Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φήμη ότι η μήνυσή μου μπήκε δήθεν στο αρχείο! Αυτό έγινε ιδίως μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη και Α. Γεωργιάδη προς τον υπουργό δικαιοσύνης Μ. Παπαιωάννου, ο οποίος τους απάντησε ότι «η μήνυση είναι στον εισαγγελέα εφετών για να εγκρίνει την αρχειοθέτηση!!», μια απάντηση που αφενός είναι ψευδής, αλλά και συνιστά απαράδεκτη απόπειρα επιρροής της εισαγγελέως, η οποία μπορεί φυσικά να εγκρίνει την αρχειοθέτηση, αλλά και την μη-αρχειοθέτηση. Η απάντηση όμως του υπουργού είναι και ψευδής, διότι η εισαγγελέας εφετών Άννα Καλουτά με την από 06-07-2011 απόφασή της,
δεν δέχτηκε την αρχειοθέτηση της μήνυσης
κι αντίθετα διέταξε την κατάθεσή της στην Βουλή σύμφωνα με τα άρθρα 59-63 και 86 Συντ. Την απόφαση αυτή την πιστοποίησε σε εμένα και τον τ. εισαγγελέα Ι. Σακκά (τηλ. 6977254569) ο αρμόδιος υπάλληλος της εισαγγελίας εφετών (τηλ. 210-6404632).
Την απόφαση θα την έχω καθαρογραμμένη σε λίγες ημέρες και θα την δημοσιοποιήσω. Μην ακούτε τους αγωνιούντες προδότες. Η αγωνία και ο φόβος τους κατατρώγει το συκώτι, όπως ο Αετός το συκώτι του Προμηθέα Δεσμώτη (βλ. εικόνα). Απολαύστε την αγωνία των.


Χαλκίδα 13-07-2011 Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: