Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο Μπένυ ακούει;

Αυτοί που σχεδίασαν την φυλάκιση 800.000 Ελλήνων που χρωστούν στο Δημόσιο, προφανώς και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις γυναίκες τους τα βράδια!!!

800.000 Έλληνες ετοιμάζεται να βάλει φυλακή ο Παπανδρέου με το Βενιζέλο, εφαρμόζοντας φυσικά την πολιτική του Παπακωνσταντίνου.
Ετσι από τον Αύγουστο και μετά όποιος χρωστά πάνω από 5.000 Ευρώ στο Δημόσιο, θα.....συλλαμβάνεται με την μέθοδο του αυτοφώρου. 
Αυτό που δεν μας είπε ο Γιωργάκης και ο Benny όμως, είναι, πόσα θα ξοδέψει το κράτος για να φτιάξει και ανάλογα, ΦΥΛΑΚΕΣ που θα χωρέσουν όλους αυτούς!!!

Πρόκειται για άλλη μια «Σοσιαλιστική Οικονομική Μαλακία», η οποία εν πολλοίς οφείλεται στην αδυναμία όσων την σχεδίασαν να ικανοποιήσουν τα βράδια τις γυναίκες τους!


Συγχωρέστε με, αλλά άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω! Πολύ απλά, διότι πουθενά στον κόσμο δεν μπαίνει κάποιος φυλακή γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα χρέη του στο δημόσιο! Ούτε καν στις Κομουνιστικές χώρες!


Στην πλειοψηφία τους, αυτοί που απειλούνται με φυλακή είναι πολίτες οι οποίοι αποδεδειγμένα αδυνατούν να αποπληρώσουν χρέη 5 με 15 χιλιάδων ευρώ που οφείλουν στο Δημόσιο!


Μόνο 10.000 από αυτούς είναι μεγάλο-οφειλέτες οι οποίοι όπως πάντα θα βρουν νομικά τερτίπια και θα την γλυτώσουν.


Πρόκειται στην ουσία για ένα μέτρο, το οποίο αν ισχύσει , όχι απλά δεν θα φέρει έσοδα στο κράτος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κοστίσει στο κράτος πολύ περισσότερα απ ότι θα λάβει, μιας και η φυλάκιση ενός πολίτη αποτελεί ένα μεγάλο έξοδο για το κράτος καθημερινά.


Στον αντίποδα, το κράτος - μπαταχτσής, χρωστά δισεκατομμύρια στους πολίτες αλλά και στους δήμους! Ετσι, αναλογικά, αφού έβγαλαν τέτοιο νόμο για τους πολίτες θα ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να ψηφίσουν έναν νόμο, αντίστοιχα, για όλους αυτούς που ως κρατικοί υπάλληλοι και πολιτικοί προϊστάμενοι, δεν πληρώνουν τα χρέη του κράτους προς τους πολίτες και τους Δήμους.


Με την απύθμενη αυτή ανοησία, το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, και να είναι σίγουροι, ότι μόλις τεθεί σε εφαρμογή και μπει ο πρώτος «μπατιράκος» στη φυλακή, τότε θα είναι που πραγματικά δεν θα μπορεί να μπει κανείς τους μέσα στη βουλή από τα γιαούρτια και τις πέτρες.


Διότι, όλον αυτόν τον κόσμο, τους 800.000 Ελληνες νοικοκυραίους που κυνηγάνε με αυτόφωρο, ΑΥΤΟΙ τους έφεραν στο σημείο της υπέρτατης εξαθλίωσης και οικονομικού μαρασμού.


Με τα μαϊμού δάνεια των τραπεζών και την ασυδοσία τους, την αδυναμία του κράτους να στηρίξει το επιχειρείν και την αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής κάθε χρόνο που έχει τρελάνει τον επιχειρηματία.


Αυτά φυσικά σε ένα επιφανειακό επίπεδο, και χωρίς να μιλάμε για τις μίζες και τις κομπίνες των πολιτικών, οι οποίοι σήμερα αφού ρήμαξαν το κράτος, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Γι αυτούς οι σύντροφοι - βουλευτές δεν έχουν καταφέρει να εκδώσουν έναν νόμο και να τους χώσουν μέσα. Για τους πολίτες όμως, το έκαναν ... τσακ-μπαμ !!


Κατα την άποψή μου, πρόκειται για «πολιτικά κοπρόσκυλα» αισχίστου είδους και μορφής, τα οποία έχουν το θράσος και παρουσιάζονται στα κανάλια για να … δικαιολογήσουν την ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας!
 
adalis

Δεν υπάρχουν σχόλια: