Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα έμαθες τα νέα Κάρολε; Πάπαλα αυτά που ήξερες...

Παπούλια, όχι κύριο δεν θα σε πω.
Μη μας το παίζεις οργισμένος και συγχισμένος. 
Ναι, γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως. Να σου πω όμως ένα μυστικό; (ας τους μιλάμε έτσι, διότι μπορεί να μην είναι προδότες τελικά. Μπορεί να είναι χαμηλής νοημοσύνης. Φοβάμαι όμως ότι είναι και τα δύο)...
Συνεχίζω... το μυστικό κυρ Κάρολε είναι ότι έχουμε γίνει ρεζίλι παγκοσμίως επειδή ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ
Καμμία κυβέρνηση δεν έχω δει να ξεπουλάει έτσι το λαό του. Κι εσύ ...... στη κοσμάρα σου ρε. Τι περίμενες???.... Τιμές και χειροκροτήματα??  
ΤΑ ‘ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΟΛΕ?? ΠΑΠΑΛΑ ΑΥΤΑ
Και να φανταστείς ότι δεν ανήκω στην μειοψηφία (όπως θέλετε να μας παπαριάζετε), ΟΛΟΙ έτσι αισθάνονται. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν είμαι κομμουνίστρια, δεν ανήκω σε συγκεκριμένη ομάδα, δεν με έβαλε ο Τσίπρας να τα γράψω αυτά (να το διευκρινήσω για τον Θοδωράκη τον Πάγκαλο). Είμαι ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ γαμώ το φελέκι μου μέσα.
Και για να σοβαρευτούμε λίγο (όσο κι αν είναι πέρα των δυνάμεών μου αυτό, σχολιάζοντας εσάς). Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν κάτι ανώτερο, ήταν σεβάσμιο πρόσωπο, ήταν πάντα στο απειρόβλητο. Λυπάμαι, για σένα δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που το αισθάνονται. Μας απογοήτευσες. Απλά δεν υπάρχεις. Είσαι αόρατος, ανύπαρκτος και δυστυχώς καταστροφικός, διότι με τη δική σου ανέχεια χορεύουν στα πτώματά μας (έτσι νομίζουν) οι Άρχοντες της χώρας (να τους τονώσω λίγο το ηθικό, διότι είμαι και καλός άνθρωπος).
Είμαι πολύ περήφανη για τα σημερινά. Και νομίζω ότι και οι πρόγονοί μας θα είναι πολύ περήφανοι.
ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ (σε αντίθεση με το δικό σας προδοτικό ναι). ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Νομίζω ότι τιμήσαμε με τον καλύτερο τρόπο των αγώνα και το αίμα των προγόνων μας.
Εσείς να δούμε πότε θα το καταλάβετε.
Μπορείτε να φύγετε? Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο. Δρόμο. Κάντε το σύντομα, διότι πήρατε ένα δείγμα σήμερα. Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω. Η οργή που ξεχύνεται σιγά σιγά θα σας πνίξει.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Μετά τιμής
Ιωάννα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννα τέλεια !! Με εκφράζεις και με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι πατριώτης του "πρώτου πολίτη".