Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το… νεύμα του Φαήλου στη βάση της ΝΔ

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν διαχρονικά στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, ενώ ξεχωρίζει για τον παρεμβατικό λόγο που αρθρώνει.
Οι απόψεις τις οποίες διατυπώνει λοιπόν, έχουν τη σημασία τους για τις εσωκομματικές ισορροπίες στη Νέα Δημοκρατία, καθώς και εν γένει για την πολιτική «περπατησιά» του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Με φόντο το σύνολο των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία ως τη βέβαιη νικήτρια των επόμενων εκλογών, και τον Αντώνη Σαμαρά να προβάλλει ως ο επόμενος πρωθυπουργός...
που θα αναλάβει το δύσκολο έργο… αποκατάστασης της ζημιάς που... προκάλεσε στον τόπο το ΠΑΣΟΚ, ο Φαήλος Κρανιδιώτης μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο.
Και η αποστροφή που έκανε εντύπωση, ήταν όσα είπε για την ευκαιρία που έχει στα χέρια της η εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας, να προχωρήσει σε μια εκ βάθρων ανανέωση του πολιτικού και στελεχιακού δυναμικού της Παράταξης, μέσω της επιλογής που θα κάνει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έκανε ουσιαστικά… νεύμα στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, για να προχωρήσει σε μια γενναία ανανέωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, έτσι ώστε στη Βουλή που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς να έχει στα χέρια του ένα νέο πολιτικό δυναμικό, το οποίο θα αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις της εποχής, και θα μπορεί να παρακολουθήσει τον βηματισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια: