Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πρωτοβουλία Καμίνη για “επανεκκίνηση” της πλατείας Συντάγματος

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανέλαβε πρωτοβουλία να σταματήσει η κατάληψη της πλατείας Συντάγματος και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της.
Ο κ. Καμίνης σήμερα το πρωί πραγματοποίησε συνάντηση και από κοινού επίσκεψη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
και κυρίως στην πλατεία Θεάτρου, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και σε δηλώσεις του, το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανάφερε ότι σήμερα το απόγευμα θα έχει σύσκεψη για το θέμα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, αλλά και των "Αγανακτισμένων".
"Επιθυμούμε να έχουμε μία ειρηνική συζήτηση με τους συμπολίτες μας προκειμένου να επιτευχθεί η ανατροπή της άσχημης εικόνας της πλατείας εν μέσω τουριστικής περιόδου" δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων. 


enet 

Gr_One:Τώρα θυμήθηκες τη πλατεία δήμαρχε; Τόσο καιρό που φωνάζουν οι επαγγελματίες για τους λαθρομετανάστες πωλητές με τις μαντήλες, που ήσουν; Το κρυφτούλι με τους δημοτικούς σου υπαλλήλους δεν έτυχε να το ακούσεις; Τα Προπύλαια δεν σε πειράζουν; Προφανώς σας τσούζει η πλατεία με τους αγανακτισμένους 
Αυτοί είναι ο στόχος 
Σε περιμένουμε λοιπόν να συζητήσουμε δημοκρατικά χωρίς χημικά και πέτρες, για την "επανεκκίνηση".
Και μη ξεχάσεις σε παρακαλώ να φέρεις και το Μίλτο μαζί σου.Τον υπουργό καλέ της δικαιοσύνης 
Α και δημοσιογράφους και κάμερες 
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ αγανακτισμενοι σε στενοχωρουν κ. Δημαρχε ?
Προχωρησε παρακατω στους λαθρομεταναστες που δεν τολμαει να κυκλοφορησει κανεις ουτε την ημερα πια.
Αλλα καλα κανεις . Πηρες και συ την ψηφο με ψευτικες υποσχεσεις (οπως ολοι) και γιατι παντα θα ειμαστε αγκυλωμενοι μετα κομματα και δεν θα μπορεσουμε ποτε να ξεφυγουμε απο αυτα.
Γι αυτο σε στενοχωρουν οι αγανακτισμενοι. δεν εχουν κομματικους νταβατζηδες