Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Βενιζέλος ακυρώνει την πολιτική Παπανδρέου

Τίτλους τέλους στην εκτέλεση του προϋπολογισμού και στην αξιοπιστία της κυβέρνησης έβαλε ο Βενιζέλος με όσα είπε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία. 
Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι  
- Θα προχωρήσει σε νέα διαπραγμάτευση του προϋπολογισμού με την τρόικα. Πρόκειται για ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της
κυβέρνησης και του μνημονίου, αλλά και αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό που ψήφισε ο ίδιος! Είναι το αποτέλεσμα της ύφεσης που θα ξεπεράσει το 5% και του ελλείμματος που φθάνει το 15,5 δις ευρώ το 2011.  
- Οι ιδιωτικοποιήσεις θα πάνε πίσω, καθώς το Χρηματιστήριο είναι πολύ χαμηλά και το ξεπούλημα των εισηγμένων εταιρειών δεν θα αποδώσει τα προβλεπόμενα.
- Η Ελλάδα επιμένει στην υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου με τη συμμετοχή των ιδιωτών.
- Η συμφωνία για το νέο δανεισμό της χώρας μας θα υπογραφεί τον Οκτώβριο από την Ελλάδα, η οποία θα είναι η τελευταία χώρα που θα την υπογράψει.

antinews 

Gr_One:Σύντροφε Μπενίτο όσα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και γενικά όσα μέτρα και να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις κανένα στόχο από όσους έχεις υποσχεθεί στα αφεντικά σου. 
Γιατί απλά λεφτά δεν υπάρχουν εκεί που τα ψάχνεις. 
Περίμενε το Σεπτέβρη να δεις πόσα απ' όσα έχεις προυπολογίσει με τη φοροκαταιγίδα που ετοίμασες, θα εισπράξεις. 
Ετοίμασε φυλακές, κάνε κατασχέσεις σπιτιών, αυτοκινήτων, αλλά χρήματα δεν θα εισπράξεις 
Αλλο πράγμα θα εισπράξεις:
Λαικιστί "από τα τρία το μακρύτερο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: