Σάββατο 19 Μαΐου 2012

"Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η απειλή είναι ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος..."

Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίνει. Όταν έρθει η ώρα αυτή, θα κρίνεται συνεχώς και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ξαναχτυπάω τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ανθελληνικό κόμμα κι αν είναι.
Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι πρώτα ο Σαμαράς, και μετά ο Βενιζέλος. Εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς κι αν ανέβει λίγο ο Βενιζέλος, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Θα το έκαναν και τώρα αλλά ο σοφός λαός φρόντισε να τους δώσει μόνο 149 έδρες. Γι’αυτο χτυπιούνται σαν……….. τα χταπόδια.
Αν συγκυβερνήσουν αυτοί οι δυο μνημονιακοί δοσίλογοι, όλοι γνωρίζετε τι μας περιμένει.
Όλοι γνωρίζετε πόσο θα πτωχύνει ο λαός, και μόνον αυτός, και κανείς άλλος (βιομήχανος, τραπεζίτης, εφοπλιστής ή διαπλεκόμενος). Όλοι γνωρίζετε ότι πάλι η κρίση θα φορτωθεί στις πλάτες μας και μόνο.
Γι’αυτο έχει λυσσάξει η διαπλοκή, οι βιομήχανοι, η Ε.Ε., η Μέρκελ. Δεν πρέπει να κυβερνήσει κάνεις άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απαγορεύεται. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ και κανένας άλλος. Υπάρχει κίνδυνος αν κυβερνήσει κάποιος άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά από 38 χρόνια, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
Είναι επιτακτικό στις 17 Ιουνίου ο πρώην δικομματισμός να καταστραφεί εκ βάθρων. Είναι επιτακτικό ο Σαμαράς, η Ντόρα κι ο Βενιζέλος να αποτελέσουν παρελθόν. Είναι επιτακτικό να καταστραφούν τα κόμματα που μετατράπηκαν σε εγκληματικούς οργανισμούς εξυπηρέτησης της ντόπιας διαπλοκής, των ξένων τοκογλύφων και της οικογενειοκρατίας.
Μόνο έτσι θα αναπνεύσει η Ελλάδα, η πατρίδα μας. Μόνο έτσι θα γυρίσουμε σελίδα.
Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαι αριστερός. Είμαι δεξιός και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί πιστεύω στον εθνικισμό (ως αναγεννητική δύναμη για ένα έθνος) και για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ψηφίστε οτιδήποτε πλην ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μην τσιμπάτε την προπαγάνδα ότι »ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τον κομμουνισμό» που εντέχνως περνούν στον κόσμο για να τον εκφοβίσουν. Και το ΠΑΣΟΚ το 1981 θεωρούνταν ακραίο σοσιαλιστικό κόμμα, και οι πατεράδες μας φοβόντουσαν αριστερές αντεκδικήσεις. Τελικά, το ΠΑΣΟΚ έγινε πιο νεοφιλελεύθερο και από την ΝΔ ακόμη. Έγινε το ίδιο το »σύστημα».
Σήμερα δεν υπάρχει ούτε Σοβιετική Ένωση ούτε ανατολικό μπλοκ, όπως τότε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται μέρα με την μέρα σε ΕΣΣΔ που καταπιέζει τους λαούς. Θα μείνουμε σε αυτήν, αλλά οι θυσίες μας θα έχουν ένα όριο. Και η εθνική και λαϊκή κυριαρχία μας θα είναι αδιαπραγμάτευτη.
Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη αν κυβερνάει ο Σαμαράς. Τα χαράτσια, οι φόροι, η κατεδάφιση κοινωνικών δικαιωμάτων, τα τσεκούρια σε μισθούς και συντάξεις μας περιμένουν. Μην νομίζετε ότι έβαλε μυαλό από το 18,8% και θα »επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο». Το έχει υπογράψει και η Μέρκελ θα του τρίψει την υπογραφή στα μούτρα. Όταν είσαι προδότης, σε κρατάνε από τα καρύδια, και σε κρατάνε για μια ζωή.
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η ιστορία μετά θα βρει τον δρόμο της. Η Ελλάδα δεν τελειώνει με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ούτε περιμένει να την σώσει ένας ανίκανος Σαμαράς που γλείφει αριστερά-δεξιά μπας και γίνει πρωθυπουργός  
press-gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι στα μνημονιακα κομματα.ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΗΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΤΓΡΟΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ή ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι πλέον φανερό πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος σε οιαδήποτε επένδυση στη χώρα.

Ο πρόεδρός του εξήγγειλε την ακύρωση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Ελληνικού, την κατάργηση της διαδικασίας fast track η οποία ψηφίσθηκε από τη Βουλή με μεγάλη πλειοψηφία, την ακύρωση του νόμου για την τουριστική κατοικία και την ακύρωση του ελληνικού κομματιού του αγωγού που θα συνδέει την Τουρκία με την Ιταλία.

Πώς πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα λυθεί το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας; Ή μήπως προτιμά το Ελληνικό σκουπιδότοπο προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδεολογικές αγκυλώσεις των φανατικών στελεχών του;

Αυτές οι θέσεις του δεν εκπλήσσουν κανένα, μια και η άκρα Αριστερά αποτελεί τον μεγαλύτερο πολέμιο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στη χώρα.

Ας ελπίσουμε ότι θα προβληματίσουν τους απελπισμένους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν βλέπουν την ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και παρακμή πίσω από τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ.