Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πρόβλεψη

Όπως  το είχαμε προβλέψει αμέσως μετά την θριαμβευτική νίκη τον Οκτώβριο του 2009
Ένας  Παπανδρέου το έφτιαξε, ένας  Παπανδρέου το γκρέμισε
Ένα κόμμα αμφιλεγόμενο που με την αριστερίζουσα φρασεολογία του απέσπασε πολλούς ψηφοφόρους από την αριστερά, ενώ ταυτόχρονα απετέλεσε το δούρειο  ίππο  της Αμερικής στην  Ευρωπαική Ενωση.
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την προδοτική πολιτική του απέναντι σε ένα λαό που το μόνο του λάθος  ήταν ότι πίστεψε σε καλύτερες μέρες που του υποσχέθηκαν

Στην περίπτωση που ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο –προσωπική εκτίμηση δεν περνάει- τον Σεπτέμβριο έχουμε εκλογές.
Τα αναμενόμενα έσοδα από τις έκτακτες εισφορές, τις εφάπαξ εισφορές, τους φόρους στους φόρους που μας επιβάλλουν δεν θα πιάσουν ούτε το 1/3 των αναμενομένων. Το μόνο σίγουρο από το μεσοπρόθεσμο είναι η δημιουργία ενός νέου κινήματος “ δεν έχω να πληρώσω ”  
Την μαύρη τρύπα που θα δημιουργηθεί δεν θα τολμήσει κανείς , ούτε ο κολλοσός Βενιζέλος να την κλείσει. Θα κληθεί ο διάδοχος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Το πασοκ του γιωργάκη θα καταποντιστεί στις εκλογές  Οσοι βουλευτές ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο θα ψάχνουν για δουλειά και  θα κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι να μη αναγνωριστούν. Ο γίγαντας Βενιζέλος  θα προσπαθεί με τον Κουβέλη και τη Ντόρα χεράκι-χεράκι  να σχηματίσουν κόμμα
Το μεγάλο δυστύχημα για όλους μας θα είναι ότι θα έχουν υποθηκεύσει τη χώρα στους τοκογλύφους... 

ΑΚΡΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: