Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Θεσπρωτία: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας κατά παραγγελία.!

Οι προσωπικές διαφορές που είχε κάτοικος των Φιλιατών Θεσπρωτίας με μια συγχωριανή του τον οδήγησαν στην απόφαση να πληρώσει 1.000 ευρώ σε έναν Αλβανό της περιοχής, προκειμένου να την ξυλοκοπήσει.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα...
η άτυχη γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν στο χωράφι της δέχτηκε επίθεση από τον κατά παραγγελία δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Οι άνδρες της ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ύστερα από έρευνες συνέλαβαν έναν Έλληνα 50 χρόνων, έναν Βορειοηπειρώτη 31 χρόνων και ένα Αλβανό 46 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 54χρονης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος Έλληνας από κοινού με τον 46χρονο Αλβανό, σχεδίασαν επίθεση κατά της οικογένειας της παθούσας, με την οποία είχαν οικογενειακές διαφορές και για αυτό το λόγο προσέλαβαν τον 31χρονο Βορειοηπειρώτη, έναντι συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού 1.000 ευρώ.     
Σε υλοποίηση αυτής της συμφωνίας, προχθές το βράδυ, ο 50χρονος Έλληνας, οδήγησε τον Βορειοηπειρώτη σε αγροτική έκταση στην περιοχή των Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου βρισκόταν η παθούσα και στη συνέχεια ο 31χρονος χρησιμοποιώντας σιδερόβεργα, άρχισε να κτυπά την γυναίκα προκαλώντας της, πολλαπλά τραύματα.     
Η 54χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της, στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.     
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: