Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αν δεν φύγετε μόνοι σας...

Θα χυθεί αίμα...

Σκέφτονται λέει να περάσουν νόμο ώστε η εισφορά αλληλεγγύης να γίνει με παρακράτηση από τους μισθούς!!! Αν κάνουν κάτι τέτοιο θα είναι το χαμηλότερο σημείο που θα έχει φτάσει αυτή η χούντα. Επίσης θα είναι η τελευταία
πράξη που θα κάνουν και θα χυθεί αίμα. Ας το λάβουν όπως θέλουν. Ο οικογενειάρχης που θα βλέπει τα παιδιά του να πεινάνε γιατί δεν έχει να πληρώσει το γάλα τους δεν είναι ούτε αγανακτισμένος ούτε θυμωμένος. Είναι απελπισμένος. Και οι απελπισμένοι είναι επικίνδυνοι. Προσέξτε λοιπόν καθάρματα τι θα κάνετε. Προσέξτε γιατί η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι η επόμενη... Και αυτό είναι επώνυμη απειλή.
vaspersview

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν 12 μηνες ΑΚΡΙΒΩΣ, ο κ. Σαμαράς, ελεγε οτι θα μηδενιζε το ελλειμμα σε 12-18 μηνες. Σημερα λεει οτι θα επαναδιαπραγματευθει το μνημονιο, χωρις να ειναι καθολου βεβαιο οτι απεναντι του θα καθεται καποιος για να το επαναδιαπραγματευθει.

Μ αρεσει που μιλαει για αποκρατικοποιησεις σημερα ο τυπος που εριξε την κυβερνηση της ΝΔ οταν ο Μανος προσπαθησε να φερει τους Ιαπωνες στον ΟΤΕ. Μ αρεσει που μιλαει για "ποθεν εσχες" εκεινος που δεν μας εχει πει εαν η ΠΟΛΑΝ χρηματοδοτηθηκε απο την μιζενς. Μ αρεσει που μιλαει για εθνικη υπερηφανεια εκεινος ο "καλος φιλος" της πρεσβειας που προσφερε υπηρεσιες εναντιον της ελληνορωσικης προσεγγισης.

Τελικα ο κ.Σαμαρας δεν ειναι απλως λαϊκιστης, δεν εχει ντροπη ο ἀνθρωπος, δεν εχει τσιπα αεργος ων βουτυρομπεμπες της σαλονατης δεξια.