Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Προδότες ή ανόητοι

Οι πρόσφατες εξελίξεις δικαιώνουν όλους όσοι ισχυρίζονται ότι το όνομα του Εφιάλτη έχει αδίκως οριστεί ως εναλλακτικό και συμβολικό του προδότη. Η πράξη του Εφιάλτη, να δείξει στους Πέρσες το μονοπάτι για να βρεθούν στα νώτα των 300 Σπαρτιατών και των 700 Θεσπιέων στις Θερμοπύλες, έγινε άπαξ.

Μερικοί σύγχρονοι «επιφανείς» και εκλεγμένοι ελληνόφωνοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον δυσώνυμο γιο του Ευρυδήμου στο «άθλημα» της προδοσίας.

Παραπλανούν συστηματικά τον ελληνικό λαό με ψέματα και δόλιες υποσχέσεις που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τηρήσουν. Καταπατούν σε καθημερινή βάση τον όρκο που έδωσαν να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους. Εκχωρούν εθνική κυριαρχία δίχως να διστάσουν ούτε δευτερόλεπτο. Κομπάζουν επειδή έχουν παραδώσει τα κλειδιά της εξουσίας σε αλλοδαπούς εκπροσώπους διεθνών τοκογλύφων. Εκποιούν τον εθνικό πλούτο, καταστρέφοντας το παρόν και υποθηκεύοντας το μέλλον των Ελλήνων.

Τα ονόματα των 155 βουλευτών που υπερψήφισαν το κατάπτυστο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και των 5 που δήλωσαν «παρών» πέρασαν ήδη από χθες στις μαύρες σελίδες της ελληνικής Ιστορίας, επειδή οι προαναφερθέντες κατέστησαν εφικτό το αδιανόητο. Να ξεπουλήσουν όλα όσα δεν τους ανήκουν!

Τα κίνητρά τους είναι προφανή και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν πειστική δικαιολογία για την αποφυγή της Νεμέσεως που πλησιάζει. Αλλοι από δόλο, άλλοι από μωροφιλοδοξία και άλλοι από καθαρή μωρία προτίμησαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της παράδοσης αντί να προβάλουν αντίσταση και να σώσουν τη χώρα και τον λαό της από τη φτώχεια και την υποδούλωση.
Οι Ελληνες έχουν αγωνιστεί, έχουν δουλέψει και έχουν ματώσει πολύ για να συναινέσουν στον αφανισμό τους από τον παγκόσμιο χάρτη. 
Θα πολεμήσουν, θα νικήσουν και κάποιοι θα λογοδοτήσουν.
dimokratianews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: