Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

H κερατωμένη σύζυγος του Μπιλ Κλίντον και τα ψέμματα της ξετσίπωτης ηγεσίας μας.

Αίφνης η κερατωμένη σύζυγος του Μπιλ Κλίντον, έγινε για τα εγχώρια ΜΜΕ, η φοβερή πολιτική περσόνα, η οποία θα βοθήσει την Ελλάδα ενόψει και του Eurogroup της Πέμπτης.   
Άκουγα στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑτος το απόγευμα της Κυριακής δύο μυστήριους τύπους οι οποίοι επιχειρούσαν να
δώσουν επικές διαστάσεις στο γεγονός,
ότι η συνάντηση της Χίλαρυ με τον Βενιζέλο, κράτησε σε διάρκεια περισσότερο απ΄όσες προηγήθηκαν.
Τι απέραντη ηδονή που ένιωθαν αυτά τα αγόρια για την μακρόσυρτη συνάντηση Μπένι-Χίλαρυ, δεν λέγεται.

Με το στανιό το ΒΗΜΑ και ο ξεπεσμένος πλέον ΔΟΛ επιχειρούν να οικοδομήσουν ένα προφίλ του Βενιζέλου, το οποίο όμως ο ίδιος μέσα από τις παλινωδίες του αδυνατεί να υποστηρίξει.

Ο Βενιζέλος ακολουθεί κατά γράμμα την συνταγή του ψεύδους του προκατόχου του Παπακωνσταντίνου.


Ψεύδη και αντιφάσεις με φόντο μια Οικονομία που οδηγείται με βάρβαρους ρυθμούς σε μια ιλιγγιώδη ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.

Τι μπορεί να προσφέρει η Χίλαρυ, όταν η ίδια της η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή κρίση χρέους;

Τίποτε, εκτός από ωραία λόγια για τον πίνακα που έχει ο Γιώργος στο Μαξίμου και πίσω απ αυτόν οι μυστικές υπηρεσίες κρύβουν τους κοριούς και τις κάμερές τους.
Πόσο μπορεί να επηρεάσει η κερατωμένη Χίλαρυ, τη Μέρκελ και τους συμπατριώτες της;

Ειδικά η Γερμανίδα καγκελάριος, λόγω ΣΤΑΖΙ και του συστήματος Siemens, γνωρίζει και τι σώβρακο φοράει ο πρωθυπουργός μας ανά πάσα στιγμή.


Εδώ με το που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Γιωργάκης του παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα στο Καστρί. Ότι ακριβώς έκαναν και με τον Καραμανλή τον Μπαιρακταρίδη, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε σαν σάπιο μήλο στην αγκαλιά της διαπλοκής.

Το πόσο ανίσχυρος μπροστά στη Μέρκελ είναι ο Παπανδρέου, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν έχει τα κότσια να φέρει πίσω στην Ελλάδα τους Καραβέλα, Χριστοφοράκο, ακόμη και την Αντωνία Ηλία.

(Ούτε τον Μάκαρο δεν μπορούν να συλλάβουν οι πράκτορες της ΕΥΠ Αγίου Όρους)

Οι τεχνητές προσδοκίες που δημιουργούν τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ αντέχουν ως το επόμενο πλάνο: ένας γραφικός ταρίφας έχει πάρει τη σκυτάλη του κουτσαβακισμού από τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ και πουλάει με τη σειρά του τσαμπουκά στη κοινωνία και στους άσχετους τουρίστες που βρέθηκαν στη χώρα των σατυροβαρκάρηδων του ΣΑΤΑ.

Η Ελλάδα είναι μια τελειωμένη περίπτωση. Κι αυτό θα φανεί περίτρανα τη Πέμπτη σε μια σύνοδο όπου η Μέρκελ συμμετέχει με μισή καρδιά.

Γνωρίζει πως κανείς συμπολίτης της δεν θέλει να πληρώσει για να διασωθεί η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία.

Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο σωτηρίας, γι αυτό επεξεργάζονται 36!

Λάθος. Υπάρχει ένα σχέδιο σωτηρίας στα συρτάρια της Μέρκελ. Κι αυτό έχει να κάνει με τη σωτηρία της Γερμανίας.

Το πως δηλαδή θα τη βγάλει καθαρή η Γερμανία απ αυτή τη μπουρδελοκατάσταση.

Ακόμη και τα σενάρια των λιγότερων απωλειών σε περίπτωση Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, έχουν επεξεργαστεί οι ειδικές ομάδες των συμβούλων της.

Η Ελλάδα την έχει άσχημα και η κόλαση είναι μπροστά μας. Κάτι προσπαθεί να ψελλίσει ο ταλαντούχος ηθοποιός Λοβέρδος αλλά κι αυτό είναι μια σταγόνα αλήθειας μπροστά στον Ωκεανό του ψεύδους της πολιτικής μας ηγεσίας.

Από τα «λεφτά υπάρχουν» και «δεν τίθεται θέμα προσφυγής στο ΔΝΤ», ως «το 2012 βγαίνουμε στις αγορές» και το «δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουμε».

Ψέμματα, απανωτά ψέμματα μιας ξιπασμένης εξουσίας…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ