Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Double moutza


Μπράβο στους εργαζόμενους του Μετρό 
Ντροπή σας συνδικαληστές των άλλων μέσων Η σχολή των σταμουλοκολάδων έχει βγάλει άξιους διαδόχους. Σίγουρα την ίδια απόφαση θα παίρνατε αν κυβερνούσε η ΝΔ
Παρά τις εκκλήσεις για συμπαράσταση στον αγώνα κατά της χούντας του πασοκ που μας εξαθλίωσε, επιλέξατε να είστε απέναντι
Αυτό αποδείξατε με τη στάση σας
Λαγοί και δεκανίκια της συμμορίας των σοσιαληστών
Οταν θα σας ιδιωτικοποιεί (αν προκάμει) ο αρχηγός της πράσινης συμμορίας θα ζητάτε συμπαράσταση.
Και θα σας την δώσουμε απλόχερα
Gr_One

Δελτίο απεργιών των ΜΜΜ
Κανονικά θα κυκλοφορήσουν οι συρμοί του Μετρό τόσο σήμερα, όσο και αύριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, δεν θα πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία των εργαζομένων, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για το Μεσοπρόθεσμο.
Απόφαση για 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο (28 & 29-6) πήραν εκ νέου οι ηλεκτροδηγοί του ΗΣΑΠ
Ενώ νωρίτερα, η Ένωση Εργαζομένων του ΗΣΑΠ είχε ανακοινώσει πως η 48ωρη απεργία μετατρέπεται σε στάσεις εργασίας για να διευκολυνθεί η προσέλευση των πολιτών στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα οι εργοδηγοί ανακοίνωσαν πως ισχύει η απόφαση για 48ωρη απεργία.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέσα, στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics. Για αυτές τις γραμμές θα χρησιμοποιηθούν 200 λεωφορεία.
Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ΟΣΕ, Προαστιακό και τραμ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι το μόνο μέσο που θα κινηθεί είναι το μετρό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ,
ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!
ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΤΕ!
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!