Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Οι "πολιτικοί" του σήμερα πρέπει να νικήσουν τον ...νανισμό τους.!

Από τον Ιάσωνα
Ανευθυνοτης και Λαικισμος. Η συνταγη των σημερινων νανων της πολιτικης.
Οι ανεπαγγελτοι πολιτικοι της Ελλαδος και οι οκνοι κληρονομοι των δεν αρκουνται στην διαλυσι την καταληστεύσι την λεηλασια και την εξ αυτων καταληξι της σημερινης χρεοκοπιας της Ελλαδος.
Εξακολουθουν να αρνουνται κάθε επαφη με την την τραγικη πραγματικοτητα στην οποιαν συνειργεισαν αδιαφοροι για τις συνεπειες. Ηδειλια των να παραδεχθουν και να ομολογησουν την αποτυχια τους προσδιοριζει το μελλον τους.
Μαζι τους στην επιμελημενη θραυσι των ερειπιων του ο,τι απεμεινε απ αυτό που λεγεται Ελλας, τα αντεθνικα κομμουνιστικα κομματα τριβουν τα χερια τους. Ενω προετοιμαζονται πυρετωδως για την οριστικη συγκρουσι που στις σταλινικες ονειρωξεις τους ποθουν.
Επειδη η μνημη των Νεοελληνων ειναι ασθενης, η αναδρομη στα Εργα των κατατσροφεων εινα αναγκα.

Εργα ΠΑΣΟΚ

Η Τραπεζα Κρητης και τα 32 δις που εκλαπησαν με τοση "κομψοτητα"
Τα ...παμπερς με τα πεντοχίλιαρα.
Ο πασοκικης ευρεσιτεχνιας "κουτσονομος" του Κουτσόγιωργα, που "ετιμολογηθη" τοτε 2 εκατομμύρια δολλαρια για την "προστασια" του Κοσκωτά.
Τα 35 τρις δραχμων που κατεληστευθησαν στο Χρηματιστήριο;
Αληθεια σε ποια ευρωπαικη ή εστω αφρικανικη, χωρα ο υφυπουργος οικονομικων "παιζει" στο χρηματιστηριο 300 εκατομ. δραχμες και δεν συγκινειται ΟΥΔΕΙΣ;
Το κτηματολογιο, οπου η αρμοδια επιτροπη της Ευρωπαικης Ενωσεως επεβαλε προστιμο αξιας 20 δις δραχμων (αυτο δηλαδη που πληρωνουμε τωρα εμεις με τις δηλωσεις μας των 35 και 20 ευρω ανα δικαιωμα ιδιοκτησιας) διαψευδουσα τον τοτε ΥΠΕΧΩΔΕ κο Λαλιωτη για τα ανυπαρκτα "επιτευγματα" του;
Τις Ελληνοποιήσεις, για να κερδισει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες της 9ης Απριλιου 2000 με διαφορά ολιγων (70 μολις, χιλιαδων ψήφων), ενω ο εισαγγελευς Ισιδωρος Ντογιακος δια του σχετικου του πορισματος, απεδιδε ευθυνες για τις παρανομες Ελληνοποιησεις των 150 χιλιαδων ομογενων που ηλθαν απο την Μοσχα, στους υπουργους Εσωτερικων, Εξωτερικων και Δημοσιας ταξεως;
Την παράδοσι του Οτσαλάν στους Τουρκους;
Την Εθνικη ταπεινωσι και την υποστολη της Ελληνικης Σημαιας στα Ιμια;
Tο φιασκο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Εργων και τον παρʼ ολιγον εξευτελισμο της χώρας μας;

Εργα ΝΔ

Αρχίζει η εργώδης προσπάθεια εξοντώσεως του ιδιωτικού κεφαλαίου. Ενορχηστρωμένες επιθέσεις οδηγούν στα Δικαστήρια τους επιχειρηματίες που δημιούργησαν το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος. Ανδρεάδης , Νιάρχος, Τσάτσας. Όλοι τους αθωώνονται από την Δικαιοσύνη αλλά ο λαϊκός πόλεμος του Καραμανλή (ανεπάγγελτου σε όλη του τη ζωή) κατά της Οικονομίας έχει αρχίσει...
Με έναν νόμο που έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες αυθαιρεσίας, η κυβερνησι του Καραμανλή Α’, του επονομασθέντος από τα γενναιόδωρα στο γλείψιμο και στην ψευτιά Μέσα Εξαπατήσεως Μαζών, «εθνάρχη» εξαναγκάζουν με τον νόμο αυτό την υποχρεωτική αύξησι του μετοχικού κεφαλαίου στις επιχειρήσεις Ανδρεάδη με ταυτόχρονη απαγόρευσι στους παλαιούς μετόχους να συμμετάσχουν στην αύξησι. Έτσι εξεδιώχθησαν δημιουργικοί επιχειρηματίες ενώ το κύμα αντιπάθειας προς το «μεγάλο ντόπιο και ξένο» κεφάλαιο γιγαντώνεται. Ωνάσης, Πάπας, Νιάρχος, τα μαζεύουν και φεύγουν. Η «πιρέλλι» εγκαταλείπει την Ελλάδα και εγκαθίσταται στην Τουρκία. Η «πεσινέ» σταματά κάθε περαιτέρω επέκτασι.
Οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις «ΙΖΟΛΑ» και οι εξαρτώμενες από αυτην καθώς και η «Αθηναϊκή Χαρτοποιία» με ιδιόκτητο δάσος στην Βόρειο Ελλάδα έπαψαν να δανειοδοτούνται από τις τράπεζες., ενώ επι ΠΑΣΟΚ ολκληρώθη η διάλυσις των...
Στον εθνικό-ιδεολογικό τομέα η καταστροφή είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ο Θ. Παπακωνσταντίνου έχει περιγράψει με σαφήνεια το φαινόμενο, τα αίτια που εξηγούν την κατάστασι της πλήρους αλώσεως των Μέσων Εξαπατήσεως Μαζών αλλά και των εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες από τους στρατευμένους στην κομμουνιστική αριστερά. "...Εγκαταλείφθηκε απροστάτευτος ο ιδεολογικός τομεύς για να μην ενοχλείται ο κομμουνισμός ο όποιος όμως επιδόθηκε σε λυσσώδη προπαγάνδα της δικής του ιδεολογίας..." γράφει ο Θ. Παπακωνσταντίνου, διανοούμενος, κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος τροτσκιστής στα νιάτα του και επεξηγεί.
"...Στρατολογήθηκαν ως σύμμαχοι κάθε ειδους κομουνιστεί με τη ετικέτα του "προοδευτικού" εισέδυσαν ως αφεντικά στον κρατικό μηχανισμό γενικώς και ιδιαιτέρως στην εκπαίδευσι και τα μέσα ενημερώσεως και επεδόθησαν ανενόχλητοι σε εξοργιστικές παραχαράξεις ολοκλήρου της ελληνικής ιστορίας. Επαναπατρίσθησαν χιλιάδες κομμουνιστικά στελέχη, εκπαιδευμένα για όλας τας μορφάς ανατρεπτικού αγώνος, με εξειδικευμένος ικανότητας, που υπερβαίνουν στον καθένα τας ικανότητας 1000 στελεχών του αστικού κόμματος..." και σε άλλο σημείο γίνεται ακόμη πιο ειλικρινής.
"...Δεν είναι υπερβολικός ο ισχυρισμός οτι ζούμε υπο απόλυτη αριστοκρατία. Οι κομμουνισταί εχουν εξασφαλίσει πλήρη ασυλία. Δεν κρίνονται από κανένα και ασκούν ως "προοδευτικοί" σταλινική τρομοκρατία και αστυνόμευσι . "Προδευτικοί" εμφανίζονται ακόμη περισσότερο οι "αναθεωρηταί" του ΚΚΕ,... Ο αντικομουνισμός με την ανοχή εκείνων που ενεφανίζοντο ως μαχητικοί εκπρόσωποι του, έχει δυσφημισθεί για τους ανίδεους και η γενική κατάληψι των καναλιών προβολής, ωθεί προς την αριστερά κάθε ασπόνδυλο τσανακογλύφτην…"
Η βιβλιοεκδοτικη δραστηριότητα, τα περιοδικά, η δημοσιογραφία, το θέατρο, ο κινηματογράφος, η τηλεόρασι, οι εικαστικές τέχνες, η μουσική κ.λ.π. βρίσκονται κατά πλειοψηφία, σε χέρια κομμουνιστών και "αριστερών". Όσοι επιθυμούν να προβληθούν, όσοι θέλουν να ανεβούν, όσοι επιδιώκουν να διατηρήσουν την "φιρμαν" των σπεύδουν να προσκυνήσουν δουλικώς την αριστερά.
Εν ονόματι της "λήθης" του "ήπιου κλίματος" και της "εθνικής ομοψυχίας" η Ελλάς παρεδόθη ηλιθίως στη διάθεσι μιας μειοψηφίας, που δεν εχει ενδοιασμούς, που επαίρεται για τα φρικαλέα "πεπραγμένα" της, που χαρακτηρίζει κάθε αντίθετο ως "φασίστα" που αξιωνει το περασμα της "δεξιάς" εν στόματι μαχαίρας, που επιβάλλει τη μεσαιωνική μισαλλοδοξία της ως δημοκρατικό κανόνα και που κορδακίζεται ότι κάποτε αξιοποιώντας τας δυνατότητας αυτές θα θάψει το σημερινό καθεστώς για να κτίση επάνω του τον παράδεισο των "γκουλαγκ" και των ψυχιατρείων".
Ο ανηψιος Καραμανλης απλως εβαλε την τελευταια πινελια της ανικανοτητος που διακρινει τους οκνους δειλους ανεπαγγελτους, που μολονοτι συνειδητοποιηουν την πραγματικοτητα δεν εχουν το σθενος την δυναμι τον ζηλο, την αγωνιστικοτητα που απαιτειται για να αλλαξουν την πορεια της αυτοκαταστροφης.
Για τον κο Σαμαρα τι να πουμε. Ενας μικρος ελαχιστος ανδρεας παπανδρεου στο κομμα της ΝΔ την οποια θα συρικνωσει σε ποσοστο λιγο μεγαλυτερο του ΚΚΕ..
Ισως αυτό όμως δεν είναι το προβλημα της Ελλαδος. Διοτι:

Σήμερα:
Ενώ τα μετρα του μνημονιου η Ελλας επρεπε να τα εχει λαβει χρονια ενωριτερον και ο Ελληνικος λαος στην πλειοψηφια του καλως το γνωριζει.
Απαιτειται εθνικη ενοτητα. Απαιτειται οι πολιτικοι να νικησουν τον νανισμο τους, να αρθουν στου υψος των περιστασεων.
Ο Κος Παπανδρέου, ο κος Σαμαρας ο κος Καραμανλης ο κος Σημιτης να αποδεχθουν τις ενοχες τους να παψουν να αλληλοκατηγορουνται να ομονοησουν και να συνεργασθουν προκειμενου να αποφευχθη η ολοκληρωτικη καταστροφη. Να αποφευχθη η εμφυλια συρραξις.

Σήμερα:
Είναι απαιτησις του Σκεπτομενου Ελληνικου λαου που δεινοπαθει.
Ειναι υποχρεωσις των πολιτικων που εγκληματισαν κατα της Ελλαδος με τον λαικισμο και την ανευθυνοτητα που επεδειξαν.
Ολοι να συν-ομολογησουν ότι τα μετρα του μνημονου ηταν αναγκαστικος μονοδρομος αποροια της δικης τους λαικιστικης πολιτικης, που η δειλια και ο λαικισμος τους εμποδισε να λαβουν ενωριτερα.
Οτι η σοσιαλιστικη φορομπηχτικη πολιτικη, η χουντα των συνδικαλιστων, η παραπληροφορησι των Μεσων Εξαπατησεως δεν θα επιτυχουν ουτε την επιστροφη κεφαλαιων ουτε επενδυσεις ουτε ανακαμψι. Μονο Εθνικη Καταστροφη, οπου ολοι θα ειναι χαμενοι...
Οτι μονο η συνεργασια στο παγκοσμιο γιγνεσθαι με ολους η σταθεροτητα η αξιοπιστια η συνεχεια του κρατους μπορει να ανατρεψουν την καταστρεπτικη μας πορεια.
Bookmark and Share