Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Και γιατί βρε Μπένυ δεν κάναμε πέρυσι Επιλεκτική Χρεωκοπία;

Θα αναρωτιέστε πολλοί, γιατί δεν κάναμε πέρυσι “Επιλεκτική Χρεωκοπία;” Γιατί έπρεπε να μειώσουμε τόσο πολύ την ανάπτυξη και τους μισθούς και τώρα να αντιμετωπίσουμε μια “Επιλεκτική Χρεωκοπία” από θέση αδυναμίας; netakias.wordpress.com
Το μνημόνιο δεν απέτυχε! Αντίθετως, πέτυχε τον στόχο του! Απορρόφησε όλο το ρευστό από την αγορά,μειώσε τους μισθούς και τώρα θα αρχίσει το πλιατσικο της συμμορίας Παπανδρέου.

Μας προετοιμάζουν για “Επιλεκτική Χρεωκοπία” . Αλλά γιατί τώρα;
Μα γιατί αν το έκαναν πέρυσι, ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ! ! !
Για να μην παρεξηγηθώ από τα “σοβαρά” ΜΜΕ. Δεν είμαι υπερ καμίας χρεωκοπίας! Ούτε το θέλω, ούτε πρέπει να γίνει. Ο Βενιζέλος το ανέφερε! Ειμαι υπέρ της μάχης! Επρεπε να διαπραγματευτούμε όταν μπορούσαμε,
Τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις του ΓΑΠ, τα έχουμε αναλύσει στο άρθρο “Ο ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!.
Στο συγκεκριμένο άρθρο παρέθετα κι έναν πίνακα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που εξηγεί γιατί ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.
kathimerini Και γιατί βρε Μπένυ δεν κάναμε πέρυσι Επιλεκτική Χρεωκοπία;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΟΣΕΩΝ! ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΞΟΔΩΝ (ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ, ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ, ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ κτλ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040 ΘΑ ΕΞΟΦΛΟΥΣΑΜΕ!
ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΑ spread ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΝ!
ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΙΗΑΜΕ ΑΛΛΑ 110 δις + ΑΛΛΑ 120 δις ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΥΓ-Το θέμα είναι φυσικά πιο πολύπλοκο και το εκλαϊκευσα, αλλά το σκεπτικό δεν χρειάζεται να έχεις νομπελ για να το καταλάβεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: