Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πωλείται η "ΔΩΔΩΝΗ"... Πωλείται η χώρα...

Διαβάστε τι μας έλεγαν οι ξεφτυλισμένοι πασόκοι και ο αξιόπουστος εφιάλτης αρχηγός τους μέχρι να κλείσουν τη μεσιτεία των 2,5 δις και να κανονίσουν το cds των 20 δις.

Γ.Παπανδρέου Ιωάννινα 8/3 2009
"Και την Ήπειρο, θα την κάνουμε πρωτοπόρα στην Πράσινη Ανάπτυξη. Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» -ένα παράδειγμα- είναι δημιούργημα των Ηπειρωτών κτηνοτρόφων...
του καθημερινού τους μόχθου για την παραγωγή γάλακτος υψηλής ποιότητας και, είναι απαράδεκτο, σήμερα που το εισόδημά τους καταρρέει, η βιομηχανία να στηρίζει με τα κέρδη της το χαρτοφυλάκιο της Αγροτικής Τράπεζας, τα προνόμια των μεγαλοστελεχών της.
Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται ότι τα κέρδη της επιχείρησης θα παραμένουν στην Ήπειρο και τους παραγωγούς. Τα Γιάννενα, η Ήπειρος, η Ελλάδα ολόκληρη, δεν έχει, δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε πολιτική."
 
Ευ.Αργύρης Αντιπρόεδρος βουλής 16/7/2010
«Οπως δεν πωλείται η Ακρόπολη, έτσι δεν πωλείται και η “Δωδώνη” στην Ηπειρο»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ 26/9/2010
"Η Δωδώνη είναι η Ακρόπολη της Ηπείρου, όπως είπε και ο Βαγγέλης Αργύρης στη Βουλή. Η Δωδώνη δεν πωλείται. Η Δωδώνη ανήκει στην Ήπειρο και στους ανθρώπους της."

Γ.Παπανδρέου 4/11/2010
"Με σήμα κατατεθέν την αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.», που αποτελεί διαχρονικά το σήμα κατατεθέν της Ηπειρωτικής κτηνοτροφίας και εν γένει ολόκληρης της Ηπείρου και ένα υπόδειγμα επιτυχημένου συνεταιριστικο-αγροτικού μοντέλου, το οποίο όχι μόνο πέτυχε αλλά πρωταγωνιστεί με τα αγνά και ποιοτικά του προϊόντα στην εγχώρια και διεθνή αγορά".
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η «Δωδώνη» από χθες είναι και επίσημα πλέον προς πώληση
Η Αγροτική Τράπεζα ανακοίνωσε χθες το πρωί ότι προτίθεται να πουλήσει τις μετοχές της, τοποθετώντας άμεσα σύμβουλο προκειμένου να προετοιμάσει την όλη διαδικασία, η οποία θα καταλήξει σε διεθνή διαγωνισμό. 
kolotoubes

Τελικά η κρεμάλα φαντάζει η πιο ηπια τιμωρία για τους προδότες και εχθρούς του λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: