Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Και οι εξωγήινοι φέρνουν τα λεφτά τους σε ελληνικές τράπεζες

Μόλις έγινε ευρέως γνωστή η δήλωση, της οποίας η πατρότητα αποδίδεται στον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Ε. Βενιζέλο, ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι οι ασφαλέστερες του κόσμου, υπήρξαν άμεσες, πολλές και ποικίλες παρενέργειες στην οικονομία του
πλανήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από απολύτως αναξιόπιστες πηγές, τις οποίες όπως είναι ευνόητο αναπαράγει και η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, η οποία κυκλοφορεί με τον παραπειστικό τίτλο ΤΑ ΝΕΑ,
εκατοντάδες χιλιάδες μικροκαταθέτες άρχισαν να συρρέουν στις ελληνικές τράπεζες, και να συνωθούνται στα ταμεία προκειμένου να τους εμπιστευθούν το κομπόδεμά τους. Σεντούκια άνοιξαν, κήποι σκάφτηκαν, κουμπαράδες άνοιξαν, στρώματα σκίστηκαν, για να ανασυρθούν τα χρήματα που είχαν κρύψει επιμελώς οι έλληνες πολίτες, φοβούμενοι τυχόν χρεωκοπία της χώρας. Τώρα, τα χρήματα επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο : στις ελληνικές τράπεζες.
Μεταξύ των διεθνών τραπεζικών κύκλων κυκλοφορεί μετ΄ επιτάσεως η φήμη ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι περισσότερο ασφαλείς και ισχυρές από το FORT KNOX. Χαρακτηριστικό είναι και το σχετικό ανέκδοτο που λέγεται μεταξύ τραπεζικών υπαλλήλων, ότι σε ενδεχόμενο πυρηνικού ολοκαυτώματος θα επιζήσουν μόνον οι ελληνικές τράπεζες και οι κατσαρίδες !!
Με το σκεπτικό αυτό, εκατομμύρια καταθέτες από όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου, αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις ξένες τράπεζες και σπεύδουν να ανοίξουν λογαριασμούς στην Ελλάδα. Υπήρξαν μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις και καταγγελίες για την δράση αετονύχηδων, που αναλαμβάνουν την μεταφορά αυθημερόν, μεγάλων χρηματικών ποσών από τράπεζες της Ελβετίας, του Μονακό, του Λιχτενστάϊν, του Λουξεμβούργου κλπ, έναντι υψηλής προμηθείας. Ο πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών, εξέδωσε προφορική ανακοίνωση και απειλεί με αυστηρούς φορολογικούς ελέγχους, όσους αετονύχηδες δεν δηλώσουν τα κέρδη τους. Οι έλληνες τραπεζίτες για να αντιμετωπίσουν την αθρόα προσφορά χρήματος και επειδή οι υπάρχουσες κτιριακές υποδομές δεν επαρκούν, απεφάσισαν σε έκτακτη γενική συνέλευση, να ανοίξουν υποκαταστήματα των ελληνικών τραπεζών σε όλα τα κράτη του κόσμου. Το νέο σλόγκαν είναι «κάθε πόλη και τράπεζα, κάθε χωριό και υποκατάστημα».
Από το Roswell των ΗΠΑ έγινε γνωστό ότι υπάρχουν συνεχείς θεάσεις UFO, προερχομένων κυρίως από τον Α Κενταύρου, κυκλοφορούν δε μετ΄ επιτάσεως φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η CIA, η NSA και το FBI βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους εξωγήινους για να καθορίσουν τις πρακτικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για το άνοιγμα διαγαλαξιακών τραπεζικών λογαριασμών, σε ελληνικές τράπεζες.
Τέλος μνημονεύω και μια θλιβερή διάσταση του φαινομένου «ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες». Πρόκειται για μια επιδημία αυτοκτονιών ξένων τραπεζιτών, οι οποίοι βλέποντας τις τράπεζές τους να αδειάζουν από μετρητά, βάζουν τέλος στην ζωή τους. Μέχρις στιγμής έχουν αναφερθεί 14 αυτοκτονίες γνωστών τραπεζιτών από το Λουξεμβούργο, την Αμερική, την Ρωσία, την Τανζανία και την Ελβετία.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Πληροφορούμαι, από αναξιόπιστη όπως πάντα πηγή, ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, για να φέρει στην Ελλάδα τα ελάχιστα χρήματα που έχει σε καταθέσεις στο εξωτερικό, με τον όρο να του δοθεί προνομιακό επιτόκιο, έναντι εκείνου που δίνουν οι ελληνικές τράπεζες στους λοιπούς καταθέτες.
Τςςς 


filotimia 

Δεν υπάρχουν σχόλια: