Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Geffrey: "Απωλέσαμε Εθνική Κυριαρχία"


ΟΧΙ…αυτό επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων... κι όχι σε σένα…


«…Η Φάλαγγα των Ελλήνων Πατριωτών Πολεμιστών ξαναγεννιέται.
Η Φάλαγγα χρειάζεται Οπλίτες.
Κάποιος συμπολεμιστής σου χρειάζεται την Ασπίδα σου για να τον καλύψει.
Η Φάλαγγα χρειάζεται το ξίφος σου, τη λόγχη σου και την Ελληνική ψυχή σου...
Η Φάλαγγα θα αμυνθεί.
Η Φάλαγγα επίσης θα επιτεθεί, και θα επιτεθεί σύντομα και σκληρά….»


Πόσες χιλιάδες φορές άραγε ακούστηκε αυτή η Πολεμική Έκκληση ανά τις Ελληνικές Επικράτειες στο διάβα των αιώνων;


Εγκληματικότητα, (υπερ)λαθρομετανάστευση, εδαφικές διεκδικήσεις γειτονικών κρατών σθεναρά στηριζόμενες από Μεγάλες Δυνάμεις, οικονομικές επιθέσεις (και όχι μόνον) κατά της Ελλάδας και πάνω απ’ όλα η εθνοπροδοτική στάση μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης κι εκτεταμένης εγχώριας Πέμπτης Φάλαγγας συνιστούν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο τοπίο «συγκεκαλυμμένης πλην σαφούς εισβολής».
Η ίδια η Καθεστωτική Πολιτική Ηγεσία (ο κατά 25% Έλληνας Geffrey Παπανδρέου συγκεκριμένα) δηλώνει πως «…απωλέσαμε Εθνική Κυριαρχία…» και πως «…καλύτερα να δώσουμε μερικά στρέμματα Ελληνικής γης για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια…».
Ένοπλες Δυνάμεις και Δυνάμεις Ασφαλείας έχουν ήδη δεχτεί τεράστιες πιέσεις, έχουν απονευρωθεί και εν πολλοίς έχουν αποδιοργανωθεί. Η πορεία δε πλεύσης τους οδηγεί απαρέγκλιτα στην μετατροπή τους σε «πολυεθνικά Σώματα». Πολυπολιτισμικά, πολυθρησκευτικά κι εν ολίγοις «Αντεθνικά». Κάτι που θα είναι και το «τέλος του Ελληνισμού». (Ποιος δεν πείθεται άραγε ότι εκεί που η «πονηρή Δαμανάκη» αρνήθηκε, μια Αλ Σαλέχ – ή ένας αυτοαποκαλούμενος Τουρκοκομοτηνιός Βουλευτής - θα δεχόταν χωρίς δεύτερη σκέψη τη θέση της/του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ;)...
Οι «Έλληνες» Αξιωματικοί όταν δεν παραιτούνται, αποστρατεύονται – ή ακόμα χειρότερα «αποτάσσονται» - κι όσοι παραμένουν εν υπηρεσία αρνούνται να συνειδητοποιήσουν πως η χώρα τελεί υπό «ιδιόμορφη ασύμμετρη εισβολή» και ότι οφείλουν να «προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες εισβολής» και ν’ αρχίσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να την υπερασπίζονται με «κάθε σύγχρονο μέσο». Συνεπώς και σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, πλέον η Εθνική Κυριαρχία και κατ’ επέκταση η ίδια η Εθνική Ανεξαρτησία επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων Πολιτών.

Ως εκ τούτου, οι Έλληνες Πατριώτες είναι υποχρεωμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με ότι κι αν σημαίνει αυτό.


Χρησιμοποιώντας κάθε μα κάθε πρόσφορο μέσο για την αντιμετώπιση αυτής της ύπουλης, αφανούς και περίπλοκης αντεθνικής επίθεσης. Αρκετά πια με τις «γενικές παροτρύνσεις για αυτοσυγκράτηση και politically correct κοσμιότητα» απ’ όλες τις Πατριωτικές πλευρές προς κάθε Πατριώτη. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε φανερά. Με προτεταμένη τη λόγχη, με σηκωμένη την ασπίδα, με απογυμνωμένο το ξίφος.
Καθώς, σε λίγο - εάν δεν αντιδράσουμε τώρα - δεν θα υπάρχει κανείς Πατριώτης όρθιος για να αντιδράσει. Αλλά ούτε και Πατρίδα να υπερασπιστεί.
Οι Πεμπτοφαλαγγίτικες Δυνάμεις της Ένοπλης Άκρας Αναρχοαριστεράς (συνεπικουρούμενες από τις «Υπηρεσίες» των ξένων ενδιαφερομένων Δυνάμεων – σε Ισλαμικά στρατόπεδα δεν αποκαλύφθηκε ότι εκπαιδεύονται; ) έδειξαν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Άρχισαν από τους εμπρησμούς Πατριωτικών βιβλιοπωλείων, συνέχισαν με το κάψιμο Πατριωτικής Εφημερίδας («Στόχος»), προχώρησαν στον κατ’ επανάληψη ξυλοδαρμό Πατριωτών και έφτασαν μέχρι την ανατίναξη των γραφείων μιας Πατριωτικής Οργάνωσης κι επίσημου Εθνικοπατριωτικού Κόμματος (Χρυσής Αυγής).
Μέχρι και Πατριώτης σε αναπηρικό καροτσάκι (στην Πάντειο) χτυπήθηκε βάναυσα.
Αν η Χρυσή Αυγή θεωρείται από τους εκτελεστές της «Ακραία», τότε αυτό το ηρωϊκό παλικάρι με ειδικές ανάγκες τι θεωρείται πως είναι;
Τι είχε επιτέλους επάνω στο αναπηρικό καροτσάκι που τους απειλούσε ;
Κανένα εθνικιστικό πολυβόλο;
Συμπέρασμα από τα παραπάνω;
Χτυπήθηκαν πατριωτικοί στόχοι ανεξαρτήτως της «ισχύος» ή της «πατριωτικής εντάσεως» που αντιπροσώπευε ο καθένας. Βαθύτερο συμπέρασμα και πρόβλεψη;
Μπορούμε πλέον με κάθε ασφάλεια να φανταστούμε τη συνέχεια.
Κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ Πατριώτης δεν είναι πια ασφαλής.
Πλέον, κάθε Πατριωτική Ομάδα, κάθε Πατριώτης, η οικογένειά του, η επιχείρησή του, το σπίτι του, το αυτοκίνητό του, ο φιλικός του κύκλος κινδυνεύουν άμεσα να γίνουν ο επόμενος στόχος της ένοπλης ακροαριστεράς (και των «χορηγών-εκπαιδευτών» της ).
Αυτό να το βάλει ο κάθε συναγωνιστής (είτε Εθνικιστής, είτε Εθνιστής, είτε απλά Πατριώτης) καλά στο νου του.

Κι όποιος δεν πείθεται, ας πάρει μια εθνικιστική εφημερίδα και ας κάτσει φανερά σε ένα οποιοδήποτε παγκάκι της Αθήνας να την διαβάσει. Για πόση ώρα πιστεύει ότι θα μείνει «σωματικά ακέραιος και υγιής»;


Από το Κράτος της Κεντροαριστεράς/Δεξιάς κανείς πατριώτης δεν έχει να περιμένει τίποτε άλλο από υποδαύλιση και στήριξη αυτής της βίας εναντίον των Πατριωτών κι εναντίον κάθε Εθνικής Αξίας κι εκφραστών της. Από το περιβόητο «Βαθύ Εθνικό Κράτος» που, όπως λέγεται, κάθε χώρα διαθέτει, προφανώς η Ελλάδα αποτελεί την εξαίρεση, καθώς πουθενά ολόγυρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, συνεπώς, μην περιμένει κανείς τίποτα από κάτι που δεν υπάρχει.
Από τις Αρχές Ασφαλείας επίσης ο Πατριωτικός Χώρος δεν έχει να περιμένει ουδεμία προστασία των ανθρώπων του, των οικογενειών του, των χώρων του.
Αντιθέτως, έχει να περιμένει ακόμη χειρότερες διώξεις.
Οι Πατριώτες πρέπει να πάρουν συνεπώς την Ασφάλειά τους στα χέρια τους. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Έχουν καθήκον να αμυνθούν και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, τους συναγωνιστές τους, τους Χώρους και τις Εστίες τους, την ίδια την Εθνική Ανεξαρτησία και την Εδαφική Ακεραιότητα της χώρας.
Με κάθε τρόπο. Με ότι κι αν σημαίνει τούτο.
Προτού ο θάνατος χτυπήσει την πόρτα τους και την πόρτα των παιδιών τους.
Ο θάνατος από εμπρησμό των τριών τραπεζικών υπαλλήλων την 20η του Μάη απέδειξε πως όταν γίνεται «επίθεση» (είτε μολότωφ, είτε λυντσάρισμα) ο θάνατος ίσως απέχει μόλις μια ανάσα.

Δεν πρέπει ποτέ να λησμονείται πως οι Πατριώτες αποτελούν την τελευταία Γραμμή Άμυνας του Έθνους. Εάν αυτοί «Πέσουν», πέφτει και αυτή η «Έσχατη Γραμμή Ανάσχεσης».

Οι Πατριώτες πρέπει να βρουν τον τρόπο να στήσουν στα πόδια του ένα ολόκληρο Κίνημα Εθνικής Ασφάλειας.


Το παράδειγμα του Αρχηγού Διγενή


Πολλοί συναγωνιστές λένε:
«…μα δεν έχουμε πόρους για να χρηματοδοτήσουμε και να στηρίξουμε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα…ένα τέτοιο φιλόδοξο Κίνημα θα είναι εξαιρετικά δαπανηρό… και εθνικοί ευεργέτες ατυχώς, αλλά δεν υπάρχουν…»
Ναι δυστυχώς, έτσι είναι.
Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει όμως πως ούτε ο Αρχηγός Γρίβας – Διγενής είχε πόρους πριν τον Μεγάλο Αγώνα της ΕΟΚΑ Α’.
Την πενιχρή σύνταξή του έδωσε για το ξεκίνημα του Αγώνα του.
ΟΥΔΕΙΣ τον εστήριξε οικονομικά ή εξοπλιστικά. Όλοι οι «έχοντες» κρυβόντουσαν, υπέκφευγαν ή και αρνούνταν ξεκάθαρα να τον ενισχύσουν το κρίσιμο διάστημα της προετοιμασίας του 1952 - 55.
Αυτός όμως και οι συμπολεμιστές του βρήκαν τον τρόπο να χρηματοδοτήσουν την προετοιμασία του Αγώνα. Όταν βεβαίως, άρχισε ο Αγώνας, «ουδείς πια ετόλμησε» να αρνηθεί να «στηρίξει οικονομικά» αυτό το τιτάνιο εγχείρημα (όταν και όποτε τους ζητούνταν) κατά την διάρκειά του (1955 - 59).
Κανείς δεν λέει βεβαίως «…να ξεκινήσει αυτή τη στιγμή Επιθετική Ένοπλη Εθνικιστική Πάλη…».
Υπάρχουν «ενέργειες αμυντικού τύπου» που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα (Ενεργός Προστασία τόσο Πατριωτικού Χώρου όσο και Εθνικών Συμφερόντων) χωρίς να χρειαστεί να φτάσει ένα Εθνικιστικό Κίνημα σε τέτοια «ακραία επίπεδα δράσης».
Από την άλλη, όταν οι (κάθε πατρότητας) «ένοπλες πιέσεις» εναντίον των Πατριωτών και του Έθνους ενταθούν και ξεπεράσουν τα όρια, οι «αμυντικές δομές» των Πατριωτών θα πρέπει να έχουν αγγίξει (εγκαίρως) τα κατάλληλα επίπεδα «οργανωτικής ωριμότητας» και «ετοιμότητας» ώστε να αντιμετωπίσουν επιτυχώς οποιαδήποτε πιθανή έκβαση και κλιμάκωση του Εθνικού Αγώνα.
Εκ των πραγμάτων δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να προβλέψουμε ότι η «κλιμάκωση» θα είναι τόσο απότομη και ραγδαία που θα συμπαρασύρει αντίστοιχα και την «εξέλιξη» αυτού του Πατριωτικού Κινήματος Εθνικής Ασφάλειας.
Εαν υπάρχουν έτοιμες «οργανωτικές δομές» τότε το δύσκολο ξεκίνημα θα δώσει τη θέση του σε μια ραγδαία γιγάντωση του Κινήματος στην πορεία.
Εαν δεν υπάρχουν έτοιμες «οργανωτικές δομές», τότε το δύσκολο ξεκίνημα θα δώσει τη θέση του σε μια ακόμη πιο «συγκεχυμένη οργανωτικά κατάσταση». Οποιεσδήποτε οργανωτικές απόπειρες της τελευταίας στιγμής και δη στημένες στο πόδι, υπ’ ατμόν και προπάντων υπό τη γνωστή Ελληνική Νόσο της «Πολυδιάσπασης» δεν θα κατορθώσουν να αντεπεξέλθουν στις σφοδρότατες πιέσεις εκείνου του κοντινού «σκοτεινού Εθνικού Μέλλοντος».
Ενώ αν αρχίσουν οι «οργανωτικές προπαρασκευές» έγκαιρα, τότε θα αναπτυχθούν εξίσου έγκαιρα και «αποτελεσματικοί τρόποι ελέγχου και τιθάσευσης της αναμενόμενης πολυδιάσπασης».
Το ότι κάποιοι «απονευρώνουν και αποδιοργανώνουν» τις Δυνάμεις Ασφαλείας για να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους είναι γνωστό. Καλό είναι βεβαίως να μην πετύχουν τα ίδια και με το Εθνικό Μέτωπο. Διότι, το «βάρος» της μεγάλης Εθνικής Τελικής Μάχης – όπως πάντα γίνεται - θα πέσει στο «Εθνικό Μέτωπο».
Το οποίο σύντομα θα έχει τους δικούς του «Ηρωϊκούς Μάρτυρες».
Αναπόφευκτα, όπως κάθε Εθνικός Αγώνας.
Καλό είναι να μην ξεχνάμε ποτέ τα λόγια του Αρχηγού Διγενή :
«…μετά τις δολιοφθορές κατά άψυχων στόχων έπονται οι ενέργειες κατά έμψυχων στόχων…». Και η Ένοπλη Άκρα Αναρχοαριστερά ωρίμασε αρκετά για να κάνει αυτό το κρίσιμο βήμα «τακτικής υπέρβασης».
Βοηθούμενη βεβαίως και από τους κάθε λογής «ξένους καλοθελητές». Άλλωστε, ήδη έχει διαβεί τον σχετικό Ρουβίκωνα, εφόσον το έκανε πράξη – κι επανειλημμένα μάλιστα - απέναντι στις Δυνάμεις Ασφαλείας. Αντικειμενικά, οι επόμενοι που έχουν σειρά να στοχοποιηθούν είναι οι Πατριώτες. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις φυσικά. (Παρεμπιπτόντως, και οι δύο έχουν ήδη δεχτεί επιθέσεις «εμπρησμού». Πλησιάζει λοιπόν η επόμενη φάση).


Η Στρατηγική της Ένοπλης Άκρας Αριστεράς


Ξεκάθαρα το «εν εξελίξει» σχέδιο της Ένοπλης Ακροαριστεράς είναι, σε συνεργασία με τους «αλλοεθνείς συνεργάτες» της, να φέρει Πολεμικό Χάος στη χώρα. Και γι’ αυτό χρειάζεται ενισχύσεις.
Επειδή ακριβώς οι δυνάμεις της δεν επαρκούν, στρατηγικά είναι υποχρεωμένη να «δημιουργήσει» το «αντίπαλον δέος». Να συμβάλλει ώστε να στηθεί στα πόδια του μια ώρα αρχίτερα ένα άναρχο και ανεξέλεγκτο «Ένοπλο Εθνικό Μέτωπο» χειραγωγώντας, βεβαίως, όσο το δυνατόν περισσότερο την «εναρκτήρια δράση» του.
Να «θυμώσει» Πατριώτες και να τους κάνει να «ενεργήσουν ανεξάρτητα», «αυθόρμητα», «αυτόνομα» και βεβαίως «ανεξέλεγκτα». (Δεν θάναι δύσκολο βεβαίως να «θυμώσει» οργισμένους νεαρούς Πατριώτες εφόσον οι «ώριμοι» εθνικιστές – Πολίτες ή ένστολοι ΕΕ ή ΕΑ - προτιμούν να παραμένουν στην «αφάνεια» και στην «αδράνεια» μην τυχόν και «στοχοποιηθούν» οι ίδιοι, αντί να αναλάβουν τις Οργανωτικές τους ευθύνες στο Εθνικοπατριωτικό Μέτωπο).
Να τους σύρει το δυνατόν πιο εσπευσμένα στο παιγνίδι της «ένοπλης αντιπαράθεσης» - τόσο με την Αριστερά όσο και με το Ισλάμ αλλά και άλλες Ομάδες Μεταναστών πχ Αλβανούς.
Γι’ αυτό και θα δούμε πολλές και όλο και σκληρότερες ένοπλες δράσεις του Αριστερού Μετώπου (όπως η «χειροβομβίδα» τον Φεβρουάριο ’09 και η τυφλή βόμβα στα Πατήσια πριν λίγο καιρό), τις οποίες κατόπιν και θα χρεώνουν με προκηρύξεις σε «δήθεν Οργανώσεις του Εθνικού Μετώπου».
(Ή ακόμη ακόμη και σε «δήθεν» Ισλαμικές ή Τουρκικές Ομάδες δράσης για να υποχρεώσει Πατριώτες να επιτεθούν σε Τουρκοισλαμικές ομάδες και να βάλει έτσι και τους δύο στο «ένοπλο παιγνίδι»).
Και τις οποίες «δήθεν αναλήψεις ευθύνης» (Από το «Εθνικό Μέτωπο»), εγκάθετοι και ανεγκέφαλοι δημοσιογράφοι της Κεντροαριστεράς (και μη δυστυχώς – προσέξτε επιτέλους εσείς του Κεντροδεξιού Τύπου) θα βιάζονται να ασπαστούν και να αναδείξουν.
Ότι προετοιμάζονται οι δυνάμεις της Ακροαριστεράς για πόλεμο;
Ναι. Έτσι είναι. Αντε να δείτε τα ρολά που άρχισαν να βάζουν τελευταία σε πολλές από τις καταλήψεις τους. Τι νομίζετε ότι υποκρύπτει αυτό; Ο φίλος τους ο Κουγιουμτζόγλου-Χρυσοχοΐδης τι λέει γι’ αυτό; Γιατί κι από πότε χρειάζονται ρολά ασφαλείας; «Τι αναμένουν οι σύντροφοι», άραγε; Ή καλύτερα, «τι έχουν σκοπό να προκαλέσουν» και «οχυρώνονται»;
Εδώ βεβαίως βρίσκεται και το «παράδοξο».
Παλεύουν οι ινστρούκτορες και Σχεδιαστές Δράσης της Ακροαριστεράς (και του πολυεθνικού support backstage της βεβαίως) να «ξυπνήσουν την Πατριωτική Αρκούδα» λες και δεν γνωρίζουν πως ενώ τώρα – στην αρχή – αυτοί έχουν το «ένοπλο πλεονέκτημα» (οργάνωση κι εξοπλισμό), στην πορεία όμως, το Εθνικό Μέτωπο ενισχυμένο από το στρατιωτικό hardware, software και knowhow των ένστολων που κατά χιλιάδες θα εντάσσονται στις Γραμμές του, θα κυριαρχήσει κατά κράτος!
Είναι εύκολο να υποθέσει βεβαίως κάποιος ποια θα είναι η συνέχεια, έτσι;

Τι κάνει η Αρκούδα όταν την ξυπνάνε;


Αυτό που αποσκοπούν και ελπίζουν, προφανώς, είναι να προκαλέσουν «Χάος» προτού ξυπνήσει καλά καλά, συνειδητοποιηθεί και οργανωθεί η Αρκούδα.
Και φυσικά, να χρεωθεί αυτή το Χάος – ζαλισμένη όντας από τη μακροχρόνια χειμερία νάρκη της.
Εάν επιτευχθεί τούτο, υπολογίζουν οι κύριοι πως αυτοί θα εισπράξουν όλο το πολιτικοκοινωνικό κέρδος και το Εθνικό Μέτωπο όλο το πολιτικοκοινωνικό κόστος.
(Γι’ αυτό και πρέπει τάχιστα το Εθνικό Μέτωπο να οργανωθεί άριστα. Προτού υποστεί «χειραγώγηση» λόγω…αφέλειας).
Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι άλλοι παίρνουν ούτως ή άλλως τα μέτρα τους.
Για να σώσουν το τομάρι τους βεβαίως.

Ξέρουν πολύ καλά οι Καθεστωτικοί Εθνοπροδότες Μαυροκορδάτοι γιατί «στήνουν μια Νέα Αστυνομία» μέσα στην Αστυνομία. Επιδιώκουν να χτίσουν μια «Αστυνομία Πραιτωριανών» για να τους προστατέψει την ύστατη στιγμή όταν θα δουν τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες

Δυνάμεις να πλαισιώνουν και να ενισχύουν τις Τάξεις του Εθνικού Μετώπου.


Έτσι δεν γίνεται άλλωστε πάντα ιστορικά;
Όσον αφορά στους άλλους ένστολους, των Ενόπλων Δυνάμεων, άσβεστη ελπίδα των Πατριωτών είναι πως δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη στην «αδιαφορία» και στη «Σιγή». Θέλουν δεν θέλουν, σύντομα – και με τη βοήθεια του Αγώνα αυτού του Κινήματος Εθνικής Ασφάλειας - θα συνειδητοποιήσουν πως η «απονεύρωσή» τους έχει αγγίξει άκρως επικίνδυνα σημεία για την Εθνική μας Κυριαρχία. Και πως πρέπει πάραυτα να «προσαρμοστούν στο νέο είδος (Υπόγειου- Ασύμμετρου) Πολέμου» που ήδη διεξάγεται. Κάποια στιγμή λοιπόν, θα γίνουν κι αυτοί μέρος του Κινήματος Εθνικής Ασφάλειας.
Να ευχόμαστε έγκαιρα.

Γεράκι του Αιγαίου
To άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ''Στόχος'' στις 15/7/2010

egersis2