Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Free Gaza. Υπάρχει τρόπος να κλάψουν οι δολοφόνοι του Ισραήλ;



Η ανθρωπότητα έμεινε —για πολλοστή και μάλλον όχι τελευταία φορά— άναυδη από το θράσος και την αθλιότητα του Ισραήλ. Είδε ένα μοναδικής αυθάδειας "ρεσάλτο" σε πλοίο, που θύμιζε τις εποχές των πειρατών. Είδε ένα κράτος "κακοποιό" να γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων του τον διεθνή νόμο και τις διεθνείς συνθήκες. Είδε ένα κράτος, το οποίο εγκληματεί στη Γάζα εναντίον των Παλαιστίνιων, να είναι έτοιμο να εγκληματήσει και εναντίον του οποιοδήποτε άλλου θα σκεφτεί να βοηθήσει τους Παλαιστινίους. Το μήνυμα αυτής της αθλιότητας ήταν απόλυτα σαφές. Κανένας δεν μπορεί να πειράξει το Ισραήλ. Όποιος τολμήσει να το κάνει, κινδυνεύει, γιατί απλούστατα ο διεθνής νόμος φτάνει μόνον μέχρι εκεί όπου δεν απειλεί τα συμφέροντα των Εβραίων.
Αυτά όλα συνάδουν με τη λογική του Ισραήλ. Το Ισραήλ, το οποίο τον τελευταίο μισό αιώνα καθημερινά σκοτώνει και τρομοκρατεί τους πάντες στη Μέση Ανατολή στο όνομα της "αντιτρομοκρατίας". Το Ισραήλ των σιωνιστών, οι οποίοι φέρονται ρατσιστικά απέναντι σε όλους τους λαούς στο όνομα του "αντιρατσισμού". Το Ισραήλ των φανατικών εθνικιστών Εβραίων, οι οποίοι στο όνομα του κοσμοπολιτισμού καταγγέλλουν τον εθνικισμό όλων των "άλλων" λαών. Το Ισραήλ, το οποίο έχει μετατρέψει τη Γάζα στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην ανθρώπινη ιστορία στο όνομα του "Ολοκαυτώματος". Το Ισραήλ των Εβραίων …των επαγγελματιών προβοκατόρων της ανθρώπινης ιστορίας. Των Εβραίων, οι οποίοι επί αιώνες όσο πιο πολύ έκλεβαν τόσο πιο πολύ έκλαιγαν. Των Εβραίων, οι οποίοι επί αιώνες όσο πιο πλούσιοι γίνονταν τόσο πιο ζητιάνοι φαίνονταν.
Αυτούς τους επαγγελματίες της προβοκάτσιας και της υποκρισίας θέλησαν να "παρακάμψουν" οι ακτιβιστές. Θέλησαν να τους νικήσουν …και μάλιστα στην εποχή που είναι πιο ισχυροί από ποτέ στην ιστορία τους. Στην εποχή που οι Εβραίοι ελέγχουν το σύνολο των διεθνών ΜΜΕ. Στην εποχή που οι Εβραίοι, μέσω του Χόλυγουντ, ελέγχουν το σύνολο του μηχανισμού παραγωγής προτύπων. Στην εποχή που οι Εβραίοι, μέσω των μεγάλων τραπεζών, ελέγχουν και απειλούν το σύνολο των κρατών. Στην εποχή, που, μέσω της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, έχουν εγκαθιδρύσει την παγκόσμια κυβέρνηση. Στην εποχή, που, μέσω αυτής της υπερκυβέρνησης, "διορίζουν" στην κυριολεξία τους "ηγέτες" των λαών.
Αυτό το Ισραήλ θέλησαν να πολεμήσουν οι ακτιβιστές του Free Gaza. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύουν τα ΜΜΕ των Εβραίων Μέρντοχ, Γκράχαμ και πολλών άλλων. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το Χόλυγουντ των Εβραίων Ρεντστόουν, Σπίλμπεργκ και πολλών άλλων. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το διεθνές τραπεζικό σύστημα της εβραϊκής Goldman Sachs, της εβραϊκής Citibank και πολλών άλλων. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η ΚΕΤ του Εβραίου Τρισέ. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η Παγκόσμια Τράπεζα του Εβραίου Γούλφοβιτς. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η Μoody΄s του Εβραίου Μπάφετ. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η ΕΧΧΟΝ του Εβραίου Ροκφέλερ. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης της Εβραίας Ρόζαλιν Χίγγινς Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ του Εβραίου Ρότσιλντ και του Κίσιγκερ.
Αυτό το Ισραήλ κατήγγειλαν οι ακτιβιστές στη διεθνή κοινωνία και ήθελαν τη συμπαράστασή της. Ήθελαν, για παράδειγμα, τη συμπαράσταση της "επαναστατικής" Γαλλίας του πολιτισμού και του ουμανισμού. Της Γαλλίας, του Εβραίου Σαρκοζί και του Εβραίου Κουσνέρ. Ήθελαν τη συμπαράσταση της Γερμανίας, η οποία καθημερινά ζητά συγνώμη από τους σιωνιστές. Της Γερμανίας της Μέρκελ, η οποία δίνει καθημερινή αναφορά στον Εβραίο προϊστάμενό της Schnur. Αν αυτοί είναι οι ισχυροί της Ευρώπης, σε ποιους άλλους μπορούσαν να ελπίζουν; Σ' αυτούς που "τρέμουν" τους Εβραίους τραπεζίτες και τοκογλύφους; Που τους "τρέμουν" μην τους "υποβαθμίσουν". Που τους "τρέμουν" μην πάψουν να τους δανειοδοτούν. Που τους "τρέμουν" μην επιχειρήσουν κερδοσκοπικές επιθέσεις εναντίον τους. Που τους "τρέμουν" μην εισβάλουν στις χώρες τους ως ΔΝΤ. Σ' αυτούς τους τρομοκρατημένους λαούς απευθύνθηκαν οι ακτιβιστές.
Ακόμα πιο "φιλόδοξοι" ήταν οι Έλληνες ακτιβιστές, που επέβαιναν στο πλοίο. Αυτοί δεν απευθύνθηκαν στους ξένους. Αυτοί απευθύνθηκαν στη δική τους κυβέρνηση. Στην "ελληνική" κυβέρνηση …όπως τουλάχιστον νόμιζαν. Ακόμα αναρωτιούνται γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν κατακεραύνωσε το Ισραήλ, το οποίο με την αθλιότητά του έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή Ελλήνων πολιτών και μάλιστα σε διεθνή ύδατα. Ακόμα αναρωτιούνται γιατί το Υπουργείο Εξωτερικών δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Αναρωτιούνται, γιατί απλά δεν σκέφτονται ότι ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι ο Εβραίος Giorgo Papandreou. Ο ευνοημένος της Εβραίας Ολντμπράιτ. Ο προστατευόμενος του Εβραίου Σόρος. Ο πιστός οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Λέσχης Μπίλνεμπεργκ. Ο "τρόφιμος" του ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Αυτός, ο οποίος θα διεκδικήσει τα εθνικά μας δίκαια από το Δικαστήριο της Χάγης της Εβραίας Χίγγινς.
Οι ταλαίπωροι συμπατριώτες μας από αυτόν τον άνθρωπο περίμεναν "βοήθεια"; Όλα αυτά αν μη τι άλλο δείχνουν άγνοια. Άγνοια, όμως, σε "πόλεμο", όσο σημαντικός ή ασήμαντος κι αν είναι αυτός, σημαίνει ήττα. Πήγαν οι φουκαράδες να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους και τους σκότωσαν μεσοπέλαγα οι Ισραηλινοί. Τώρα φωνάζουν. Τζάμπα φωνάζουν, γιατί φωνάζουν στη μέση της ερήμου. Της ερήμου, την οποία γνωρίζουν καλά μόνον οι Εβραίοι. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για άγνοια, η οποία στο επίπεδο αυτό είναι θανάσιμη. Δεν μπορείς να πολεμήσεις έναν φονικό εχθρό —όπως είναι το Ισραήλ— όταν δεν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά του. Δεν μπορείς να πολεμήσεις έναν εχθρό, όταν δεν γνωρίζεις σε πιο πεδίο μάχης πρέπει να τον μεταφέρεις για να χάσει.
Όποιος "πολεμά" στην "έρημο" το Ισραήλ, είναι καταδικασμένος να χάσει. Οι διαμαρτυρίες, όσο μαζικές κι αν είναι, δεν πτοούν το Ισραήλ. Γιατί; Γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι και πιο ικανοί διδάξαντες της διαμαρτυρίας. Όσο κι αν προσπαθούν να θυματοποιηθούν τα θύματά τους, δεν τους απειλούν, γιατί είναι επαγγελματίες σ' αυτήν την τακτική. Όσο και να σπαράζουν ως θύματα δεν έχουν ελπίδες απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι έχουν πάρει "Όσκαρ" σπαραγμού ακόμα και ως θύτες. Ούτε ένας ακρωτηριασμένος δεν "σπαράζει" τόσο "ποιοτικά" όσο ένας Εβραίος δολοφόνος. Αυτή είναι η "έρημος", όπου απαγορεύεται σε κάποιον να πολεμά το Ισραήλ. Με διαμαρτυρίες και καταγγελίες δεν του κάνεις τίποτε.
Οι σχέσεις και οι συμμαχίες, που το κάνουν πανίσχυρο, δεν επηρεάζονται από αυτές τις διαμαρτυρίες. Γι' αυτόν τον λόγο είναι απρόσβλητο το Ισραήλ σε τέτοιου είδους "πολεμικές". Γι' αυτόν τον λόγο πραγματικά κτήνη —όπως ο Σαρόν παλαιότερα ή ο Νετανιάχου σήμερα— δεν κινδυνεύουν από κανέναν πολιτισμό και από κανέναν νόμο. Ό,τι ισχύει για άλλα κράτη και άλλες ηγεσίες, δεν ισχύει για το Ισραήλ. Πολλά κράτη και πολλές ηγεσίες, δηλαδή, αρκεί να καταγγελθούν για μια απάνθρωπη συμπεριφορά και οι ισχυροί αυτού του κόσμου τούς "εγκαταλείπουν", γιατί δεν αντέχουν το κόστος αυτής της σχέσης. Εκλεγμένοι ηγέτες δεν μπορούν να "στηρίζουν" εγκληματίες συναδέρφους τους μπροστά σε μια λαϊκή κατακραυγή. Μόνον το κράτος του Ισραήλ και η φασιστική του ηγεσία μπορεί να επιβιώσει ακόμα κι αν εστιαστεί επάνω τους το σύνολο της παγκόσμιας κατακραυγής.
Tο Ισραήλ είναι φονικό για έναν πολύ απλό λόγο. Έχει σχέσεις εξάρτησης με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Είναι προφανές πως όλοι αυτοί συνδέονται με ειδικούς δεσμούς μεταξύ τους. Δεσμούς, οι οποίοι συνήθως συνδέουν μεταξύ τους συνενόχους δολοφόνους ή συμμορίες εγκληματιών. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί αλληλοεκβιάζονται μεταξύ τους. Πολλές φορές το Ισραήλ ενοχλεί με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν το εγκαταλείπουν οι σύμμαχοί του, γιατί τους εκβιάζει.
Εδώ ακριβώς βρίσκεται το λεπτό σημείο. Πρέπει να γνωρίζει κάποιος τις κοινές "βρομιές" όλων αυτών, για να καταλάβει για τι ακριβώς αλληλοεκβιάζονται. Πρέπει να γνωρίζει τι ακριβώς μυστικά τούς "δένουν" όλους αυτούς μεταξύ τους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Πρέπει να τους βάλεις απέναντι σε ένα εφιαλτικό εκβιαστικό δίλημμα του τύπου …"ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι". Πρέπει να τους δείξεις ότι γνωρίζεις πού βρίσκεται η αδυναμία τους. Πρέπει να τους δείξεις ότι γνωρίζεις τι έκαναν εις βάρος όλων των λαών, όταν προκάλεσαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό. Όλο το μυστικό τους βρίσκεται στο "Ολοκαύτωμα". Στους "φακέλους" του Ολοκαυτώματος βρίσκεται το μυστικό της αμερικανικής παντοκρατορίας και εκεί εκβιάζουν οι Εβραίοι τους Αμερικανούς. Στους "φακέλους" του Ολοκαυτώματος βρίσκεται το μυστικό της εβραϊκής τραπεζικής παντοκρατορίας και εκεί εκβιάζουν τους Εβραίους οι Αμερικανοί.
Μέσα σ' αυτούς τους "φακέλους" μπορεί να αποκαλυφθεί ότι ο διαβόητος Χίτλερ ήταν ένας απλός "υπάλληλος" κάποιων. Εκεί μπορεί ν' αποδειχθεί ότι ο Χίτλερ ήταν ένας άνεργος και αγράμματος δεκανέας, τον οποίο κάποιοι τον προσέλαβαν και τον χρηματοδότησαν, για να ισοπεδώσει την Ευρώπη. Να την ισοπεδώσει, για να "χτίσουν" οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι την κοινή τους αυτοκρατορία. Δεν είναι τυχαίο που τη σημερινή παγκόσμια κυβέρνηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ τη στελεχώνουν τα άτομα που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ.
Ας ψάξει κάποιος να δει τι σχέση έχουν οι οικογένειες των Μπους, των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ με τον Χίτλερ και θα του λυθούν πολλές απορίες. Εμείς έχουμε μια άποψη για το τι περίπου είναι αυτό το μυστικό. Όμως, στο σημείο αυτό δεν είναι το θέμα το τι γνωρίζουμε εμείς, αλλά το τι μπορούν να κάνουν οι ακτιβιστές, προκειμένου να φέρουν σε δύσκολη θέση το φονικό Ισραήλ. Το Ισραήλ, το οποίο δεν δίστασε να "θερίσει" κάποιους από τους συντρόφους τους. Το Ισραήλ, το οποίο γελάει μπροστά στα εγκλήματά του. Το Ισραήλ, το οποίο φτύνει στην κυριολεξία τα θύματά του.
Τι μπορούν να κάνουν; Να πάψουν να απευθύνονται στις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών και να απευθυνθούν απευθείας στους λαούς τους. Γιατί; Για να εκμεταλλευτούν έναν ευρωπαϊκό νόμο, ο οποίος δίνει νομοθετική ισχύ στους απλούς πολίτες της Ευρώπης. Ένα νόμο, ο οποίος θεωρεί αρκετό τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου υπογραφών, προκειμένου να "νομοθετήσει". Αντί λοιπόν όλοι αυτοί οι ακτιβιστές του Free Gaza να κάθονται να κλαίνε και να διαμαρτύρονται στα τηλεοπτικά "παράθυρα", ας αρχίσουν να μαζεύουν υπογραφές Ευρωπαίων. Ο καθένας όπως μπορεί και με όσα μέσα διαθέτει. Ευρωπαίοι βουλευτές και ευρωβουλευτές ήταν ανάμεσα στα θύματα της εβραϊκής αθλιότητας. Δεν μπορούν αυτοί να ξεκινήσουν μια οργανωμένη εκστρατεία συλλογής υπογραφών;
Το ίδιο ισχυροί είναι και οι Τούρκοι, οι οποίοι σήμερα θρηνούν πραγματικά θύματα της ισραηλινής θηριωδίας. Γίνονται γραφικοί με τις διαμαρτυρίες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Διασκεδάζουν τους Εβραίους με τις υστερίες τους, ενώ μπορούν να τους τρομοκρατήσουν. Πώς; Οκτώ εκατομμύρια Τούρκων υπάρχουν στη Γερμανία. Ας μαζέψουν τις δικές τους υπογραφές, για ν' ανοίξει ο "Φάκελος Ολοκαύτωμα". Να μην αμφισβητήσουν το Ολοκαύτωμα και έρθουν αντιμέτωποι με τον γερμανικό νόμο και την πατήσουν. Να μην αμφισβητήσουν το Ολοκαύτωμα και έρθουν αντιμέτωποι με τη γνωστή σπαρακτική παράσταση των διάσημων κατόχων "Όσκαρ" Εβραίων.
Αυτήν την παγίδα πρέπει ν' αποφύγουν. Να μην εκδηλώσουν καμία αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος. Αυτή η αμφισβήτηση έχει "φάει" το Ιράν και υποφέρει ο λαός του. Σ' αυτήν την παγίδα δεν πρέπει να πέσουν οι ακτιβιστές. Να αναγνωρίσουν το Ολοκαύτωμα και απλά να ζητάνε προς χάριν της ιστορικής αλήθειας να παραχωρηθεί αυτό στη "βάσανο" της επιστήμης της ιστορίας. Για χάριν του εμπλουτισμού της ευρωπαϊκής ιστορίας ν' ανοίξει ο φάκελος. Να παραδοθεί ο φάκελος στους ιστορικούς ερευνητές. Να δούμε και εμείς ως Ευρωπαίοι τι έκαναν και ποιοι. Να δούμε πόσο πολύ "βασανίστηκαν" κάποιοι Εβραίοι και εν ανάγκη να τους αποζημιώσουμε και με επιπλέον χρήματα. Να δούμε πόσο μεγάλα κτήνη ήταν κάποιοι Ναζί. Να επιβεβαιωθούν για άλλη μία φορά οι Εβραίοι στους ισχυρισμούς τους. Να δούμε όμως τα στοιχεία αυτών των φακέλων επιτέλους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Όλη η άμυνα των Εβραίων βρίσκεται στην άγνοια και στις ενοχές των λαών. Όλη η δύναμή τους βρίσκεται στη σχέση τους με τις ηγεσίες της Ευρώπης. Με τις ηγεσίες, οι οποίες νομοθετούν μόνιμα υπέρ των συμφερόντων τους, "θωρακίζοντας" τις αδυναμίες τους. Με τις ηγεσίες, οι οποίες κλείνουν όλα τα "παράθυρα", που θα μπορούσαν να "φωτίσουν" τα κοινά τους εγκλήματα. Με τις ηγεσίες, οι οποίες μονίμως νομοθετούν υπέρ των κοινών τους συμφερόντων, εφόσον οι πάντες συμμετέχουν στη συνομωσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτή η άμυνα σπάει μόνον αν παρακαμφθούν οι ηγεσίες αυτές. Μόνον αν παρακαμφθούν τα "στημένα" νομοθετικά τους όργανα. Αυτή η παράκαμψη είναι το ζητούμενο.
Οι ακτιβιστές ας χρησιμοποιήσουν το σύνολο των υποδομών τους και των γνωριμιών τους και ας αρχίσουν ν' αναζητούν το ένα εκατομμύριο υπογραφών, που απαιτείται για ν' "ανοίξει" ο φάκελος Ολοκαύτωμα. Ας καταθέσουν αυτές τις υπογραφές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το αίτημα ν' ανοίξει ο Φάκελος του Ολοκαυτώματος. Είναι υποχρεωμένο το Κοινοβούλιο να νομοθετήσει υπέρ αυτής της κατευθύνσεως. Αν ανοίξει αυτός ο Φάκελος, πολλά πράγματα θ' αλλάξουν. Μπορεί ν' αλλάξει η "πορεία" ολόκληρου του Κόσμου. Πολλοί από τους κλαίοντες με λυγμούς πιθανόν ν' αναζητούν άλλους Πλανήτες για να κατοικήσουν. Υποψιαζόμαστε ότι το σύνολο των μεταπολεμικών εγκλημάτων —που διαπράχθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη— οφείλεται σ' αυτούς, οι οποίοι προστατεύονται από τους φακέλους του Ολοκαυτώματος.