Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Την αλήθεια ρεεεεε...

Ο ηθοποιός Charlie Sheen δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα με τίτλο “Είκοσι Λεπτά με τον Πρόεδρο.” 
Είναι μια επιστολή καταπέλτης αφού σ’ αυτήν ο Sheen συγκεντρώνει όλα τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα ακόμα και μετά την υποτιθέμενη έρευνα από το Κογκρέσο των Η.Π.Α.
Η επιστολή είναι γραμμένη ως φανταστικό σενάριο. Ο Sheen φαντάζεται ότι συναντά τον Ομπάμα και ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις για 20 σημεία

μυστήρια” που αφορούν τις επιθέσεις τις 11ης Σεπτεμβρίου. Δεν πρόκειται όμως ούτε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ούτε για θεωρίες συνωμοσίας, αλλά ούτε και για αντιαμερικανική προπαγάνδα.
Οι ερωτήσεις του Sheen είναι τεκμηριωμένες και ξεκάθαρες.
1. Ουδέποτε κατηγορήθηκε ο Μπιν Λάντεν είτε από το FBI είτε από το Υπ. Δικαιοσύνης. Γιατί;
Στον κατάλογο του FBI των πιο περιβόητων καταζητούμενων (FBI’S most wanted list) ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν κατηγορείται για τα εγκλήματα της 11 Σεπτεμβρίου. Όταν τηλεφώνησα στο FBI για να τους ρωτήσω γιατί μου απάντησαν: “Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να συνδέσουμε τον Μπιν Λάντεν με την σκηνή του εγκλήματος.” Αργότερα ανακάλυψα πως δεν κατηγορήθηκε ποτέ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.


2. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, η Αλ Κάιντα και οι Ταλιμπάν δούλευαν για και με το FBI;
Η μεταφράστρια του FBI Sibel Edmonds απολύθηκε και φιμώθηκε [νομικά, δηλ. gag order] από το Υπουργείο Δικαιοσύνης όταν αποκάλυψε πως η κυβέρνηση γνώριζε από πριν ότι υπήρχαν σχέδια επίθεσης σε Αμερικανικές πόλεις με την χρήση αεροπλάνων ως βλημάτων από τον Απρίλη του 2001. Τον Ιούλη του 2001 η κυρία Edmonds παραβίασε το ομοσπονδιακό ένταλμα φίμωσης (gag order) και δήλωσε δημοσίως πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, η Αλ Κάιντα και οι Ταλιμπάν δούλευαν για και με το FBI μέχρι και την 11η Σεπτεμβρίου.


3. Ποιος είπε στον Giuliani ότι θα έπεφταν οι Πύργοι από πριν;
Ακολουθεί σχόλιο του Δημάρχου (της Νέας Υόρκης) Giuliani κατά την διάρκεια συνέντευξης του στις 11/09 με τον Peter Jennings του δικτύου ABC. “Πήγα κάτω στην χώρο και στήσαμε το αρχηγείο μας στην οδό 75 Barkley, που ήταν ακριβώς εκεί, μαζί με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, και τον επικεφαλής του τμήματος Έκτακτης Ανάγκης, και διαχειριζόμασταν την κατάσταση από εκεί, όταν μας είπαν ότι οι Δίδυμοι Πύργοι θα έπεφταν. Και όντως έπεσαν πριν προλάβουμε καν να φύγουμε από το κτήριο έτσι εγκλωβιστήκαμε για 10-15 λεπτά μέχρι που βρήκαμε έξοδο και φύγαμε, περπατήσαμε βόρεια, και πήραμε πολλούς ανθρώπους μαζί μας.”

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ??? [δηλ. ότι θα έπεφταν οι Πύργοι]. Μέχρι σήμερα, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο και ο Δήμαρχος Giuliani αδιαφορεί και το αρνείται σε αρκετές δημόσιες παρουσιάσεις.

4. Ασκήσεις προσομοίωσης Αμερικανών με αεροπλάνα που έπεφταν στους Πύργους
Τον Απρίλη του 2004 η εφημερίδα USA Today έγραφε: “Δυο χρόνια πριν την 11η Σεπτεμβρίου, το Βορειοαμερικάνικο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου έκανε ασκήσεις προσομοίωσης [για να προετοιμαστούν] για αυτό που ο Λευκός Οίκος αποκαλούσε αδιανόητο εκείνη την εποχή: αεροπλάνα που θα χρησιμοποιούνταν ως όπλα για συντριβή σε στόχους και την θα είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.” Ένας από τους στόχους ήταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

5. Τι γύρευε το Πολεμικό Αεροπλάνο Ε-4Β πάνω από τον Λευκό Οίκο στις 10 το πρωί;
Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2007, το πρόγραμμα “Anderson Cooper 360″ του CNN, ανέφερε ότι ένα μυστηριώδης “λευκό αεροπλάνο,” που εντοπίστηκε και βιντεοσκοπήθηκε από πολλαπλά μέσα ενημέρωσης, πετούσε στον κλειστό [restricted] εναέριο χώρο πάνω από τον Λευκό Οίκο, λίγο πριν τις 10 το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου. Το αεροπλάνο ήταν στην πραγματικότητα το Ε-4Β της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα ειδικά τροποποιημένο Boeing 747 με δωμάτιο επικοινωνίας πίσω από το πιλοτήριο–αλλιώς γνωστό ως το αεροπλάνο της “Ολικής Καταστροφής” ["The Doomsday Plane"].

Αν και έχουν πλήρη επίγνωση του γεγονότος, τα μέλη της επιτροπής έρευνας για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου δεν θεώρησαν την εμφάνιση του στρατιωτικού αεροσκάφους αρκετά σημαντική και δεν την συμπεριέλαβαν στην τελική έκθεση της Επιτροπής.

6. Τι απέγιναν τα τρία μαχητικά της Βάσης Andrews;
Τρία F-16 της αεροπορικής Βάσης Andrews, που βρήσκεται δέκα χιλιόμετρα από την Washington, DC, διεξήγαν ασκήσεις εκπαίδευσης στη Βόρεια Καρολίνα, σε απόσταση 207 μιλίων μακριά την στιγμή που το πρώτο αεροπλάνο συνετρίβη στους Δίδυμους Πύργους. Ακόμη και στην χαμηλή ταχύτητα των 1500 μιλίων, θα μπορούσαν κάλλιστα να υπερασπιστούν τους ουρανούς πάνω από Ουάσιγκτον πολύ πριν τις 9πμ, περισσότερο από 37 λεπτά προτού η Πτήση 77 συντριβεί στο Πεντάγωνο. Ωστόσο, επέστρεψαν [στην βάση] μετά τις 9:55 π.μ.

Η αεροπορική βάση Andrews δεν είχε μαχητικά αεροπλάνα σε επιφυλακή και έτοιμα να απογειωθούν το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου.

7. Πώς και γιατί κατεδαφίστηκε το κτίριο αριθμός 7;
WTC Building 7. Δείτε το
βίντεο της κατάρρευσης του.

8. Γιατί ανέλαβε την NORAD (North American Defense Command) ο Cheney;
Η πτήση 93 ήταν το τέταρτο αεροπλάνο που συνετρίβη την 11η Σεπτεμβρίου στις 10:03πμ. Ο αντιπρόεδρος Cheney έδωσε την εντολή κατάρριψης γύρω στις 10:10-10:20 πμ και αυτό δεν είχε κοινοποιηθεί στην NORAD (North American Defense Command) μέχρι και 28 λεπτά μετά την συντριβή της πτήσης 93.

Εντείνοντας τις υποψίες σε αυτό το σημείο, είναι το γεγονός ότι τρεις μήνες πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ο Dick Cheney ανέλαβε τον έλεγχο της NORAD, και επομένως μόνο ο ίδιος, και κανείς άλλος δεν στον πλανήτη Γη, είχε την εξουσία να ζητήσει στρατιωτική επέμβαση για τα πειρατικά αεροπλάνα στις 11 Σεπτεμβρίου. Δεν άσκησε αυτή την εξουσία. Τρεις μήνες μετά την 11η Σεπτεμβρίου [ο Cheney], αποποιείται την διοίκηση της NORAD και την επιστρέφει στον στρατό. 

 
9. Εκπαιδεύτηκαν αεροπειρατές σε Αμερικανικές στρατιωτικές σχολές;
Πολλά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν ότι το FBI διεξήγαγε έρευνα για τουλάχιστον ΠΕΝΤΕ από τους αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου που εκπαιδεύονται σε αμερικανικές αεροπορικές στρατιωτικές σχολές. Αυτές οι έρευνες έχουν σφραγιστεί και πρέπει να αποσφραγιστούν.

 
10. Τι έγιναν τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων;
Το 2004, οι πυροσβέστες της Νέας Υόρκης Mike Bellone και Nicholas DeMasi δήλωσαν δημόσια ότι είχαν βρεθεί τα μαύρα κουτιά στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου, αλλά πράκτορες του FBI τους είπαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Ο Nicholas DeMasi είπε ότι συνόδευσε τους ομοσπονδιακούς πράκτορες μέσα σε ένα όχημα παντός εδάφους, τον Οκτώβριο του 2001, και τους βοήθησε να εντοπίσουν τις συσκευές [δηλ. τα μαύρα κουτιά]. Η ιστορία υποστηρίζεται από τον Mike Bellone.

Όπως έγραψε η Philadelphia Daily News εκείνη την χρονική περίοδο, “Η ιστορία τους θέτει το ερώτημα αν υπήρξε κάποιου είδους συγκάλυψης στο Σημείο Μηδέν [Ground Zero].”

11. Έπεσαν ή κατεδαφίστηκαν οι πύργοι;
Εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έφτασαν πρώτοι στον χώρο, πυροσβεστών, δημοσιογράφων, και αστυνομικών, περιγράφουν πολλαπλές εκρήξεις στους δύο πύργους πριν και κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης.


12. Πώς ήξεραν το CNN και το BBC πως το κτίριο νούμερο 7 θα κατέρρεε πριν καταρρεύσει;
Ένα εκπληκτικό βίντεο από το αρχείο του BBC News δείχνει την ανταποκρίτρια Jane Standley να μιλά για την κατάρρευση του κτιρίου νούμερο 7 πάνω από είκοσι λεπτά πριν από την πτώση που σημειώθηκε στις 5:20 μμ το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ταινίες από προηγούμενες εκπομπές του BBC δείχνουν παρουσιαστές να συζητούν την κατάρρευση του WTC 7 μέχρι και 26 λεπτά νωρίτερα. Το BBC στην αρχή ισχυρίστηκε ότι οι ταινίες τους από τις 11/9 είχαν “χαθεί” πριν παραδεχτούν ότι έκαναν “λάθος” στις ανταποκρίσεις της κατάρρευσης του WTC 7 προτού πέσει. Δεν εξήγησαν επαρκώς πώς είχαν γνώση της κατάρρευσης προτού καν συμβεί.

Επιπλέον, πάνω από μια ώρα πριν από την κατάρρευση του WTC 7, στις 4:10 μ.μ., ο Aaron Brown του CNN ανέφερε ότι το κτίριο “έχει καταρρεύσει, ή καταρρέει.”

13. Πώς λειτούργησε το κινητό της Barbara Olsen από αεροπλάνο που πετούσε σε ψηλό υψόμετρο;
Ο ισχυρισμός του γενικού εισαγγελέα Ted Olson, ότι η σύζυγός του Barbara Olsen τον κάλεσε δύο φορές τηλεφωνικώς από την πτήση 77, περιγράφοντας αεροπειρατές με κοπίδια, ήταν ένα κεντρικό στοιχείο της επίσημης ιστορίας της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, η αξιοπιστία της ιστορίας υπονομεύτηκε πλήρως αφού ο Olsen άλλαζε την ιστορία του συνεχώς σχετικά με το αν η γυναίκα του χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο ή αυτό του αεροπλάνου. Η τεχνολογία για να μπορέσει κινητό τηλέφωνο να κάνει κλήσεις από ψηλό υψόμετρο δεν δημιουργήθηκε μέχρι το 2004. Η American Airlines επιβεβαίωσε ότι η πτήση 77 ήταν ένα Boeing 757 και ότι το αεροπλάνο αυτό δεν είχε τηλέφωνα στο αεροσκάφος.
Σύμφωνα με το FBI, η Barbara Olsen προσπαθήσε να καλέσει τον σύζυγό της μόνο μία φορά και η απέτυχε Ως εκ τούτου, ο Olsen πρέπει να είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει με τη σύζυγό του από την πτήση 77.

14. Τι έγιναν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που χτύπησε το Πεντάγωνο;
Το μέγεθος ενός Boeing 757 είναι περίπου 125 πόδια σε πλάτος. Κι όμως τα πλάνα από την συντριβή στο Πεντάγωνο δείχνουν απλώς μια τρύπα που δεν υπερβαίνει τα 16 πόδια σε διάμετρο. Μόνο οι κινητήρες του 757 θα έπρεπε να δημιουργούσαν μια τρύπα μεγαλύτερη από αυτή. Σκεφτείτε ολόκληρο αεροπλάνο τι έπρεπε να κάνει. Πλάνα πριν από τη μερική κατάρρευση του κτηρίου δείχνουν ελάχιστη πραγματική ζημία και πολύ λίγα συντρίμμια, μια εικόνα που είναι εντελώς ασυμβίβαστη με τη συντριβή ενός μεγάλου αεροσκάφους, ειδικά όταν την συγκρίνετε με άλλες εικόνες που δείχνουν αεροπλάνα να συντρίβονται σε κτίρια.

15. Τι εννοούσε ο Cheney όταν είπε πως “οι διαταγές ισχύουν”; Μήπως οι διαταγές ήταν να χτυπηθεί το Πεντάγωνο;
Τι πρέπει να καταλάβουμε από το ακόλουθο απόσπασμα που αποδίδεται στον Dick Cheney και που είδε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των ακροάσεων της Επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου; Το απόσπασμα προέρχεται από μαρτυρία που έδωσε ο τότε υπουργός Μεταφορών Norman Mineta.

"όταν το αεροπλάνο ερχόταν προς το Πεντάγωνο, υπήρχε ένας νεαρός άνδρας ο οποίος έμπαινε στην αίθουσα και ενημέρωνε τον Αντιπρόεδρο πως “Το αεροπλάνο είναι 50 μίλια μακριά.” “Το αεροπλάνο είναι 30 μίλια μακριά.” Και όταν έφτασε στο “το αεροπλάνο είναι 10 μίλια μακριά,” ο νεαρός είπε επίσης στον αντιπρόεδρο, “Ισχύουν ακόμα οι εντολές σας;” Και ο Αντιπρόεδρος γύρισε το κεφάλι και είπε: “Φυσικά και οι εντολές εξακολουθήσουν να ισχύουν . Σας έχω πει το αντίθετο;

Καθώς το αεροπλάνο δεν καταρρίφθηκε, και καθώς δεν υπήρχαν μαχητικά αεροσκάφη στην περιοχή, και αφού το αμυντικό σύστημα του Πενταγώνου δεν είχε ενεργοποιηθεί, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι εντολές ήταν να αφεθεί το αεροπλάνο βρει το στόχο του;


16. Γιατί η κυβέρνηση Μπους δεν κοινοποίησε την έρευνά της για την 11η Σεπτεμβρίου;
Τον Μάιο του 2003, η Miami Herald ανέφερε πως η κυβέρνηση Μπους αρνείται να κοινοποιήσει έκθεση 900 σελίδων του Κογκρέσου για την 11η Σεπτεμβρίου, επειδή ήθελε να “αποφευχθεί η κατοχύρωση λεπτομερειών που θα ντρόπιαζαν και που περιείχε η έκθεση”–ιδίως όσον αφορά τις προειδοποιήσεις πριν τις 11/9 και το γεγονός ότι οι αεροπειρατές εκπαιδεύτηκαν σε Αμερικανικές Αεροπορικές σχολές.

17. Γιατί αξιωματούχοι του Πενταγώνου ακύρωσαν τις πτήσεις τους προς Νέα Υόρκη την 10η Σεπτεμβρίου; Τι γνώριζαν;
Στις 10 Σεπτεμβρίου, ανώτατοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου ακύρωσαν πτήσεις προγραμματισμένες για τις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, Γουίλι Μπράουν, μετά από προειδοποίηση, ματαίωσε την πτήση του για Νέα Υόρκη, που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου

18. Πώς λειτουργούσαν τα κινητά σε τέτοιο υψόμετρο;
Η τεχνολογία που επιτρέπει σε χρήστες κινητών τηλεφώνων να κάνουν κλήσεις από υψηλό υψόμετρο δεν δημιουργήθηκε μέχρι το 2004. Μάλιστα το 2004 η τεχνολογία αυτή βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο. Οι κλήσεις από κινητά τηλέφωνα, που αποτελούσαν αναπόσπαστο τμήμα της επίσημη κυβερνητικής εκδοχής για τα γεγονότα, ήταν τεχνολογικά αδύνατες εκείνη την εποχή.

19. Τι κατέθεσαν ο Μπους και ο Τσέινι;
Στις 29 Απριλίου 2004, ο Πρόεδρος Μπους και Αντιπρόεδρος Τσέινι θα συναντούσαν την Επιτροπή Διερεύνησης μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Επέμεναν να καταθέσουν μαζί και όχι ενόρκως. Ζήτησαν επίσης να αντιμετωπιστεί η μαρτυρία τους ως “κρατικό μυστικό.” Μέχρι σήμερα, τίποτε απ’ όσα είπαν εκείνη την ημέρα δεν είδε το φως της δημοσιότητας.


20. Έλιωσαν όλα εκτός από τα στοιχεία των δραστών;
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση, πολλές εφημερίδες καθώς και το FBI ανέφεραν πως ένα διαβατήριο είχε βρεθεί στα ερείπια των Δίδυμων Πύργων. Τον Αύγουστο του 2004, το CNN ανέφερε ότι η βίζα (σε χαρτί) του αεροπειρατή Ziad Jarrah βρέθηκε στα υπολείμματα της πτήσης 93 που έπεσε στο Shanksville της Πενσιλβανίας

Τουλάχιστον το ένα τρίτο των σωμάτων των θυμάτων στους Δίδυμους Πύργους “εξατμίστηκαν” και πολλά από τα θύματα του περιστατικού στο Πενταγώνου απανθρακώθηκαν εντελώς. Και όμως διαβατήρια και θεωρήσεις σε χαρτιά–αντικείμενα που δείχνουν τους δράστες και επιβεβαιώνουν την επίσημη εκδοχή των γεγονότων–βρέθηκαν ως εκ θαύματος ύστερα από τόσες εκρήξεις και πυρκαγιές που έλιωσαν κυριολεκτικά ολόκληρα μεταλλικά κτίρια.


Δείτε το video στο youtube με τίτλο 
Charlie Sheen's Video Message to President Obama

Διαβάστε το κείμενο στα αγγλικά εδώ
Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (βιβλιογραφία) εδώ

ΠΗΓΗ: www.efylakas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: