Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

3.500 ευρώ για κανό ο GAP. Το άλλο το στουκάρισε σε ξέρα...

Όταν πριν από περίπου δύο χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να κάνει την πρώτη του βόλτα με κανό στα παραλία της Αττικής, όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα αθλητικό πείραμα με σύντομο τέλος. 
Ηταν η περίοδος λίγο μετά το ατύχημα που είχε ο πρωθυπουργός με ποδήλατο και τότε οι γιατροί τού συνέστησαν να ασχοληθεί με την
κωπηλασία που δεν επιβαρύνει τη μέση.
Και ο κ. Παπανδρέου όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά την αγάπησε. Ετσι, στη Σκιάθο εμφανίστηκε με το νέο απόκτημα του, ένα λευκό υπερσύγχρονο κανό αξίας 3.500 ευρώ, που ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές των σύγχρονων υλικών.

Η ανάγκη για αντικατάσταση του κανό του πρωθυπουργού σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" προέκυψε έπειτα από ένα ατύχημα στην Υδρα άπου το προηγούμενο κίτρινο «ερασιτεχνικό» κανό του κ. Παπανδρέου υπέστη σοβαρή ζημιά. Σε μια δύσκολη περιοχή για τους κωπηλάτες, ο πρωθυπουργός έπεσε σε θαλασσοταραχή, η οποία τον έριξε σε ξέρα – με αποτέλεσμα να σκιστεί η βάση του κανό. Σκάφος του Λιμενικού είχε βοηθήσει τότε τον πρωθυπουργό να βγει στη στεριά, ενώ το κανό μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο του νησιού.

Μόλις επέστρεψε στην Αθήνα ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το κατάστημα του φίλου του κ. Βασίλη Μπουτσόρη, ο οποίος έχει μαγαζί με είδη θαλάσσης και παρήγγειλε το νέο του κανό.

Πριν από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ένα ασπρόμαυρο κανό της εταιρείας Epic, τύπου V8, βρισκόταν στα χέρια του. Από την Πάρο, στη Σέριφο και μετά στη Σκίάθο ο πρωθυπουργός δεν σταμάτησε να αθλείται συντροφιά με τον νέο του «φίλο», ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληροτράχηλος. Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο κανό είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Είναι κατασκευασμένο από φάιμπεργκλας και ίνες άνθρακα και θεωρείται ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις. Εχει προστατευτικό κέλυφος για τον ήλιο, είναι ελαφρύ και δεν αναποδογυρίζει εύκολα σε περίπτωση θαλασσοταραχής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Gr_One:Εδώ στουκάρισε ολόκληρη ελλάδα και θα γλύτωνε το κανό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: