλκανίων στέκονται αποφασιστικά στο πλευρό του αγωνιζόµενου µακεδονικού λαού, ενάντια στην καταπίεσή του…Με τον αγώνα ενάντια στην αστική τάξη των χωρών τους και ενάντια στον Ευρωπαϊκό ιµπεριαλισµό, µε τον αγώνα για τη δηµιουργία της Βαλκανικής Οµοσπονδίας των εργατοαγροτικών δηµοκρατιών, τα κοµµουνιστικά κόµµατα των βαλκανικών κρατών εξασφαλίζουν ταυτόχρονα και την επιτυχία του αγώνα για κατάκτηση ενιαίας και ελεύθερης μακεδονίας…»

Δ) 4η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ (28 – 29/7/1948)
«..Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό που κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες απο άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι τών βασικών αρχών του μπολσεβικισμού , για τη Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος , του δικαιώματος για μιά ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη τού πληθυσμού των περιφερειών αυτών για τήν εθνική τους απελευθέρωση...» (Επίσημα κείμενα ΚΚΕ τόμος 3ος, σελίς 326)

Ε) 5η Ολομέλεια τής ΚΕ του ΚΚΕ (Πρέσπες 30-31/01/1949)
«..Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ καί τής λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρεί την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

Η απολογια της κας Παπαρηγα:

«Δεν υπογραφουμε δηλωσι μετανοιας»

2.Για την προδοτικη συμμετοχη και συνεργεια στην Μικρασιατικη καταστροφη.

Καταγεγραμμενα στοιχεια του Εγκληματος:

Ριζοσπάστης, 12/07/1935
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

Η απολογια της κας Παπαρηγα:

«Δεν υπογραφουμε δηλωσι μετανοιας»

3. Για την προδοτικη στασι του ΕΑΜ /ΕΛΑΣ /ΔΣΕ/ΚΚΕ στον συμμοριτοπολεμο που δεν απεβλεπ στην απελευθερωσι της Ελλαδος αλλα στην υποταγη της στο κομμουνιστικο παραπετασμα με απεμπολησι εθνικων εδαφων

Καταγεγραμμενα στοιχεια του Εγκληματος:

Το ΒΗΜΑ, 09/12/2001.Συνέντευξις του Χ. Φλωράκη.

«.. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή... Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να 'ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε..»

Η απολογια της κας Παπαρηγα:

«Δεν υπογραφουμε δηλωσι μετανοιας»

4. Για τήν λεγομένη εθνική αντίστασι,

Καταγεγραμμενα στοιχεια του Εγκληματος:

από το βιβλίο«ΕΑΜ-ΕΛΑΣ –ΟΠΛΑ» (εκδόσεις «Διεθνής Βιβλιοθήκη» του Αγι Στίνα( αρχειομαρξιστή, τροτσκιστη παλαιού μέλους του ΚΚΕ, δραπετη των φυλακών της Ακροναυπλιας τον Οκτωβριο του 1942, γνωστού θεωρητικού του αντιεξουσιαστικού χώρου)


Α) «...Αλλά οι ‘‘πολεμικές επιχειρήσεις’’ για το ‘‘διώξιμο του κατακτητή’’ εκτελούνται από μικρές ομάδες και περιορίζονται σε δολοφονίες μεμονωμένων στρατιωτών ή αξιωματικών, σε παγίδες και ενέδρες εναντίον περιπόλων ή μικρών στρατιωτικών μονάδων και σε μερικά σαμποτάζ σε αφύλακτες σιδηροδρομικές γραμμές. Είναι γνωστό ότι οι αρχές κατοχής απαντούσαν σε κάθε μια από αυτές τις «επιχειρήσεις» με άγρια αντίποινα. Θύματα ήταν ο άμαχος πληθυσμός και οι κρατούμενοι στις φυλακές και στα στρατόπεδα και όχι εκείνοι που τα προκαλούσαν. Ο απολογισμός ήταν τρομακτικός σε βάρος του πληθυσμού, σε θύματα, καταστροφές χωριών κ.λπ. Για έναν γερμανό στρατιώτη, οι Γερμανοί σκότωναν 10 Έλληνες, για έναν αξιωματικό 100 και για συνταγματάρχες και στρατηγούς πάνω από 1000. Ίσως το ΕΑΜ, στον υπολογισμό των θυμάτων να λογάριαζε μόνον εκείνους που προκάλεσαν τα αντίποινα και όχι εκείνους που τα υποστήκαν, τον άμαχο πληθυσμό και τους ομήρους. Βέβαια, τα δικά τους θύματα ήταν πολύ λίγα ή ανύπαρκτα. Ύστερα από κάθε ‘‘πολεμική επιχείρηση’’ αυτοί έφευγαν στα βουνά και τον ηρωισμό τους τον πλήρωναν άλλοι. Και ακόμα είχαν κι ένα άλλο κέρδος. Όσοι αγρότες κατόρθωναν να διαφύγουν από τα μπλοκαρισμένα από τους Γερμανούς χωριά, κατέφευγαν στα βουνά και θέλανε δεν θέλανε εντάσσονταν στον ΕΛΑΣ. Στις πρώτες ‘‘πολεμικές επιχειρήσεις’’, ας πούμε ότι δεν περίμεναν τόσο άγρια αντίποινα. Αλλά την δεύτερη, την τρίτη, την δεκάτη, την εκατοστή; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήξεραν τί θα ακολουθούσε ύστερα από την επίθεση τους εναντίον στρατιωτών των αρχών κατοχής.... τα άγρια αντίποινα των αρχών κατοχής, μαζικές σφαγές αθώων, μαζικές εκτελέσεις ομήρων, μαζικές συλλήψεις, μαζικές αποστολές στη Γερμανία, απ' όπου πολλοί λίγοι γύριζαν ζωντανοί, εμπρησμοί χωριών, κ.λπ....»

Β) Στη «Σύνοψη των Γεγονότων» του ιδιου ανωτερω βιβλιου

«..Θα το ξαναγράψουμε και θα το ξαναπούμε. Σε έναν πόλεμο που κρατάει τρία χρόνια, κανείς από την πολιτική, στρατιωτική, πνευματική ηγεσία αυτού τον πολέμου, ούτε πιάστηκε ούτε εκτελέσθηκε ούτε σκοτώθηκε στη μάχη, ούτε τραυματίστηκε ούτε πέρασε από τα κρατητήρια της Μέρλιν. Όλοι είναι σώοι και υγιείς, ούτε μία γρατσουνιά στο πρόσωπο τους. Και είναι αυτοί που με πύρινα άρθρα, με απομνημονεύματα και αναμνήσεις προβάλλουν το έργο τους για εθνική εποποιία, Νέο '21 κ.λπ., και διεκδικούν δάφνες, παράσημα, και συντάξεις...Σήμερα όλοι όσοι δεν θέλουν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, τους άλλους και την ιστορία, ξέρουν ότι η «εθνική αντίσταση» σε τίποτε δεν συνετέλεσε ούτε στην απελευθέρωση της χώρας ούτε στην τελική νίκη των συμμάχων ούτε και μπόρεσε να επηρεάσει το ηθικό και την πολεμική ικανότητα του στρατού κατοχής..»

Η απολογια της κας Παπαρηγα:

«Είμαστε υποχρεωμένοι και ως Κόμμα και ως άτομα να διαφυλάξουμε την επαναστατικότητα και την επιστημονικότητα της θεωρίας μας, ..Θα βρουν τον μπελά τους. Αν νομίζουν ότι μας πιέζουν είναι γελασμένοι»

για να συμπληρώσει μέσα σε χειροκροτήματα:

«δεν υπογράφουμε δήλωση μετανοίας»!

Ιασων