Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Χρήστος Παππάς: Συμμαχία με την Ορθόδοξη Ρωσία

"Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο Κοινοβούλιο εγώ ο ίδιος είχα τονίσει στον Πρόεδρο της Βουλής ότι εμείς θα πολιτευτούμε με εντιμότητα και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού.

Ήταν τότε που εντελώς αντισυνταγματικά συμμάχησαν όλοι και μας στέρησαν την προβλεπόμενη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου.

Σχέδια αποστασίας

Σε αντίθεση με εμάς πάμπολλοι ανέντιμοι και άθλιοι της κυβερνητικής παράταξης...

προσπάθησαν να μας προσεταιριστούν άλλοτε με κολακείες του τύπου «εσύ είσαι καλός» κλπ, άλλοτε με υπαινιγμούς για διάφορα ανταλλάγματα και άλλοτε με ξεκάθαρες προτάσεις αποστασίας.

Είναι παλαιοί γνώστες του σπόρ της αποστασίας και το εφαρμόζουν και αυτήν την στιγμή που μιλάμε και σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Είχαν λοιπόν μία αποστολή « για το καλό της παράταξης» όπως λέει και ο Τάκης Μπαλτάκος. Αυτό ήταν το plan A του Σαμαρά με πολλούς κυβερνητικούς προθύμους και εθελοντές.

Όταν είδαν ότι με αυτό το σχέδιο δεν τους έβγαινε τίποτε, δεν είχαν αποτέλεσμα και ότι δεν είχαν να κάνουν με κλασικούς επαγγελματίες πολιτικούς και βολεψάκιδες ωφελιμιστές, έβαλαν σε εφαρμογή το plan B που παράλληλα επεξεργάζονταν.

Ένα σχέδιο που προυπήρχε της δολοφονίας Φύσσα όπως το ομολόγησε και ο ίδιος ο Δένδιας σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Άλφα. Μάλιστα ο Δένδιας θεώρησε το «νομικό εύρημα» δηλαδή την σκευωρία και την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, με λίγα λόγια να βάζεις φυλακή τους πολιτικούς σου αντιπάλους, επιτυχημένη γιατί περιόρισε το ποσοστό μας στο 9,5%.

Για να μην έχουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι πολιτική παρουσία και παραπάνω ποσοστό ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με εντολή Σαμαρά βρίσκεται φυλακή και μαζί του εμείς οι υπόλοιποι βουλευτές. Θα δούμε εντός των ημερών ποια θα είναι η εξέλιξη και για τους υπολοίπους βουλευτές.

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές

Στην Χρυσή Αυγή προσπαθούν να εφαρμόσουν την «δημοκρατική» αρχή της συλλογικής ευθύνης. Είσαι βουλευτής; Είσαι στέλεχος; Είσαι οπαδός της Χρυσής Αυγής; Θα πας φυλακή. Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν οι Βρυξέλλες η Μέρκελ η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου και τα διάφορα σκοτεινά κέντρα.

Ερωτώ, γιατί να είναι κριτήριο η σταυροδοσία των πολιτευτών της Χρυσής Αυγής; Ο λαός με την ψήφο του ορίζει ποιος είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης; Αυτό ισχύει μόνο για όσους εξελέγησαν στις εκλογές του Ιουνίου του 2012; Οι υποψήφιοι σε εκλογές πριν το 2012 δεν είναι εγκληματίες; Αν η Χρυσή Αυγή τον Ιούνιο του 2012 δεν είχε καταφέρει να εκλέξει βουλευτή επικρατείας εγώ θα ήμουν κατηγορούμενος;

Πεποίθηση μου είναι πως ότι η ανάκριση και οι συντελεστές της είναι πλέον ανεξέλεγκτοι. Η υπόθεσή μας όμως όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ.Λαγός στη Βουλή μοιάζει με μία χύτρα η οποία θα τιναχτεί πολύ σύντομα στον αέρα. Δεν αντέχει ο τόπος τόση «δικαιοσύνη»».

Πολλοί ομιλούν και παραλληλίζουν το σήμερα με την εποχή του 1965, την εποχή της Αποστασίας. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πολιτικός χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα.

Απειλείται Εθνική τραγωδία

Ήδη βρισκόμαστε ενώπιον μια στυγνής δικτατορίας με κοινοβουλευτικό μανδύα. Η Μερκελική κυβέρνηση θυμίζει μάλλονκυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου- Ιωαννίδη. Ακόμα και σημειολογικά η για πρώτη φορά στην νεοελληνική ιστορία επιβολή των περιοριστικών όρων στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κουκούτση με τον κατ’ οίκον περιορισμό με 24ωρη φύλαξη ίσχυσε μόνο τότε στην κυβέρνηση Ανδρουτσοπούλου που κρατούσε σε κατ’ οίκον περιορισμό τους αντιπάλους της στρατιωτικούς που είχε ανατρέψει. Είμαστε εμπρός σε ένα νέο επεισόδιο της μεταπολίτευσης στο οποίο η εθνική καταστροφή είναι όπως και τότε προ των πυλών. Είδατε τι έγινε στην Θράκη. Είδατε τι γίνεται στο Αιγαίο. Όπως και τότε έτσι και τώρα ψάχνουν τον εθνάρχη, τον νέο Καραμανλή που θα έρθει ως σωτήρας και εγγυητής της σταθερότητας, δηλαδή της δουλείας του μνημονίου.

Συμμαχία με την Ρωσία

Εμείς έχουμε άλλη σταθερά. Σταθερή μας άποψη είναι πως θα πρέπει η Ελλάς να αναζητήσει στρατηγικούς συμμάχους που θα την στηρίξουν και θα συνεισφέρουν στην ανέλιξή της.

Μια ξεκάθαρη συμπόρευση, ασπίδα στους καραδοκούντες εχθρούς μας. Αυτοί οι οικονομικοστρατηγική συμμαχία θα πρέπει να είναι χωρίς υποσημειώσεις και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Μια έντιμη συμμαχία με μία δύναμη και όχι σε καθεστώς υποτέλειας όπως πράττουν οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις με Γερμανούς και Αμερικάνους.

Αυτή η δύναμη δεν είναι άλλη από την αναδυόμενη και ισχυρά πλέον παγκόσμια δύναμη της Ορθοδόξου Ρωσίας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος προασπιζόμενος τα εθνικά συμφέροντα εδώ και πολύ καιρό κινείται προς την κατεύθυνση αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: