Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τσιγγάνοι «έκλεισαν» υπαλλήλους της ΥΠΑ στην περίφραξη του ραντάρ!

Ό,τι είναι… για την Αστυνομία τα Ζωνιανά είναι για τους εργαζομένους της ΥΠΑ το ραντάρ στα Δύο Αοράκια
Και στις δύο περιοχές η προσέγγιση γίνεται με δυσκολία. 
Μάλιστα προχθές το απόγευμα εργαζόμενοι στο «Νίκος Καζαντζάκης» εγκλωβίστηκαν στην περίφραξη του ραντάρ, αφού οι Αθίγγανοι που κλέβουν το ρεύμα τοποθέτησαν μία μεταλλική μπάρα εμποδίζοντάς

τους την έξοδοΜάλιστα, χρειάστηκε να πάνε στο σημείο τρία περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. για την … απελευθέρωση των υπαλλήλων της ΥΠΑ, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις με προπηλακισμούς και ύβρεις από τους Αθίγγανους, σύμφωνα με τα όσα λένε στελέχη της πολιτικής αεροπορίας. 
Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και οι επικεφαλής του αερολιμένα αναζητούν λύση, χωρίς όμως να την έχουν βρει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι παράνομες εγκαταστάσεις με τις οποίες γίνεται η κλοπή του ρεύματος τη μία ημέρα ξηλώνονται και την άλλη επανατοποθετούνται.

Οι εργαζόμενοι στον αερολιμένα προειδοποιούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες λόγω του κινδύνου που προκύπτει από τις πρόχειρες συνδέσεις που γίνονται, ενώ ζητούν και την βοήθεια του δήμου προκειμένου να μαζέψει από το δρόμο τα μπάζα ώστε να μπορέσουν να μεταβούν στο σημείο και να κάνουν τη δουλειά τους.

Η υποκλοπή όμως δημιουργεί και προβλήματα στη λειτουργία του αερολιμένα, όπως από παλιά είχαν αναφέρει εργαζόμενοι στον ΚΑΗΚ. 
Το ραντάρ λόγω των συνεχών υποκλοπών έχει κατά το παρελθόν παρουσιάσει σημαντική βλάβη με αντίκτυπο στις οθόνες των αεροελεγκτών οι οποίοι είχαν πει παλαιότερα ότι χάνουν κάθε επαφή με τα αεροσκάφη μέχρις ότου οι γεννήτριες ενεργοποιηθούν και υποστηρίξουν το σύστημα.
ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ / tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: