Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Λεφτά θέλετε; Ελάτε να τα πάρετε!!!


Έχεις την εντύπωση ότι ο άνθρωπος που βρήκε τη δύναμη να κατέβει Σύνταγμα και να παλέψει, αψηφώντας τη σύλληψη ή και τον θάνατο, θα κάτσει τώρα να σε πληρώσει;;; Α, χα, χα, χα, χα, χα!!! Έχετε πολλή πλάκα!!
Την παρανομία εσείς οι βάρβαροι την έχετε αναγάγει σε επιστήμη.

Τι να κάνουμε κι εμείς, ό,τι διδασκόμαστε από την Πολιτεία θα πράξουμε.. ΌΛΟΙ λοιπόν παράνομοι θα γίνουμε, μιας και δημοκρατία έχουμε. Θέλετε να κόβουμε αποδείξεις; Για να διαχειρίζεστε τα χρήματά μας εσείς, οι αριστότεροι; Α, χα, χα, χα, χα, χα. Θέλετε να πληρώνουμε εισιτήριο, για να κόβεται τους μισθούς κι από πίσω τα ταμεία να συνεχίζουν να χάσκουν ορθάνοιχτα;
Θέλετε να πληρώνουμε διόδια...για να καρπώνονται τους κόπους μας "επενδυτές" και να μην πηγαίνουν στα ταμεία της χώρας; Θέλετε να πληρώσουμε ένα χρέος.... (εδώ είναι το καλό) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ;;;;;;;;;;;;;
Να τα φέρετε μόνοι σας κύριοι τα αποτελέσματα που υποσχεθήκατε!! Μόνοι σας τα αποφασίσατε, μόνοι σας θα τα πράξετε! Εμείς δεν ερωτηθήκαμε (για την ακρίβεια σάς γνωστοποιήσαμε τη διαφωνία μας -υπάρχει στο αρχείο μπόλικο φωτογραφικό υλικό για την απόδειξη των ισχυρισμών), άρα ΝΟΜΙΜΑ θα απέχουμε των συμφωνιών σας!!
Για να δούμε ποιοι παρανομούν στην προκειμένη πρέπει αναγκαστικά να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αν θεωρείτε παράνομη την ανυπακοή κάντε μας μήνυση.
(Σκέψου και το ενδεχόμενο να γυρίσει το μάτι των παππούδων και να σου ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω. Τα χρήματα που σου πλήρωναν όλη τους τη ζωή και που τα έφαγες και τώρα τους λες έτσι απλά, δεν έχω, δεν σου δίνω. Να το υπολογίσεις σαν ενδεχόμενο γιατί πλέον ο παππούς έγινε θεριό, με τόσα χημικά που έφαγε. Εν δυνάμει λοιπόν, μην το αποκλείεις, μην το αποκλείεις).
Κλείνοντας, θ' αλλάξω λίγο τον τίτλο.. Τα νησιά μας θέλετε; Ελάτε να τα πάρετε!!!! Για να σας δω με τι κότσια θα βγείτε να ξεπουλήσετε την περιουσία μας, την περιουσία του λαού.. Θα δείτε (όχι μόνο εσείς, σε παγκόσμιο επίπεδο) ποιες είναι αυτές οι ρημαδο-προϋποθέσεις που κάνουν τον Έλληνα ΗΡΩΑ!!
(Έτσι, γιατί πριν κλείσετε την συμφωνία της εξολόθρευσής μας έπρεπε να είχατε σκεφτεί με ποιους πάτε να τα βάλετε. Με τους Έλληνες ρε αδελφέ;;;; Τσ, τσ, τσ, τσ, τσ).

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ!!!

Ένας από το πλήθος
(Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, κανείς δεν θα γίνει διάσημος σ' αυτή την επανάσταση. Στους βάρβαρους θα το στείλω με ονοματεπώνυμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: