Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Τί μεγαλώνει 3 φορές στο αντρικό σώμα στη θέα μιας γυναίκας;


Αν και είμαστε σίγουροι οτι όλοι νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση, ας δούμε τι λέει η επιστήμη για το θέμα. Το μέρος του ανδρικού σώματος που μπορεί να να γίνει μέχρι και τρεις φορές μεγαλύτερο όταν ο άνδρας βρεθεί με μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει είναι…

oι κόρες των ματιών του!!

Το πείραμα

Την ανακάλυψη έκανε πρώτος ο Eckhard Hess, καθηγητής βιοψυχολογίας στο University of Chicago, όταν το 1975 πραγματοποίησε μια σειρά πειραματικών ερευνών με αντικείμενο τις κόρες των ματιών.

 
Στα πειράματα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες οι οποίοι έπρεπε να κοιτάξουν πέντε φωτογραφίες που απεικόνιζαν: έναν γυμνό άνδρα, μια γυμνή γυναίκα, ένα τοπίο, ένα μωράκι και μια μητέρα με ένα μωρό στην αγκαλιά.

Πότε μεγαλώνουν οι κόρες των ματιών σε άνδρες και γυναίκες!


Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο Hess είναι εντυπωσιακά! Οι κόρες των ματιών στις γυναίκες έφτασαν στην μέγιστη διαστολή όταν αντίκρυσαν την φωτογραφία της μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά και κατά δεύτερο λόγο στην θέα του γυμνού άνδρα.

 
Οι κόρες των ματιών των ομοφυλόφιλων ανδρών διαστάλθηκαν όταν είδαν τον γυμνό άνδρα και κατα δεύτερο λόγο την φωτογραφία του μωρού!

 
Και φτάνουμε στην διαστολή των ματιών των ετεροφυλόφιλων ανδρών. Τα πειράματα έδειξαν οτι οι κόρες τους συστέλονταν όταν αντίκρυζαν τον γυμνό άνδρα ενώ διαστέλονταν κάθε φορά που έβλεπαν την ερωτική φωτογραφία της γυναίκας.
Το μέγεθος της διαστολής ήταν ανάλογο με το πόσο επιθυμητη ήταν για τον καθένα η συγκεκριμένη γυναίκα με αποτέλεσμα οι ανδρικές κόρες να γίνονται μέχρι και τριπλάσιες σε μέγεθος στην θέα μιας ιδιαιτέρως ελκυστική και σέξυ γυναικείας φωτογραφίας!

Σε ποιές άλλες περιπτώσεις μεγαλώνουν οι κόρες;

Ένα επιπλέον συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Hess είναι πως οι κόρες των ματιών στους ανθρώπους μεγαλώνουν σημαντικά σε δύο ακόμη περιπτώσεις:
1. όταν βρίσκουν την λύση σε κάτι που τους απασχολεί έντονα
2. όταν κάνουν μια πολύ πολύ σκανταλιάρικη σκέψη!!

 
Την επόμενη φορά πάντως που θα θελήσετε να διαπιστώσετε πόσο πολύ αρέσετε σε κάποιον δεν έχετε παρά να κοιτάξετε βαθιά μέσα στα μάτια του: εάν οι κόρες των ματιών του έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα τότε… πρόσω ολοταχώς!!
 
enimerwsi

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εεεε, βέβαια...
Είναι σαν το "φάτε μάτια ψάρια".
Κι' άντε να δείξεις σε κανα πεινασμένο καμιά πιατέλα με κοντοσούβλι...
Εεε, δεν θα του πεταχτούν τα μάτια έξω;
Είναι οι ...αντιστοιχίες που λέγαμε.!

Κ. Χαν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΔΙ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ...ΘΕΑ.
ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Gr_One??????