Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009. Δελτία τύπου υποψηφίων βουλευτών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Του Ιωάννη Μενελάου Νικόπουλου*


Υποψηφίου Βουλευτού Νέας Δημοκρατίας

Νομού Ιωαννίνων


Φίλες και Φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.


Όπως γνωρίζετε, μετά από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του Κόμματός μας θα είμαι υποψήφιος στο Νομό μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, Κώστα Καραμανλή, αλλά και το Κόμμα που με επέλεξε να συνεισφέρω και εγώ με τις λίγες δυνάμεις μου στην επανεκλογή μας στις 4 Οκτώβρη ως Κυβέρνηση της χώρας μας.

Θα ήταν όμως παράληψή μου ταυτόχρονα να μην ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Κόμματός μου στο Νομό Ιωαννίνων, με τους οποίους δώσαμε μαζί όλους τους αγώνες αυτά τα χρόνια και να τους υποσχεθώ ότι ξανά μαζί θα συνεχίσουμε και τους νέους αγώνες που θα επιβεβαιώσουν το Κόμμα μας ως Κυβέρνηση, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε τη χώρα μας στη θέση που της αρμόζει.


Πολιτικό Γραφείο: Στοά Σάρκα, κτήριο Α,

1ος όροφος

Τηλ: 26510-35800 fax: 26510-35800

Κινητό: 6976665604

e-mail: ioannis-nikopoulos@hotmail.com

_________________________________________________________

* Γεννήθηκε το έτος 1952 στα Ιωάννινα . Η οικογένειά του από τον πατέρα του και την μητέρα του είναι: Πολιτικοί, Ανώτεροι και Ανώτατοι Δικαστικοί, Ανώτεροι Αξιωματικοί του Στρατού και της Χωροφυλακής, Εκπαιδευτικοί και Συνδικαλιστές.

Είναι Δημότης του Δήμου Άνω Πωγωνίου Ιωαννίνων, παντρεμένος με την Μπιάνκα – Μαρία Μηλιαρίνη, επάγγελμα Ψυχολόγου και έχει δύο άρρενα τέκνα.

Διαμένει μόνιμα από το 1985 στο Νομό Ιωαννίνων, όπου επέστρεψε για επαγγελματική δραστηριότητα. Μέχρι τότε διέμενε στη Σαλαμίνα – Αθήνα, όπου οι γονείς του είχαν εγκατασταθεί για επαγγελματικούς λόγους όταν έφυγαν από τα Γιάννενα το 1959.

Από το 1985 μέχρι το 1989, ήταν Αγροτικός Ιατρός στις περιοχές Πωγωνίου, Δωδώνης, Ζαγορίου και Κονίτσης.

Από το 1990 τοποθετήθηκε ως Νομίατρος στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας Ιωαννίνων και παρέμεινε σ΄ αυτή τη θέση μέχρι το 1992.

Στις 15 Οκτωβρίου 1993, τοποθετήθηκε στη Νομαρχία Θεσπρωτίας στη Δ/νση Υγείας και Πρόνοιας, όπου παρέμεινε μέχρι το 1996 .

Το 1996 επανήλθε στην Δ/νση Δημ. Υγείας Νομ/κής Αυτ/σης Ιωαννίνων, η δε μετάταξή του ολοκληρώθηκε το 2003.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τόσο στην περιοχή Θεσπρωτίας όσο και στην περιοχή Ιωαννίνων, ασχολήθηκε με τα θέματα Δημόσιας Υγείας του Νομού που απορρέουν από τα καθήκοντά του, δημιουργώντας στενές φιλικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις με τους κατοίκους αυτών των περιοχών.

Το 2008 ανέλαβε ως Διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. (Ήπειρος, Επτάνησα, Πελοπόννησος, Δυτική Στερεά Ελλάδα).

Επάγγελμα: Ιατρός