Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται νέο χαράτσι 2,5 δις. Θα πάρετε από τα τρία το μακρύτερο αλήτες

"Δραματικές είναι οι εξελίξεις αφού GAP αποφάσισε να ματαιώσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ και να επιστρέψει στην Αθήνα από το Λονδίνο όπου βρισκόταν.... μπλα μπλα μπλα.
Με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν προφανώς δεν βγαίνουν οι αριθμοί και ίσως θα πρέπει να ληφθούν και άλλες αποφάσεις, οι οποίες μεταφράζονται σε νέα σκληρά μέτρα! Και αυτές οι αποφάσεις δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και μέσα στις επόμενες ώρες."
Τάδε έφη Εισαγγελάτος Ο γνωστός πράσινος παπαγάλος   Ε λοιπόν οχι ρε κερατάδες 

Ο εκβιασμός σας δε θα περάσει. Τρομοκρατείτε το κόσμο οτι δεν μας δίνουν τη δόση μας και οτι πάμε σε στάση πληρωμών για να ψαρώσετε το λαό Αφού ρε ξεφτίλες ξέρετε πολύ καλά οτι τη δόση θα μας τη δώσουν γιατί τα χρήματα γυρίζουν πάλι στους δανειστέςΤέτοια κορόιδα που θα ξαναβρούν; Εσεις ρε ξεφτυλισμένοι δημοσιογράφοι δεν έχετε τσίπα επάνω σας να συνεχίζετε να παίζετε το παιχνίδι των δοσιλόγων, το παιχνίδι των προδοτών GAP & Σια; Τι θα ψελίσετε αύριο οταν όλη αυτή η ληστοσυμορία θα κάθεται στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου για εσχάτη προδοσία;Πάρτε το λοιπόν καλά χαμπάρι. Κυβερνώντες και παπαγάλοι. Ο,τι και να ψηφίσουν τα ζωντόβολα του μπατσοκ, ο,τι χαράτσια και να επιβάλουν , η απάντησή μας είναι αυτή: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντοςΚαι για να σας το πώ με τη γλώσσα των αναρχικών, γιατί εκεί μας οδηγήσατε: Μας πήρατε και τα σώβρακα. Καιρός να πάρετε και τα αρχίδια μας
Gr_One

Δεν υπάρχουν σχόλια: