Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο τύπος η ψυχοπαθής είναι η ηλίθιος!!!

Τα πιστεύει αυτά που λέει άραγε, ο τύπος αυτός στην Ελλάδα ζει η αλλού ;;;;

Απαλλάχτηκε ο λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε την απόφαση ιστορική, που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα το ελληνικού χρέους.....

Η χθεσινή επιτυχία είναι επιτυχία του ελληνικού λαού, οι θυσίες του οποίου
δεν πήγαν χαμένες, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες των πολιτών, το φιλότιμο, η επιμονή και η αυτοθυσία του λαού έφεραν το χθεσινό αποτέλεσμα, που καθιστά την Ευρωπαϊκή Ένωση πιο πολιτική.

Τόνισε ότι η συμφωνία της Πέμπτης αποτέλεσε προσωπικό του στοίχημα, το οποίο υπηρέτησε με αυταπάρνηση, και πολλές φορές με κριτική δυσανάλογη με τη δική του εθύνη για το πρόβλημα.


«Πιστεύω πάντα στην Ελλάδα» τόνισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι για πρώτη φορά δημιουργήσαμε ισχυρές συνθήκες ασφαλείας για το μέλλον.


Σε αυτή την πορεία, ανέφερε ο πρωθυπουργός, άκουσα και ακούσαμε πολλά από αυτούς που ευθύνονται κυρίως για την σημερινή κατάσταση. Συμπλήρωσε ότι περίσσεψε η υποκρισία και η αφοριστική κριτική, η απαξίωση των προσπαθειών του λαού, ο λαϊκισμός και η πατριδοκαπηλεία.


Πολλοί διέπρεψαν στην προσπάθειά τους να πείσουν τον λαό ότι ο αγώνας είναι μάταιος, είπε και συμπλήρωσε ότι η ιστορία δεν τους δικαίωσε.


Άσκησε σκληρή κριτική ειδικά στη ΝΔ, για την οποία είπε ότι έχασε μια μοναδική ευκαιρία να συμβάλει στη σωτηρία της χώρας και ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έμεινε σστην εξέδρα, ενώ η κυβέρνηση ήταν στον στίβο της μάχης.

citypress 

Gr_Οne: Και τα δύο στη νιοστί  

Δεν υπάρχουν σχόλια: