Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Mε μέσο όρο πολύ πάνω από τα 10.000 ευρώ το μήνα, το μπουλούκι της υποκρισίας εορτάζει και φέτος την 37χρονη Δημοκρατία που μας έβαλε μέσα ένα τρις!

 Από τον Βασίλη Μπόνιο

Πολύ πάνω από τα 10.000 ευρώ το μήνα κυμαίνεται ο μέσος όρος των μισθών όλου αυτού του κρατικοδίαιτου μπουλουκιού που θα βρεθούν σήμερα προσκεκλημένοι του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια (1000 ευρώ τη μέρα αποζημίωση-κοντά στις 360.000 το χρόνο!), για να εορτάσουν με λιτό τρόπο την αποκατάστασή της.
Λέμε λιτό καθότι ο μπουφές θα περιλαμβάνει μόνο πορτοκαλάδες.

Συγκινηθήκαμε!

Επί 36 χρόνια οι ίδιοι πάνω κάτω προσκεκλημένοι, έπεφταν σαν ακρίδες στους μπουφέδες του Προεδρικού Μεγάρου.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικαστές, επιχειρηματίες κλπ, εορτάζουν την λεηλασία του ενός τρις ευρώ που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Αυτός είναι ο απολογισμός της 37χρονης Δημοκρατίας.

Κι αντί ο Παπούλιας να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες και ν αρνηθεί το ρόλο του οικοδεσπότη της υποκρισίας, για μια ακόμη φορά θα αρκεσθεί σε ευχολόγια και παραινέσεις.

Οι συμπεριφορές όλων αυτών των «εορταζόντων» στους Κήπους του Μεγάρου- με τους διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες δημοσιογράφους να αποτελούν την πιο εμετική παρουσία-παραπαίμπουν στις συμπεριφορές κάποιων παιδεραστών καθολικών και ορθόδοξων ιερέων, οι οποίοι αφού ασελγήσουν στα ορφανά ανήλικα τους πατάνε και μια εξομολόγηση για να στανιάρουν.

Ακόμη και ο Τσίπρας που υποδύεται τον αντισυστημικό με χαρά υποδέχεται στα ταμεία του κόμματος το 1 εκατ. ευρώ της κρατικής επιχορήγησης.

Τίγκα στο παραεμπόριο ο Ναός του Σολομώντα…

kourdistoportocali 

Δεν υπάρχουν σχόλια: