Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κύριοι του Ειδικού Δικαστηρίου, ξεσκονίστε τα γουνάκια σας

Η κ. Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει:

"Το έλλειμμα του 2009 μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς 
"Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας. Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός"
- "Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε. Μου είπε Δεν είναι εδώ Σύγκλητος πανεπιστημίου, ούτε και πρυτανικό συμβούλιο για να εκφράζετε τις απόψεις σας, είναι δημόσια διοίκηση και πρέπει να υπακούσετε"
"Το έλλειμμα για το 2009 έβγαινε γύρω στο 12%, ασκήθηκαν πιέσεις από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία και τον πρόεδρό της κ. Βάλντερ Ραντερμάχερ, ο οποίος ήθελε να μπουν μέσα στο έλλειμμα και οι δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ".
“Για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% ελήφθησαν υπ’ όψιν μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ”
"Εν μία νυκτί η Eurostat αποφάσισε ότι ορισμένες ΔΕΚΟ πρέπει να ενταχθούν στο έλλειμμα".
“Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”
“Ο κ. Ραντερμάχερ, της Eurostat δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, μας έχουν για μπανανία, ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πραγματικό έλλειμμα του 2009”
"Τόσο εγώ όσα και οι υπόλοιποι γίναμε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ υποτίθεται μέσω της διαδικασίας του opengov. Η αλήθεια είναι ότι μας επέλεξαν επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ".
Τρύπια η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
"Πάνω από ένα χρόνο έχουμε να συνεδριάσουμε".Μετά από όλα αυτά ενημέρωσε, όπως λέει, τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη καθώς και τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,χωρίς ποτέ να λάβει απάντηση.

Τα όσα καταγγέλει η κα Γεωργαντά επιβεβαιώνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νικόλαος Λογοθέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: