Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος


Άρθρο 120 παράγραφοι 3 και 4
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό
των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Αγαπητοί έχουμε χάσει πλήρως τον στόχο.
Το θέμα είναι η αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η ψήφιση αυτών των έκνομων μνημονίων έγιναν με την χρήση Βίας είτε λέγεται Βία εξωτερική είτε Βία των ΜΑΤ όπως λέει η παράγραφος 4 (εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. ), σε κάθε περίπτωση ενεργοποιείται η κατάλυση του Συντάγματος με χρήση Βίας και πλέον το επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε στον Άρειο Πάγο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί Βία έχει εκπέσει. Πλέον το αδίκημα είναι η Εσχάτη Προδοσία.
Το μνημόνιο 1 είναι άκυρο λόγω του αριθμού των βουλευτών που το ψήφισαν άρα δεν μπορεί να ισχύει το Αγγλικό Δίκαιο συνεπώς ακόμα και σήμερα ισχύει το Εθνικό Σύνταγμα.
Καλώ το Πρόεδρο του Αρείου Πάγου να δώσει εντολή στον Ανώτερο Αξιωματικό του Στρατού να κινήσει διαδικασίες αποκατάστασης της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Αν αρνηθεί να απευθυνθεί στον αμέσως κατώτερο με ταυτόχρονη σύλληψη του αρνούμενου να εκτελέσει την Διαταγή .
Πλέον η δημοκρατία στην Ελλάδα πρέπει να αποκαταστασθεί .

 Ετεός
 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: