Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ομιλητής στη ΔΕΘ ο Βενιζέλος !!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, μια ώρα μετά την παραίτηση Παμπούκη έχουν αρχίσει οι εικασίες, οι φήμες και οι διαρροές για το ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση του Παπανδρέου.

Το πλήγμα για τον γόητρο του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο μετά από την παραίτηση – βόμβα, παρότι ο Χ. Παμπούκης ήταν εξωκοινοβουλευτικός.

Το θέμα συζήτησης πλέον, είναι η επόμενη μέρα, αλλά και η αντίδραση Παπανδρέου
Το ότι οι πρόωρες εκλογές έρχονται όλο και πιο κοντά είναι γεγονός, ωστόσο το ζήτημα είναι, όπως λένε και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι ο ένας μετά τον άλλο “πηδά από το καράβι”.

Ήδη, στα δημοσιογραφικά γραφεία, κυκλοφορούν σενάρια για πιθανές ημερομηνίες πρόωρων εκλογών.

Μέχρι εκεί όμως ο Γ. Παπανδρέου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αναταραχές μέσα στο κόμμα στην συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτέμβρη, όπου και δεν αποκλείονται εσωκομματικές εκπλήξεις…

Έπειτα, έχει να αντιμετωπίσει την παρουσία του στη ΔΕΘ, όπου κυκλοφορούν νέες φήμες, που ακολουθούν τις διαρροές του περασμένου Σαββατοκύριακου, με άλλο πρόσωπο στην ομιλία και άλλο στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου!


Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες που ήρθαν στο ΟΛΥΜΠΙΑ, στη ΔΕΘ θα μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και την Κυριακή στην συνέντευξη τύπου ο Γ. Παπανδρέου!

Το σίγουρο φαίνεται να είναι ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα πάει κανονικά στη Βουλή να ψηφιστεί, προκειμένου να διασφαλιστούν όλα τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση.

olympia 

Δεν υπάρχουν σχόλια: