Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Άρχισαν οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της χούντας Παπανδρέου

Προέχει η «ασφάλεια» των βουλευτών και όχι η ασφάλεια της χώρας και των πολιτών. Μάχες διεξάγονται στο Σύνταγμα, όπου σήμερα οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της κατοχής της χώρας από δυνάμεις με τις οποίες συνομιλεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Καπνογόνα και αισχρή επίδειξη βίας άρχισαν να εφαρμόζουν ήδη οι κατοχικές δυνάμεις (βλ. Αστυνομία, ΜΑΤ, υπηρεσίες Ασφάλειας)
κατά των πολιτών που διαμαρτύρονται. Καμία διαμαρτυρία δεν είναι ανεκτή. Κανείς που να αντιδρά στη χούντα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα ασκείται επάνω του η χειρότερη μορφή βίας.

Μετά την πνευματική καταστολή που επιβλήθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ήρθε η σειρά της σωματικής βίας, για να καμφθεί το ηθικό των Ελλήνων πολιτών. Οι ανθέλληνες έστρωσαν το σχέδιο κατοχής της χώρας. Οι μισέλληνες ψήφισαν υπέρ της εφαρμογής μίας χούντας. Και τα τσιράκια τους άρχισαν με βία και μίσος να οργώνουν πάνω σε Ελληνικά κορμιά…! Το CNN χαρακτήρισε αυτή την ημέρα ως ημέρα D-Day, ημέρα απόβασης των τοκογλύφων, των οικονομικών τρομοκρατών και των διεθνών λαμογιών στην Ελλάδα, την οποία κατέκτησαν με δούρειους ίππους και με τους εφιάλτες που έσπειραν σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η απόβαση του αίσχους πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, αφού –σύμφωνα με τον δικτάτορα Παπανδρέου- η γνώμη του λαού περιττεύει, μπροστά στην μωρεία και την δουλικότητα των βουλευτών…! Από τούδε και στο εξής ανενόχλητοι και με έναν εκτρωματικό νόμο οι βιαστές της χώρας θα επιδοθούν στον πέρα από κάθε φαντασία βιασμό της. Δουλικά πρώτης τάξης γίναμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου και την μακροπρόθεσμη κατοχή της χώρας.

Λυσσώδεις προσπάθειες της αστυνομίας να διαλύσουν τους διαδηλωτές που ειρηνικά διαδηλώνουν κατά του μεσοπρόθεσμου. Οι εντολές προφανώς που έχουν πάρει είναι διαλύστε την συγκέντρωση πάση θυσία. Κι αυτό προσπαθούν εδώ και μερικές ώρες! Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στην Αμαλίας, τη Βασιλίσσης Σοφίας και την πλατεία Συντάγματος και κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών χωρίς να προκαλούνται από κανέναν!!!

Η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα είναι αποπνιχτική και οι διαδηλωτές προσπαθούν να διασφαλίσουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαδήλωσης και να δείξουν στις Αρχές ότι δεν περνούν οι προβοκάτσιες!!!

Τα σώματα ασφαλείας του καθεστώτος στέλνουν ήδη κατά δεκάδες τους τραυματίες σε νοσοκομεία και ιατρεία γύρω από το Σύνταγμα. Σοβαρές βλάβες στην όραση, στους πνεύμονες, αλλά και σοβαρότατα θλαστικά τραύματα (από τα γκλομπς) είναι τα πρώτα σημάδια της χούντας του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εκκλήσεις για ιατρική βοήθεια, διαδέχονται η μία την άλλη… Η χούντα του Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας, επιβάλλει το μόνο πράγμα που γνωρίζει… το χάος! Η βία έχει μόλις αρχίσει… οι πραιτωριανοί – μισθοφόροι έχουν πιάσει δουλειά. Ξυλοκοπούν αδιακρίτως, ανηλεώς και με ιδιαίτερο πάθος(!) όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκουν μπροστά τους…

Τους υποσχόμαστε πως όταν αυτή η χούντα θα εκδιωχθεί, οι ίδιοι θα καταλήξουν τρόφιμοι ειδικών φυλακών (όσοι γλιτώσουν από τους πολίτες) και δεσμοφύλακές τους θα είναι τα σημερινά και μελλοντικά τους θύματα. Η αντίσταση στην χούντα μόλις αρχίζει… και στο τέλος, όπως όλες οι χούντες, οι δικτάτορες και οι υπάλληλοί τους θα έχουν το τέλος που τους αρμόζει…

Αναγνώστης
kostasxan 

Δεν υπάρχουν σχόλια: