Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Θ. Πάγκαλος

Μπορεί με κάθε ευκαιρία να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «τραμπουκισμούς» ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος αλλά στην κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας ήταν ο ίδιος που εμβόλισε την ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης καθώς με αναφορές «σε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που είχε συντηρήσει η ΝΔ» και στην «πραγματική δημοκρατία που ήρθε το 1981 με το ΠΑΣΟΚ» τα έκανε «μπάχαλο» στο κοινοβούλιο με αποτέλεσμα η ΝΔ να αποχωρήσουν οι βουλευτές της ΝΔ από την αίθουσα της Ολομέλειας.
Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κώστας Τασούλας ζήτησε
από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να ανακαλέσει αλλιώς «αποχωρούμε».

Ο κ. Πάγκαλος όχι μόνο δεν ανακάλεσε – σώζοντας με αυτό τον τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της κρίσιμης διαδικασίας για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – αλλά επιχείρησε να ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά.


Υπο αυτά τα δεδομένα οι βουλευτές της ΝΔ άρχισαν να αποχωρούν από την Ολομέλεια παρά την προσπάθεια του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου να επανέλθουν. Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα η ΚΟ της ΝΔ επανήλθε με προεξέχοντα τον κ. Αντώνη Σαμαρά

protothema.gr 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πάγκαλε, η δημοκρατία στη χώρα μας καταλύθηκε το 1981. Είχατε φέρει τότε μια μορφή σύγχρονης δικτατορίας. Πιστεύω να μην ξεχάσατε τις πράσινες κάρτες που όποιος τις είχε, είχε και τις πόρτες ανοιχτές.. Έφτασε η ΠΑΣΚ στην ΕΡΤ να βγάζει 97%!!! Να χαρώ εγώ την δημοκρατία που μας φέρατε.. Τολμούσε εκείνη την εποχή, κάποιος απλός πολίτης να μιλήσει στο καφενείο κατά του ΠΑΣΟΚ; Δεν θά βρισκε δουλειά όχι μόνο αυτός αλλά και τα παιδιά του.. Ποια η διαφορά του κόμματός σας με την δικτατορία; Μόνο που δεν τους στέλνατε στην Γυάρο..