Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η πλέρια δημοκρατία του ΜΠΑΤΣΟΚ

Το καθεστώς πανικόβλητο επιτέθηκε κατά της Λαικής Συνέλευσης του Συντάγματος.
ΜΑΤ,εισαγγελείς και δημοτική αστυνομία διέλυσαν όλες τις εγκαταστάσεις, έκαναν προσαγωγές και απομάκρυναν τους πολίτες απο την ιδιοκτησία τους..

Στις 04:14 ακριβώς,πρώτο το STOPCARTEL μετέδωσε ζωντανά την

επίθεση των ΜΑΤ,της αστυνομίας του Δήμου, παρουσία εισαγγελέα, εναντίον των άοπλων ειρηνικών πολιτών που βρίσκονται στο Σύνταγμα απο τις 25 Μαίου πραγματοποιώντας τις πρώτες ελεύθερες μεταπολεμικά Λαικές Συνελεύσεις στη χώρα.

Με πρόσχημα την παράβαση του νόμου περί..κατασκηνώσεων, ένοπλες δυνάμεις καταστολής συνοδευόμενες απο δημοτικούς υπαλλήλους και εισαγγελέα,άρχισαν να καταστρέφουν όχι βέβαια τις σκηνές που υπήρχαν εκεί, αλλά τις εγκαταστάσεις υποδομών και υποστήριξης της Λαικής Συνέλευσης αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η παρουσία των σκηνών ήταν απλά η εύκολη δικαιολογία της επιδρομής..

Κατεδάφησαν κυριολεκτικά τον Σταθμό Ιατρικών Βοηθειών, την εγκατάσταση της τεχνικής υπηρεσίας, την εγκατάσταση της σίτησης όπως και άλλες εγκαταστάσεις υποστηρικτικές της λειτουργίας της Λαικής Συνέλευσης.

Εχοντας περικυκλώσει την πλατεία οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους 200 περίπου πολίτες πρός την αρχή της οδού Ερμού, όπου παρέμεναν μέχρι τις 8 περίπου το πρωί.Εγιναν 4 προσαγωγές ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για παρισσότερες.

Οι πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή του Συντάγματος κάνουν επείγουσα έκκληση για βοήθεια απο τον κόσμο, διάθεση αυτοκινήτων για κάποιες μεταφορές, ενώ καλούν τον κόσμο να κατεβεί μαζικά στο κέντρο προκειμένου να διεκδικήσει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι και της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης.

Υπάρχει γενικό κάλεσμα για Λαική Συνέλευση στην πλατεία Συντάγματος στις 7 το απόγευμα.


stopcartel Newsdesk
olympia 

Δεν υπάρχουν σχόλια: