Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τρόφιμοι της Υπατίας με taser, ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!


Αφιερωμένο σε όλους τους "δημοκράτες" και "αλληλέγγυους" 
Αυτούς φιλοξενούσαμε στην Αθήνα...
Επειτα εγώ είμαι ρατσιστής

Από το "Πρώτο ΘΕΜΑ" 
"Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τον
περασμένο Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία» συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές! Πρόκειται για δύο Αλγερινούς που είχαν γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για
τους κατοίκους της πόλης, αφού είχαν "ρημάξει" 34 αυτοκίνητα στην περιοχή!

Οι δράστες, ηλικίας 26 και 24 χρόνων, που ήταν οπλισμένοι και με ένα ειδικό μηχάνημα taser το οποίο προκαλεί ηλεκτροσόκ ώστε να εξουδετερώσουν όποιον προσπαθούσε να τους εμποδίσει, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Χανίων μετά από πολυήμερες έρευνες. Κατά την προανάκριση ομολόγησαν 34 κλοπές που είχαν κάνει από αυτοκίνητα, των οποίων έσπαζαν τα παρμπρίζ και άρπαζαν από μέσα ό,τι έβρισκαν!


Στις 20 Ιουλίου, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί που συμμετείχαν στην κατάληψη της Νομικής και φιλοξενήθηκαν στην «Υπατία» είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας στις βαλίτσες τους κλεμμένα αντικείμενα! Οι τέσσερις Μαροκινοί ηλικίας 26, 27, 29 και 36 χρόνων επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία καθώς ήταν κάτοχοι αποφάσεων του Τμήματος Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για αναβολή της απομάκρυνσής τους από τη χώρα!"

protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: