Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ: Χωρίς νερό η κοινότητα του Κότρωνα στα μέσα του καλοκαιριού!

Χωρίς νερό ο Κότρωνας στον δήμο της Ανατολικής Μάνης.Πολλές οι διαμαρτυρίες των κάτοικων και των παραθεριστών.
Καμία ενημέρωση από τον Δήμο της Ανατολικής Μάνης.

Προβλήματα λειψυδρίας για αρκετές ώρες της ημέρας, αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στον Κότρωνα του δήμου της Ανατολικής Μάνης.
Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι υπάρχουν περιπτώσεις σπιτιών, οι βρύσες των οποίων έχουν στερεύουν για αρκετές ώρες σχεδόν κάθε μέρα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα τόσο στους ίδιους αλλά όσο και στους επιχειρηματίες της περιοχής που δέχονται βροχή τα παράπονα από τους παραθεριστές και τους τουρίστες της καλοκαιρινής περιόδου.
Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε υπερκατανάλωση αλλά δεν διψούσαν όπως τώρα επί της δημαρχίας του κ. ΠΈΤΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ.
Οι κάτοικοι εξαγριωμένοι και αγανακτισμένοι ζητούν να συγκληθεί άμεσα το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης προκειμένου να γίνει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τα κυβικά που καταναλώνουν οι συγκεκριμένες τοπικές κοινότητες, αλλά και σχετικά με την ύπαρξη παράνομων παροχών και βλαβών στο δίκτυο, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα.
Ειδικότερα υπάρχουν καταγγελίες από κάτοικους ότι το νερό της περιοχής διοχετεύεται παρανόμως σε δίκτυα μη καταγεγραμμένα με αποτέλεσμα οι νόμιμοι συνδρομητές οι οποίοι και καταβάλουν το αντίτιμο της χρήσης της παροχής του νερού να μην εξυπηρετούνται.
Άραγε ο κ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ το γνωρίζει αυτό ή γίνεται εν άγνοια του;;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://neakeratsiniou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: