Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Σχεδιασμένος πόλεμος κατά της Ελλάδας!..

Του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΡΟΜΜΥΔΑ
Ο κόσμος είναι απελπισμένος. Επί δυόμισι χρόνια βομβαρδίζεται καθημερινώς, ανηλεώς από ριπές αντιφατικών πληροφοριών που σκοπό έχουν να τον τρελάνουν, να του διαλύσουν το ηθικό, να τον φοβίσουν, να τον παραλύσουν, ώστε να μηδενιστεί κάθε διάθεση για αντίσταση στον αφανισμό του που ετοιμάζεται. 
Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν εξηγούνται αλλιώς. Πρόκειται...
περί σχεδιασμένου ψυχολογικού, οικονομικού και ιδεολογικού πολέμου, ο οποίος έχει εξαπολυθεί εναντίον της Ελλάδος και σκοπεύει στην υποδούλωση της χώρας, εκδίωξη ή φυσική εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού της, διαρπαγή του πλούτου της και τελικά επίταξη και κατοχή του υπέροχου ηλιόλουστου οικοπέδου της.
Αυτή η άποψη πιστεύω ότι εκφράζει την πραγματικότητα. Για να αποπροσανατολιστεί όμως η κοινή γνώμη, αυτοί οι οποίοι έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν αυτή την μεγάλη ληστεία εις βάρος της χώρας μας και του λαού της, αυτοί οι οποίοι διαπράττουν έγκλημα γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού λαού, σύμφωνα με τον ορισμό του ΟΗΕ, αυτοί οι αρχικλέφτες κατηγορούν τον Ελληνικό λαό ως διεφθαρμένο. Τι θράσος! Αλλά αυτό είναι το χαρακτηριστικό των, να φορτώνουν στον αντίπαλο όλες τις δικές των κακόβουλες προθέσεις και ιδιότητες, ενώ οι ίδιοι να εμφανίζονται ότι διέπονται από κάθε καλή προαίρεση. Αυτό είναι το περίφημο «θεώρημα του αντιθέτου» της πολιτικής γεωμετρίας. 
Αυτοί λοιπόν οι οποίοι κατασκεύασαν αυτό το οικονομικό τερατούργημα. που λέγεται ευρώ, με σκοπό να κλέβουν τον πλούτο των χωρών και των λαών κατηγορούν τους Έλληνες για απατεώνες. Είναι ολοφάνερο, όποιος δημιουργεί νομισματική ένωση, χωρίς να επιβάλει ενιαία δημοσιονομική, φορολογική, και ασφαλιστική πολιτική, ή είναι οικονομικώς αναλφάβητος ή μεγάλος απατεώνας. 
Εκείνοι λοιπόν που κατασκεύασαν το ευρώ και έβαλαν μέσα την Ελλάδα και τις χώρες του «αποτυχημένου σοσιαλισμού» γνωρίζοντας ακριβώς τι έκαναν, είχαν δόλο. Έφτιαχναν μια μηχανή, ένα διαρρηκτικό εργαλείο με σκοπό να διαρρήξουν τα κράτη και να κλέψουν τον πλούτο των. Αυτοί λοιπόν είναι οι πραγματικοί διεφθαρμένοι κι όχι ο φουκαράς ο οποίος για να αμυνθεί σ’ αυτή την επιδρομή έβαλε μέσον για να αυξήσει τα ποσοστά αναπηρίας του ώστε να πάρει ένα επίδομα. Αυτός είναι απλώς φουκαράς. 
Πίσω όμως από την συνεχή προβολή του φουκαρά, κρύβονται, παραλλάσσονται οι πραγματικοί ένοχοι, οι μεγάλοι, οι πραγματικοί κλέφτες και το τσιράκι των, ο «λεφτά υπάρχουν». Γι’ αυτό εξ’ άλλου γίνεται αυτή η προβολή, για να παραπλανήσει τον μέσο άνθρωπο ο οποίος αδυνατεί να καταλάβει την διαφορά μεταξύ «λιανικής» και «χονδρικής», κρατικής, ευρωπαϊκής, θεσμικής απάτης. Ότι δεν είναι ποιοτικά και ποσοτικά το ίδιο η καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων επί μισό αιώνα, τα πανωτόκια, η καταλήστευση των ομολογιούχων, η μη πληρωμή δεδουλευμένων εκ μέρους του κράτους, η ληστρική φορολόγηση, και κατάσχεση ιδιωτικών περιουσιών, η σχεδιασμένη πλημμύρα της λαθρομετανάστευσης, με ένα παράνομο μικροεπίδομα. 
Αδυνατεί να καταλάβει ότι όλες οι μικροκλεψιές των Ελλήνων είναι αθροιστικά πολύ μικρότερες και πολύ πιο ασήμαντες από τα τοκοχρεολύσια δυο ημερών. Ότι για την κατάσταση που προέκυψε δεν φταίνε οι μικροαπατεώνες Έλληνες αλλά οι μεγαλοαπατεώνες τοκογλύφοι και οι εδώ και στην Ευρώπη συνεργάτες των. Αυτοί που δημιούργησαν το υπάρχον μαφιόζικο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο καλείται να δραστηριοποιηθεί και να «προκόψει» ο Έλληνας, αλλά και κάθε άλλος, επιχειρηματίας, ο οποίος αν δεν επιτύχει αυτό το απίθανο, το θαύμα, αποκαλείται «ανεπρόκοπος». 
Αδυνατεί να παραδεχθεί ο απλός άνθρωπος ότι όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι που μας κουνάν το δάχτυλο, και μας κάνουν μαθήματα συνεπείας και αξιοπρέπειας δεν είναι παρά μετριότητες, και υπάρχουν για να, και μόνον όσο εξυπηρετούν τους εργοδότες των.
Υπάρχει σχεδιασμός, υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Εκτός αν υπάρχει κανένας τόσο αφελής που να πιστεύει ότι η μείωση της αμοιβής των μαθητών του ΟΑΕΔ κατά πέντε ευρώ την ημέρα, από 23 στα 18 αποτελεί «οικονομικό μέτρο» το οποίο θα συμβάλει στην μείωση της θανατηφόρου αιμορραγίας των 150 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που χάνει η Ελλάδα ημερησίως σε τοκοχρεολύσια, διαρροή συναλλάγματος από τους λαθρομετανάστες περίθαλψη λαθρομεταναστών, διαφυγή κερδών πολυεθνικών σουπερμάρκετ, και άλλων.
Αυτό είναι το πραγματικό οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος. Η διαρροή της ρευστότητος. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες που προβάλουν οι πραγματικά διεφθαρμένοι για να δικαιολογη0εί η έφοδος και η επιδρομή κατά της μεσαίας τάξεως η οποία πρέπει βάσει της πρώτης φάσεως του σχεδίου να διαλυθεί ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια στις επόμενες φάσεις της απαλλοτρίωσης της χώρας. 
Για κάθε περίπτωση εφαρμογής μέτρων παράνομης κερδοσκοπίας, εφευρίσκεται ένα παραμύθι, από τους πραγματικά διεφθαρμένους με το οποίο κοροϊδεύεται και αποκοιμίζεται ο κοσμάκης ώστε να μην αντιδρά. Από τα ανθρώπινα δικαιώματα, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την κλιματική αλλαγή, τους κινδύνους του παθητικού καπνίσματος, τον κίνδυνο του ρατσισμού, το έλλειμμα-μαϊμού που μαγείρεψαν οι προδότες, το παράνομο χρέος που σκόπιμα δημιούργησαν, μέχρι το παραμύθι περί απατεώνων και τεμπέληδων Ελλήνων. 
Επειδή όμως η πραγματικότητα είναι πιο πολύπλοκη και αποκρουστική από το παραμύθι ο κόσμος προτιμά να πιστέψει το παραμύθι σαν προσπάθεια απόδρασης από την πραγματικότητα. Αυτό είναι το μυστικό της προπαγάνδας. Να παρουσιάζει το πιο ειδεχθές, καταστροφικό, αποκρουστικό μέτρο ότι λαμβάνεται ως απόλυτη αναγκαιότητα, για την υπεράσπιση ενός σημαντικότερου αγαθού, για να δεσμεύει ηθικά τον μέσο άνθρωπο ώστε εύκολα να τον χειραγωγεί. Γιατί ο λαός, ο κάθε λαός, όπως και οι Έλληνες, αποτελείται από ηθικά γενικώς άτομα.
Επί πλέον, το παραμύθι λέει και κάτι ακόμα, ότι τα μέτρα λαμβάνονται για το καλό του λαού, ότι έτσι «μπήκε πάτος στο βαρέλι»,όπως ψευδώς και αδιάντροπα έλεγε ο κ. Βενιζέλος, και άρα οι θυσίες αξίζουν τον κόπο, ότι όλα γίνονται για το καλό της πατρίδος, της πατρίδος που την έχουν ρίξει βορά στην παγκοσμιοποίηση και την θυμούνται μόνον όταν χρειάζονται υπνοστραβόν για τον λαό, για να πιστέψει τα παραμύθια και να πέσει «ευχαρίστως», με ήσυχη συνείδηση στον ύπνο.
Γι’ αυτό γίνονται πιστευτά και τα «θα» των πολιτικών, παρ’ όλο που όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί κοροϊδεύουν. Ακούγονται όμως ευχάριστα και παρέχουν ελπίδα και απόδραση από την σκληρή πραγματικότητα. 
Για να επιβληθούν όμως στο λαό αυτά τα παραμύθια, ως πολιτική άποψη, έχει στρατευθεί, εξαγοραστεί καλλίτερα, όλη η δημοσιογραφική αχρειότητα των μεγάλων καναλιών, η οποία κάνει αδιάκοπη πλύση εγκεφάλου και διαμορφώνει την κοινή γνώμη έτσι ώστε να αποδεχθεί ο λαός τον αφανισμό του ως αναγκαιότητα «για το καλό του», ή ως τιμωρία για τα «ανομήματά του», για το «εμείς φταίμε» το οποίο η προπαγάνδα, φροντίζει να σφηνώσει στον εγκέφαλο των Ελλήνων ανοίγοντας το κεφάλι των με το τσεκούρι της «αριστερής λογικής», δηλαδή της γενίκευσης μεμονωμένων περιπτώσεων, την μετατροπή των στατιστικών συμπερασμάτων σε γενικά, την αλλαγή του πλαισίου συζητήσεως από πολιτικό σε ηθικό, την δημιουργία ψυχολογικών εντυπώσεων, και τον βιασμό των εννοιών και της γλώσσας, ώστε να εμφανίζεται το ψέμα ως αλήθεια, το φανταστικό ως πραγματικό.  
Φαίνεται όμως ότι τα κατάφεραν. Μας έχουν πείσει ότι είμαστε ανεπρόκοποι. Έχουμε αποδεχθεί ήδη ότι αυτοί οι οποίοι μας έχουν βάλει το κεφάλι μέσα στο νερό και μας πατάνε για να μας πνίξουν, το κάνουν για το καλό μας. Ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, κι’ ότι, αν φτάσαμε ως εδώ τελικώς «εμείς φταίμε», «μαζί τα φάγαμε» Αν δε, διαμαρτυρόμαστε και δεν υπομένουμε το πνίξιμό μας φρόνιμα και σιωπηλά «φταίμε ακόμα περισσότερο» και γι’ αυτό «απαιτούνται νέα μέτρα». Τέτοια παράκρουση ούτε σε φρενοκομείο δεν συναντά κανείς. 
Υπάρχει όμως και κάτι τρισχειρότερο. Κάτι που λέγεται δημοκρατικό ήθος και στο οποίο η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος, της Ευρώπης, και του ΔΝΤ με τις ωμές, χυδαίες παρεμβάσεις των στα εσωτερικά της χώρας μας και με την περιφρόνηση της συνταγματικής νομιμότητας, έχουν καταρρακώσει παντελώς. 
Αυτή είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της Ευρώπης. Η απώλεια του δημοκρατικού ήθους, της πολιτισμικής αξιοπρέπειας, και της πολιτικής εντιμότητος. Ο δυτικός κόσμος έχει μετατραπεί σε δυτικό υπόκοσμο και βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και παρακμή. Αν λοιπόν ψάχνετε για διεφθαρμένους μην τους αναζητείτε στον Ελληνικό λαό αλλά ανάμεσα σ’ αυτούς που αποτελούν τις πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδος, της Ευρώπης και της διεθνούς κοινότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: