Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συνταγματικό καθήκον το ΟΧΙ στο Μνημόνιο

Τόσο ο μεταβατικός πρωθυπουργός κ.Λουκάς Παπαδήμος όσο και τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του –που δεν ανήκουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ –είναι υπόλογοι και ύποπτοι για εσχάτη προδοσία απέναντι στον ελληνικό λαό. Πρέπει να μας εξηγήσουν με ποιο πατριωτικό κριτήριο χαρακτηρίζουν τη διαδικασία κατεπείγουσα και απαγορεύουν κάθε είδους διαβούλευση και δημοκρατική διαδικασία. Θα πρέπει να μας πούνε επίσης γιατί έχουν αναστείλει σιωπηρά ακρογωνιαίες διατάξεις του Συντάγματος για να εφαρμόσουν έναΣύμφωνο Υποτέλειας του ελληνικού λαού που θα τον καταδικάσει στη φτώχια, τη μιζέρια και την ανέχεια για τις επόμενες δυο γενιές.Τα ψέματα τελείωσαν. Αυτή είναι ώρα κρίσιμων εθνικών αποφάσεων και πολιτικής υπευθυνότητας. Είναι η ώρα που πατριώτες βουλευτές θα πουν ΟΧΙ συνειδητά, θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους, και θα συμπαραταχθούν με τον αγωνιζόμενο λαό. Είναι η ώρα που πρέπει να μπει φρένο στην εθνική ξετσιπωσιά που επιβάλλει για λογαριασμό ξένων συμφερόντων ο κ.Παπαδήμος, οι πολιτκοί εντολείς του και ύποπτα ξένα κέντρα που όλο αυτό το διάστημα υποστηρίζουν τη φιλομνημονιακή πολιτική ως τη μόνη λύση για να υπερκεραστεί το αδιέξοδο.
Το μήνυμα του ΟΧΙ απευθύνεται και βαρύνει τους βουλευτές.
Ψηφίστε ΟΧΙ για να μην σας πουν προδότες τα παιδιά σας.
Ψηφίστε ΟΧΙ για να καταλάβουν όλοι ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Όσοι σήμερα σηκώσετε τη σημαία της Ελλάδας ψηλά στο κοινοβούλιο θα ασκήσετε μία συνταγματική σας υποχρέωση. Θα συνταχθείτε στις πρόνοιες του άρθρου 120 και θα αποδείξετε ότι στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και χύθηκε αίμα για την ελευθερία, ο λαός είναι κυρίαρχος.
Σήμερα λέμε όχι στη σκλαβιά, λέμε όχι στην κατοχή, στην ξένη νομεκλατούρα των πολυεθνικών , στους σχεδιασμούς της λέσχης Μπιλντενμπεργκ και στα παζάρια ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου στο σιωνιστικό κατεστημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: