Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η ...αγέλη των "Μέσων Μαζικής Υστερίας" Κυβερνά

11/9/2001 Το ιστορικο μιας θλιβερας επετειου

Δήλωσις Σημίτη για την επίθεση των ΗΠΑ, στις 7/10/2001)

"...Η απάντηση των ΗΠΑ ήταν αναπόφευκτη.Οσοι σκότωσαν χιλιάδες αθώους πολίτες οφείλουν να λογοδοτήσουν. Η ελλάδα μάχεται την τρομοκρατία. Συμμετέχουμε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Εχουμε ζητήσει η επιχείρηση αυτή να είναι συγκεκριμένη σε συγκεκριμένους στόχους..."

********************************************************************

Περισσότερα από 3.000, τα αθώα θύματα που ετάφησαν στα καμμένα ερείπια των δίδυμων πύργων την 11/9/2001 πριν από 8 χρόνια.. Θύματα της τυφλής βίας, δογματικών και διεστραμμένων.,ψυχωτικών ανθρωποειδών. Χωρίς κάποιο λόγο, χωρίς ηθική χωρίς αιτία.

Με αξιοπρέπεια και χωρίς οιανδήποτε υπερβολή οι Αμερικανοί τίμησαν τους αδικοσκοτωμένους .Μεταξύ των και σαράνταεννέα επιτυχημένοι συμπατριώτες μα. Παντελως αγνοηθέντες απο τα ημεδαπά Αριστεροκρατούμενα Μέσα Ενημερώσεως.

Εναι οι κάτωθι:

Ahladiotis Joanne, Alikakos Ernest, Apollo Peter, Aranyyos Patrick, Bantis Katherine, Brennan Peter, Damaskinos Thomas, Demas Anthony,Economos Constantinen Gus, Fosteris Anna, Grekiotis Jimmy, Hagis Steven, Halikiopoylos Leonidas, Haramis Vsilios, Haros Frances, Katsimastides John, Klares Richard, KousouliwnDaniel, Kouras Patricia, Maoounis James, Mousouroulis Stilianos, Moutos Peter, Papadopoulos/ Papas Nikos, Papaioanou Bill, Papageorge James, Paris George, Pigis Theodoros, Pouletsos Dphne, Poulos Richard, Poulos Stephen, Pullis Edward, Siskopoulos Muriel, Soulas Timthy, Stergiopoylos, Andrew, Tarrou Michael,, Theodorides Michael Tzemis Jennifer, Jois Prokopios, Babakitis Ariene, Markoylis George, Savvas Anthony, Elferis Michael, Grouzalis Ken, Kokinos Steve, Mastadrea Philip, Nicholas John, Tselepis William, Zanetos Steve, Zavos Gus. (στο υπεροχο βιβλίο του Μανώλη Βασιλάκη « Καλά να πάθουν!!» εκδόσεις Γνώσεις, σελίς 11)

Ακολούθησε η δικαιολογημένη αντεπίθεσι των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, που παρείχε άσυλο στην τρομοκρατική ομάδα του Μπιν Λάντεν. Βεβαίως τότε , το Al Jajeera εξέπεμπε «παιδικές εκπομπές» εν σχέσει προς τα Ελληνικά ΜΕΜ σε αντιαμερικανικό φανατισμό.

Δειλή και απολιτική ως συνηθως υπήρξε η στάσι του νυν ΠρωθυπουργουΚ.Καραμανλη , τότε αρχηγού τη αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, οποίος ενώ ευρίσκετο στην Βοστώνη στις 11/9/2001 δεν πήγε αμέσως στη Νέα Υόρκη για να δείξη την συμπαράστασι του ή να εκφράση την συμπάθεια του στα θύματα των διδύμων πύργων, αλλά προτίμησε να επιστρέψη στην Ελλάδα μέσω Μόντρεαλ.

Εξ ίσου αλγεινή εντύπωσι προκάλεσε στην ορογένεια η στάσις των εντοπίων Μέσων Ενορχηστρωσεως ς Αριστερών Απόψεων, τα οποία ουσιαστικώς κατάφεραν να αντιστρέψουν την πραγματική κατάστασι και να εμφανίσουν την βάρβαρη δολοφονική τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους που προηγηθή, ως πράξι επιβολής δικαίου και τιμωρίας επι των «κακών» αμερικανών που εισέβαλαν στο Αφγανιστάν. Πανστρατιά οι δημοσιογραφικοί κάλαμοι, οι περίλυποι τηλεπαρουσιαστές και οι θλιμμένες τηλεπαρουσιάστριες κάθε βράδυ, για τα ελάχιστα θύματα των βομβαρδισμών στην Καμπούλ και τα ορεινά κρυσφήγετα του Μπιν Λάντεν, προκειμένου να διαστρεβλώσουν και να παραπληροφορήσουν, να μας πείσουν όλους ότι είναι οι Αμερικανοἰ «ιμπεριαλιστές»που φταίνε διότι εισέβαλαν στο Αφγανιστάν και οχι οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες του Μπιν Λαντεν οι οποίοι πρώτοι με την ύπουλη απάνθρωπη δολοφονική επίθεσει κατά των διδύμων πύργων προκάλεσαν την δίκαιη αντίδρασι των Αμερικανών.

Και βεβαίως επανειλημμένως κατ'εξακολούθησιν και συστηματικώς απέφευγαν τα ελλαδικά Μέσα Ενημερώσεως να δημοσιοποιήσουν τις επανειλημμένες δολοφονίες Αμερικανών με άνθρακα στην Αμερική ή την άρνησι των ταλιμπάν να εκδώσουν σε ουδέτερη χώρα τον Μπιν Λάντεν.

.

Ταυτόχρονα στην Ελλάδα οι αντιδράσεις γελοίων στρατευμένων διαδηλωτών έκαναν τον γύρω του κόσμου και παρουσίαζαν τους έλληνες ούτε λίγο ούτε πολύ ως αληλέγγυους συγγενείς του Μπιν Λάντεν και των Ταλιμπάν που τον έκρυβαν.

Ετσι στις 19/9/2001 (οκτώ μόλις μέρες μετά απο το τρομοκρατικό κτύπημα,στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παναθηναικού και Ρεάλ μόλις ο διαιτητής, στην εφαρμογή της αποφάσεως της ΟΥΕΦΑ, κράτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατίας των διδύμων πύργων , οι νεο-έλληνες «φίλαθλοι» έκαψαν αμερικανικές σημαίες φωνάζοντας τα γνωστά αντι-αμερικανικά συνθήματα «Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι»,ή «Οσάμα Οσάμα» και βεβαίως « Μπιν Λάντεν οέ, οέ, οέ».

Ενώ εξω απο την πενθούσα Αμερικανική Πρεσβεία την 27/9/2001 οι αδιόρθωτοι παλαιοί κομμουνιστές του ΚΚΕ και και νέοι του ΝΑΡ ( νέο αριστερό ρεύμα) με τις αδελφές αριστερές οργανώσεις διαδήλωναν «ειρηνικά» με ''υπερευφυή'' μακαβρια δολοφονικά και αιμοσταγή συνθήματα όπως « Οσάμα τι να κάνω που δεν ξέρω να πετώ αεροπλάνο»

Στον Εθνικό Κήρυκα της Ν.Υόρκης την 7/10/2001. διατυπώνοντο με ωμή ειλικρίνεια η απογοήτευσι των ομογενών από την αηδιαστική εικόνα που παρείχε στον κόσμο η Ελλάδα. Το άρθρο είχε τον εύγλωττο τίτλο «Νέα Εποχή στις σχέσεις Ελλάδος-

Ομογένειας».

«Είσθε μαζί μας ή είστε εναντίον μας?» το ερώτημα αυτό ήταν το ερώτημα και κάθε ομογενή…Όμως τούτη τη φορά το κακό παράγινε .Η ειδοποιός διαφορά τώρα είναι ότι πριν καν προλάβουν η Αμερική και η ομογένεια να μετρήσουν τα θύματα τους και πολύ πριν προλάβουμε να θάψουμε τους νεκρούς μας γίναμε αποδέκτες αντιαμερικανικών κραυγών από την Ελλάδα

Θεωρώ ότι 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, η σιωπηλή πλειοψηφία των σκεπτομένων ελλήνων, είναι περισσότερο προβληματισμένη σήμερα για τις συνέπειες που οι αντιδράσεις της φαινομενικής ελλάδας δημιούργησαν στην Ομογένεια και κατ επέκτασιν στις σχέσεις μας με την Αμερική.

ΙΑΣΩΝ