Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Αντί Μνημοσύνου, Βολές κατά της ΣΕΧΤΑΣ και της Κυβέρνησης.

Την Κυριακή έχουμε τα "σαράντα" του Γκόλια. Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας την προκήρυξη με την οποία η ΣΕΧΤΑ θέλησε να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα αλλά περισσότερο να μας εντυπωσιάσει, γεννήθηκαν μέσα μου αισθήματα και συναισθήματα και πάμπολλες απορίες. Tις απορίες μετά από τόσες ημέρες προσπαθώ να τις λύσω και ελπίζω ότι θα τις λύσω μόνος ή και με την βοήθεια των συν Ελλήνων. Τα αισθήματα όμως και τα συναισθήματα με έφεραν, παρ' όλο το προχωρημένο της ηλικίας μου, σε μια ψυχική κατάσταση πρωτόγνωρη και θα ήθελα, ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ προς τα θύματα των οργανώσεων του "τρόμου", να την μοιρασθώ μαζί σας.
Πάντοτε στις κοινωνίες υπήρχαν ανώμαλες καταστάσεις που τις δημιουργούσαν οι λίγοι, οι εκμεταλλευτές, με το ασήκωτο βάρος να πέφτει στις πλάτες της πλατιάς μάζας των λαών που άλλοτε τις πολεμούσαν επαναστατώντας και άλλοτε τις υπέμειναν στωικά είτε γιατί οι συνθήκες δεν επέτρεπαν κανενός είδους σοβαρής αντίδρασης είτε γιατί δεν βρέθηκαν αυτοί που θα τους ξεσήκωναν, που θα τους έδιναν όραμα, που θα έμπαιναν μπροστάρηδες σε έναν δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή τους. Μετά τις επαναστάσεις όλα άλλαζαν και έπαιρναν έναν νέο δρόμο άσχετα, αν στο τέλος, το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκώμενο (βλέπε υπαρκτό σοσιαλισμό) αλλά και στις περιπτώσεις που δεν ήταν δυνατή η ένοπλη αντίδραση δεν σημαίνει ότι οι λαοί έμεναν αδρανείς και έρμαια στην δυστυχία τους. Γεννούσαν!
Γεννούσαν ιδέες, γεννούσαν συστήματα και γεννούσαν ήρωες. Ήρωες πραγματικούς αλλά και ήρωες φανταστικούς. Ήρωες που πολεμούσαν το άδικο και σήκωναν στους ώμους τους την οργή του κατεστημένου και των δυνατών της εποχής. Ήρωες σαν τους δικούς μας Ηρακλή και Θησέα και τους ανάλογους των άλλων λαών. Και όταν δεν υπήρχαν αυτοί, ο λαοί έφτιαχναν τους δικούς τους. Έτσι οι λαοί γέννησαν λαϊκούς ήρωες, πολλές φορές μεταχρονολογημένους, όπως έναν Ρομπέν των Δασών ή έναν Μικρό Ήρωα Γιώργο Θαλάσση (ίσως ήρωες πρότυπα;) αλλά και έναν Καραγκιόζη που μπορεί να μην είναι πρότυπο, κάτω όμως από την, ας την χαρακτηρίσω, αστειότητα, έκρυβε την τραγικότητα και με το γέλιο που έβγαζε ανακούφιζε τον ταλαιπωρημένο και δυναστευόμενο άνθρωπο της κάθε εποχής. Ήρωες που συγκινούν μικρούς και μεγάλους ακόμη και στην εποχή μας.
Σήμερα και μετά από μια τριακονταετία συνεχούς κοροϊδίας που εγώ, ο Έλληνας, εξακολουθώ να προσπαθώ να δω το "φως στο τούνελ" (που έβλεπε μόνον ο σοσιαλήσταρχος Ανδρέας) εξ αιτίας ανίκανης και ίσως και προδοτικής διακυβέρνησης της χώρας μου, θεωρώ απαραίτητη την εμφάνιση ενός ήρωα. Ενός ήρωα που θα με βγάλει από την μιζέρια και την δυστυχία της αδυναμίας μου να αντιδράσω σε όσα μεθοδεύουν εις βάρος μου γελοία ανθρωπάκια που νομίζουν ότι μας κυβερνούν από οποιαδήποτε θέση, μεγαλόσχημα μηδενικά, πιόνια στα χέρια αδίστακτων εργολάβων και μηντιαρχών, ψευτοεφοπλιστών και ιδιοκτητών εφημερίδων της πλάκας, ιδιοκτητών και δήθεν ιδιοκτητών "δήθεν" τραπεζών που με τίποτε δεν θα στέκονταν στην ντόπια, πόσο μάλλον στην παγκόσμια, αγορά αν δεν εκμεταλλεύονταν επί δεκαετίες εμένα και τον ιδρώτα μου.
Σήμερα, τώρα που νιώθω προδομένος από τους πολιτικούς! Σήμερα που κατάλαβα ότι εξ αρχής ο δύσμοιρος τούτος τόπος ποτέ του δεν είχε πολιτικούς με όλη την σημασία της λέξεως αλλά τυχάρπαστους πολιτικάντηδες, ανίδεους και αγράμματους πολιτικά, χωρίς όραμα και ιδανικά, χωρίς πίστη στην Ελλάδα, με αντικειμενικό σκοπό τον εύκολο πλουτισμό τους και την αποκατάσταση των βλασταριών τους με αποτέλεσμα σήμερα να με κυβερνά, κάνοντας μόνιμες διακοπές, αυτό το "πράγμα" που λέγετε GAP, γόνος της γνωστής οικογενείας. Αυτοκτονούν οι Έλληνες και αυτός ο .... (πείτε μου πώς να τον χαρακτηρίσω και ας με μηνύσει) πρωθυπουργός από νήσου εις νήσον και από θέρετρο σε θέρετρο. Και δεν με παρηγορεί καθόλου που ο γόνος αυτός και οι άλλοι όμοιοί του (αρσενικοί και θηλυκοί) είναι "απλά αναλωσιμα πράγματα" για τα λαμόγια που κρύβονται πίσω από τα ΜΜΕ και τις φυλλάδες που λέγονται εφημερίδες και ότι όπου νάναι θα κτυπήσει η καμπάνα και γι αυτούς από τους ίδιους τους πάτρονές τους.
Σήμερα δηλαδή που κατάλαβα ότι οι κυβερνήσεις μας, δεν είναι κυβερνήσεις αλλά βιτρίνα για να κυβερνούν, στην ουσία, σκοτεινοί άνθρωποι πίσω από τις "κουίντες" και να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους σε βάρος της πατρίδας μας και των Ελλήνων.
Τώρα που η δημοσιογραφία, σαν την Ελλάδα, κατάντησε ανυπόληπτη και ο δημοσιογράφος ένας επαγγελματίας που δεν σέβεται τίποτε και πρωταρχικά τον ίδιο τον εαυτό του, που μόνη υποχρέωση του είναι το να γαβγίζει στην "αυλή" του εργοδότη αφέντη του ο οποίος , τελείως προσωρινά, του πετά ένα ξεροκόμματο για τις υπηρεσίες του.
Τώρα που η ενημέρωση του Έλληνα έχει πέσει στα χέρια αχρείων ανθρώπων τύπου ΜΠΟΜΠΟ ΛΑ (το ΛΑ είναι μουσική νότα, έτσι ξεκάρφωτα... για να ευθυμήσω στην τόση μαυρίλα μου και δεν συνδέεται με την ακριβώς προηγούμενη λέξη) και μερικών άλλων που σκοπό έχουν βάλει τον αποπροσανατολισμό και την αποβλάκωσή μου.
Σήμερα που ζω για το σήμερα γιατί αύριο, δεν ξέρω αν θα έχω σπίτι να μείνω, σύνταξη για να φάω και να ντυθώ, να πάρω πετρέλαιο για να ζεσταθώ, να βοηθήσω το άνεργο παιδί μου, να........ . Σήμερα λοιπόν που στην ουσία δεν μου ανήκει τίποτε και σε λίγο δεν θα μου ανήκει ούτε η πατρίδα μου.
Σήμερα που οι σημερινοί Χατζηαβάτηδες ξεπουλούν την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της πατρίδας μου και που πλαστογραφούν την ιστορία μου πουλημένες υπουργοί που οδήγησαν την παιδεία στο ΜΗΔΕΝ (εις το πηλίκιον) και παρασιτούντες δήθεν καθηγητές-τριες με πτυχία φτιαγμένα από την ΣΤΑΖΙ, την ΣΙΑ ή την ΜΙΤ (δεν έχει σημασία), προδότες πληρωμένοι από τον προαιώνιο εχθρό (Τούρκο) αλλά και τον νεόκοπο Αμερικάνο νεοϊμπεριαλιστή. Τώρα που ονειρεύομαι Γουδί, πολλά Γουδί, τώρα θέλω αυτόν τον ήρωα για να με οδηγήσει, έστω και σ' αυτήν την ηλικία, ώστε να ξανανιώσω υπερήφανος Έλληνας και όχι δούλος του ΔΝΤ ή της ΕΚΤ και οποιουδήποτε διεθνούς και ντόπιου λαμόγιου.
Από το σημείο όμως αυτό, μέχρι το να δεχθώ σαν ήρωες αυτό το άνανδρο συνονθύλευμα των ανθρώπων που απαρτίζουν την σέχτα των δήθεν επαναστατών, η απόσταση είναι μεγάλη. Όπως και οι προηγούμενοι, οι της 17ης Νοέμβρη, αυτό που μου προκαλούν είναι αηδία και ντροπή. Αηδία για το πόσο χαμηλά μπορεί να φθάσει ένας άνθρωπος και ντροπή γιατί θέλουν να λέγονται "Έλληνες μαχόμενοι για τον Έλληνα" ένα μάτσο κομπλεξικά ανθρωπάκια.
Νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από θρασύδειλα ενεργούμενα. Με άλλα λόγια "μας το παίζουν" ήρωες ενώ είναι πληρωμένα όργανα αυτών που ανέφερα πιο πάνω εξυπηρετώντας τα σκοτεινά σχέδιά τους. Ξέρετε, είναι και αυτός ένας τρόπος για να επιβιώσει κανείς στις δύσκολες συνθήκες του σήμερα. Στην προκήρυξή τους τα βάζουν με δημοσιογραφίσκους αλλά όχι με τα αφεντικά τους. Τα βάζουν με ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν τα παιδιά τους έστω και ξεπουλώντας τον ιδρώτα αλλά και τον εγωισμό τους μαζί και τις ιδέες τους. Δεν μιλώ για τα αδελφάκια που ό, τι έγιναν το οφείλουν στον μπαμπά και στο "θαυματουργό" νερό του Καματερού της Κω, ούτε για τον δημοσιογράφο που το μόνο που έχει να μας επιδείξει είναι το συγγραφικό έργο του πατέρα του και η διασύνδεσή του με (διε)φθαρμένα πρόσωπα της παρούσης διακυβέρνησης γιατί αυτοί, μόνοι τους επέλεξαν να συνεισφέρουν στην MEGAλη υπόθεση της αποβλάκωσής μας. Τελικά μου θυμίζουν αυτόν, που αντί να πυροβολήσει τον πιανίστα, καταστρέφει το πιάνο εκτός πια, και αν ο πιανίστας τον πλήρωσε για να δικαιολογήσει την δική του ανικανότητα.
Απειλούν εμένα, τον τυχαίο αυτόπτη μάρτυρα, να μην μιλήσω για το τι είδα. Θυμάμαι τα λόγια ενός από τους "ληστές με τα μαύρα" σε κάποιον κατά την εξέλιξη μιας ληστείας: "Κατάλαβες τι έκανες; Κατάλαβες τι μεγάλη υπόθεση κατέστρεψες"; Και τον πυροβόλησε έτσι... εν ψυχρώ. Να μην μιλήσω λοιπόν για μια ληστεία, να μην εμποδίσω μια δολοφονία γιατί με απειλούν να μην συνδράμω το έργο της αστυνομίας, δηλαδή της κοινωνίας.
Έχουν την λάθος αντίληψη των πραγμάτων και νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να είναι αυτοί οι αναμορφωτές της κοινωνίας (αλίμονό μας) ή είναι μίσθαρνα όργανα εμπόρων ψυχών και ιδεών οπότε, αντί να απειλούν, θα έπρεπε να ντρέπονται. Διαφορετικά, χρειάζονται γιατρό και μάλιστα της ειδικότητας του ψυχιάτρου.
Τους φαντάζομαι να παρακολουθούν το υποψήφιο ανίδεο θύμα τους βλέποντάς το, όπως ακριβώς ο κυνηγός τον ανύποπτο λαγό ή την μπεκάτσα και να έχουν εκείνο το συναίσθημα της υπεροχής που τους δίνει το όπλο που κρατούν στα χέρια τους. Τους φαντάζομαι να στέκονται μπροστά στον καθρέφτη τους, την επομένη των δολοφονικών τους επιθέσεων, και να θαυμάζουν τους εαυτούς τους αναπολώντας ίσως τις τρομαγμένες αντιδράσεις των αθώων στην κοινή γνώμη, θυμάτων τους. Ίσως και να μιλάνε στα είδωλά τους και να συγχαίρουν εαυτούς. Βλέπουν απέναντί τους έναν ήρωα και δεν τους ανησυχεί ο τρόπος που "γυαλίζουν τα μάτια τους". ΄Αν δεν βλέπουν την τρέλα τους δεν θέλουν να την δουν και πλέον, τους απευθύνω τον λόγo σε α΄ πρόσωπο.
Ναι, σας θεωρώ τρελούς με όλη την σημασία της λέξης, επικίνδυνους για το κοινωνικό σύνολο και άρα δεν με αντιπροσωπεύετε. Είσθε αυτόκλητοι εισαγγελείς αλλά αν είχατε το θάρρος και τον τρόπο να κοιτάξετε μέσα σας θα λυπόσαστε για τους εαυτούς σας. Αν δεν καταλάβατε ότι, με το να σκοτώσετε φτωχούς ανθρώπους (αστυνομικούς και δημοσιογράφους) δήθεν στέλνοντας μηνύματα ενισχύσατε το σύστημα, είσθε αξιολύπητοι. Είσθε γρανάζια του συστήματος και όχι ήρωες.
Ξέρετε ποιους θεωρώ εγώ, ο Ελληνικός λαός, ήρωες;
Ήρωες θεωρώ τα παιδιά αυτών που εσείς και οι προηγούμενοι όμοιοί σας εν ψυχρώ δολοφονήσατε, στερώντας τους το δικαίωμα να αντιμετωπίσουν την κοινωνία ισότιμα με τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους προκαλώντας, ποιος ξέρει τι, στις αθώες ψυχούλες τους.
Ηρωίδες θεωρώ τις χήρες των θυμάτων σας που έγιναν μανάδες και ταυτόχρονα πατεράδες για να μεγαλώσουν, σε αντίξοες συνθήκες, τα ανήλικα ορφανά παιδιά τους, γιατί μάλλον αυτό το αχαρακτήριστο κράτος δεν θα έλαβε καμιά μέριμνα γι αυτές.
Ηρωίδες θεωρώ τις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους από τα δολοφονικά σας χέρια και που, σαν μανάδες, είχαν το μεγαλείο να μην ζητήσουν το "οδόντα αντί οδόντος" και εννοώ "το παιδί σου για το παιδί τους" και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, "το παιδί του Κουφοντίνα για το παιδί τους". Ούτε που τους πέρασε από το μυαλό όχι γιατί είναι βλάκες, αλλά γιατί είναι ηρωίδες.
Ναι, αυτοί είναι οι ήρωες-ίδες ενώ εσείς, παρόλο που υπήρξαν (πάντα θα υπάρχουν) ηλίθιοι δημοσιοκάφροι και εφημερίδες-φυλλάδες που προσπάθησαν να σας δικαιολογήσουν ή και να σας ηρωοποιήσουν, φιγούρες του "θεάτρου σκιών" και πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή, ακόμη και η Σωτηροπούλου (που μάλλον θα έχει αλλάξει όνομα στην προσπάθεια να προφυλάξει το δικό της παιδί) θα ασπάζεται την άποψή μου.
Συναγωνίζεσθε την σοσιαληστρική μας κυβέρνηση της χέστρας (κάνει ρίμα με τη σέχτα) στην τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού, εσείς μεν με τις εν ψυχρώ δολοφονίες, εκείνη δε με τον "εν ψυχρώ εξαναγκασμό σε αυτοκτονία" των πολιτών της που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αδιέξοδη και προδοτική πολιτική της. Εσείς μας απειλείτε έτσι, για τον τσαμπουκά και αυτή έτσι, για να υποδουλώσει τους Έλληνες. Εσείς μας σκοτώνετε με σφαίρες και παγιδεύσεις ενώ εκείνη με τα τρισάθλια οικονομικά μέτρα και την ηλίθια πολιτική των ήλιθιων υπουργών της. Εσείς χρησιμοποιείτε όπλα και εκρηκτικά και εκείνη το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την ΕΕ, τις τράπεζες, τους λαθρομετανάστες και τα λαθρονομοσχέδια. Εσείς δημοσιογράφους της πλάκας και εκείνη τον αρχιαποστάτη, την κόρη του (γόνος και αυτή) και τους λαπάδες που την ακολουθούν στην προσπάθεια μείωσης και φίμωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αν σας φοβάμαι; Ναι, και πάρα πολύ μάλιστα και ξέρω, ότι πιθανόν "να τα έκανα πάνω μου" αν κάποια στιγμή σας έβλεπα μπροστά μου αλλά αυτό δεν σας δίνει αξία γιατί απλά βλέπετε, η ζωή είναι γλυκιά σ' οποιαδήποτε ηλικία.... Αυτό όμως δεν θα με κάνει να κλείσω το στόμα μου και να μην σας πω κατάμουτρα την γνώμη μου για σας. Δεν θα μου κλείσει ο φόβος το στόμα γιατί τότε εσείς και αυτοί που σας κατευθύνουν θα είσθε οι νικητές και εγώ δίκαια θα εξακολουθώ να είμαι ο δούλος του κάθε πουλημένου ηλίθιου εκλεγμένου γόνου και κάθε αλήτη εργολάβου, μηντιάρχη ή τέλος πάντων του κάθε λαμόγιου ισχυρού. Αυτή είναι η ψυχική κατάσταση που ανέφερα στην αρχή και στην οποία με έφερε το θράσος και η απανθρωπιά σας. Η τρέλα σας δεν με συγκίνησε και το απειλητικό μίσος σας, όπως αυτό βγαίνει στην προκήρυξη, με ισχυροποίησε. Δικαιολογώ κάθε επαναστάτη που αγωνίζεται για τις ιδέες του αλλά εσάς δεν σας θεωρώ επαναστάτες και, κρίνοντας από τον τρόπο που εκφράζεσθε στην προκήρυξη, σας κατατάσσω στους κοινούς εγκληματίες που δρουν σύμφωνα με τα ένστικτά τους δηλαδή, στην ίδια θέση με τον Αλβανό που βίασε και σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι. Στην ουσία απειλώντας μας με ένα όπλο πολεμάτε τα κόμπλεξ σας αλλά αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε πολύ εύκολα να το κάνει ένας σωστός γονιός ή ένας ψυχολόγος. Εσείς όμως μάλλον χρειάζεσθε ψυχίατρο και δραστική αγωγή.
Για ένα πράγμα να είσθε σίγουροι. Αν, και όταν, αποκαλυφθούν οι ταυτότητές σας και πάλι όλοι οι Έλληνες θα αναφωνήσουν. "Μα είναι δυνατόν αυτοί οι γελοίοι να αποτελούν την ΣΕΧΤΑ; Αποκλείεται! Λάθος των αρχών. Κάτι μας κρύβουν. Αυτοί δεν μπορεί να είναι τα μυαλά. Θα είναι τα όργανα που ο καλλιτέχνης έπαιζε στα δάκτυλα ή με τα δάκτυλα ενώ ο ίδιος είναι ασύλληπτος. Μπα, η ΣΙΑ , οι αμερικάνοι κρύβονται από πίσω τους". Και θα σας έχουν σε τέτοια υπόληψη όπως ακριβώς και τους ντενεκέδες της προηγούμενης γενιάς των ομοίων σας. Για του λόγου το αληθές δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους γονείς σας, αν έχετε, για τα αισθήματα που θα τρέφουν για σας αν τους αποκαλύψετε την αλήθεια και αν θέλετε, γνωστοποιήστε μας το αποτέλεσμα σε μια μελλοντική σας προκήρυξη.
Με το θάρρος που μου δίνει η γνωριμία μας, τώρα πια, παίρνω το δικαίωμα να σας συμβουλεύσω ότι πρέπει να μετονομάσετε την οργάνωσή σας σε ΣΕΧΤΑ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΕ γιατί επαναστάτης ήταν ένας ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ, ένας ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ, μία ΤΖΑΒΕΛΑΙΝΑ, μία ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ. Αυτοί μάλιστα! Αυτοί είχαν "τρέλα" και πολεμούσανε αυτοκρατορίες σε αντίθεση με σας που πολεμάτε τον φτωχό και απελπισμένο Έλληνα. Έχετε τα κότσια να κάνετε επίθεση σε αμερικανική βάση; Να ξέρετε ότι, με το να αυτοαποκαλείστε επαναστάτες και με το να συγκρίνετε τις φαντασιώσεις σας ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙΝΩΝ μειώνετε την αξία τους. Οι πράξεις βίας οι δικές σας δεν έχουν να κάνουν σε ποιότητα με παρόμοιες των Ελλήνων στο παρελθόν. Δεν έχουν κάτι από την λεπτότητα του ΠΥΡΡΟΥ (του δικού μας), του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (και πάλι δικού μας) ούτε και του ΚΑΝΑΡΗ (αυτός κι αν είναι δικός μας). Η βαρβαρότητα που σας διακρίνει έχει συνάφεια με τον Τούρκο κατακτητή και πιθανόν να σας οδηγούν τα γονίδιά σας. Μια απλή εξέταση θα έπειθε και σας τους ίδιους.
Παραδειγματισθείτε από το παραμύθι της "κακιάς μάγισσας" και σπάστε, όσο είναι καιρός, τον καθρέφτη σας που δείχνει ένα πλαστό είδωλό σας. Δείτε τον εαυτό σας όχι με τα μάτια τα δικά σας αλλά με τα μάτια και στα μάτια των άλλων, του συνόλου των Ελλήνων και θα καταλάβετε αν είσθε "πιο όμορφοι από την Αλίκη". Σοβαρευθείτε και μην χρησιμοποιείτε-καταστρέφετε νεολαίους γιατί, λόγω ηλικίας, φυσικό είναι να είναι ιδεολόγοι και να παρασύρονται από εύκολα δήθεν ιδεολογήματα. Με την στρατολόγηση παιδιών της τρυφερής ηλικίας ,στην ουσία ασελγείτε στις ψυχούλες τους, επαναλαμβάνοντας τα λάθη που μόνιμα διαπράττει η αριστερά (διαβάστε το βιβλίο του καπετάν Τζουμερκιώτη) αλλά και τα φανατισμένα ισλαμικά υπανθρωπίδια που εκμεταλλεύονται την αγνή προσωπικότητα και την απειρία της νεολαίας για τους ιδιοτελείς σκοπούς τους.

Οδυσσεύς Γ. Πάτσης
Ιωάννινα
Bookmark and Share