Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Επιχείρηση "τρομοκρατία" από κυβερνητικό θίασο και βουβουζέλες

Επιχείρηση κατατρομοκράτησης του κόσμου έχει εξαπολύσει η "κυβέρνηση", μέσω των μέσων μαζικής εξαχρείωσης, ηλεκτρονικών και εντύπων, που προσφέρονται ευχαρίστως, προσβλέποντας σε κάποιο θαλασσοδάνειο μιας και τα dvd'ς "κράχτες" που προσφέρουν "κατεβαίνουν"από το διαδίκτυο δωρεάν
Ολη αυτή η αλητοσυμορία έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ποιός θα τρομοκρατήσει περισσότερο, αναρτώντας πηχιαίους τίτλους με τις κινδυνολογικές παπαριές τους. 
Φούσκωσαν και την τεράστια είδηση της επιστροφής του κωπηλατοποδηλάτη από το Λονδίνο με έκτακτα δελτία για να βγεί ο άλλος ο πανίβλακας Βενιζέλος να δηλώσει. "Θα ξαναποφασίσουμε στο έκτακτο υπ. συμβούλιο την υλοποίηση των αποφάσεων του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου, της απόφασης της 21 Ιουλίου, για να καταβληθεί η δόση μας". 
Αλλιώς τη βάψαμε κατά το κοινώς λεγόμενο
Ρε πάρτε το χαμπάρι
Οτι και να μας πείτε δε σας πιστεύει κανείς πλέον. Τη δόση μας θα μας τη δώσουν γιατί θα επιστραφεί σ'αυτούς, και θα έχετε αλυσοδέσει εν τω μεταξύ τη χώρα με εμπράγματες εγγυήσεις. Εχετε  δεσμευτεί να υλοποιήσετε το σχέδιο βάσει του οποίου θα αντικαθιστούν τα παλιά δάνεια χαμηλού ρίσκου με νέα έντοκα με εμπράγματες εγγυήσεις. Και στο τέλος  χρεωκοπία. 
Αν αυτό δεν είναι εχάτη προδοσία τότε τί είναι;
Προσέξτε όμως: Το λαικό δικαστήριο που θα αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη έχει ήδη στηθεί, μιας και δεν υπάρχουν εισαγγελείς σ'αυτή τη χώρα. Εμείς από τη πλευρά μας σας δηλώνουμε 
Λεφτά τέλος.
Και η μόνιμη επωδός:
Μας πήρατε τα σώβρακα.είναι καιρός να πάρετε και τα......
Gr_One

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: