Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Νέο παραδικαστικό; Σωπάστε καλέ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η μεγάλη έρευνα του Εισαγγελέα Εφετών Ισίδ. Ντογιάκου για την υπόθεση του λεγόμενου «νέου παραδικαστικού κυκλώματος», οι δραστηριότητες του οποίου σε πλειστηριασμούς ακινήτων, αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Εισαγγελέας εντόπισε και ήδη έχει καλέσει σε καταθέσεις με την ιδιότητα του υπόπτου, πέντε δικαστικούς λειτουργούς,

δύο γυναίκες και τρεις άντρες εφέτες, όλοι τους εν ενεργεία, οι οποίοι καλούνται σε εξηγήσεις για την διάπραξη του κακουργήματος της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Ντογιάκος φαίνεται ότι έφθασε στα ίχνη της δράσης των πέντε δικαστικών λειτουργών μετά από άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου φερόμενων ως μελών της οργάνωσης που λυμαίνονταν ακίνητα σε όλη την Αττική, αλλά και από ενδελεχή έλεγχο που διενήργησε σε σωρεία αποφάσεων δικαστηρίων στις συνθέσεις των οποίων μετείχαν οι σημερινοί «ύποπτοι» δικαστές.


Ως πρωταγωνιστές του κυκλώματος, που φέρεται πολυπληθές και με περίπλοκη οργάνωση, φέρονται ένας δικηγόρος - γνωστός από τηλεοπτικές εμφανίσεις του παλαιότερα σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές εκπομπές - ένας κληρικός, γνωστός στη Δικαιοσύνη, ένας εφοριακός, γυναίκα δικηγόρος, δικαστικοί επιμελητές, ένας πρώην δικαστής με σύζυγο εν ενεργεία δικαστή και άλλοι, ενώ ο ρόλος του «εγκέφαλου» της οργάνωσης αποδίδεται σε πολιτικό μηχανικό.


Η υπόθεση έφθασε στην Δικαιοσύνη μετά από μηνύσεις τριών τραπεζών οι οποίες εντόπισαν μεθόδους συγκεκριμένων προσώπων με στόχο να παγώνουν διαδικασίες πλειστηριασμών ακινήτων.


Οι δικαστικοί λειτουργοί που κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα δεν είναι οι πρώτοι «ύποπτοι» για την υπόθεση, καθώς έχουν προηγηθεί ο πολιτικός μηχανικός και τέσσερις δικηγόροι.

e-typos 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδώ τα πίνουνε παρέα 12 χρόνια τώρα!!!
(δείτε παρακάτω)






Τέλος δικαστικής σεζόν
1 Ιουλ 2011, 11:34

Αρ. φυλ. 450/29-6-11


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή του πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας το περασμένο Σάββατο 25 Ιουνίου 2011, στην πλατεία του Παλιού Μικρού Χωριού.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρονιά στα πλαίσια της λήξης του δικαστικού έτους, «άνοιξε» με τον χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κ. Βασίλειου Γκαρίλα, ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλό καλοκαίρι, έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο διήρκησε μέχρι τις απογευματινές ώρες. Το πλούσιο σε εδέσματα τραπέζι, ευλόγησε ο π. Νίκος Αζακάς, ενώ να σημειώσουμε πως την διασκέδαση του κοινού είχε αναλάβει το συγκρότημα Αλέστα - Τριπόδη.

Το «παρών» στη συνεστίαση έδωσαν οι δικαστικοί λειτουργοί που υπηρέτησαν κατά το παρελθόν στα Δικαστήρια της Ευρυτανίας, μαζί με τους συνοδούς τους. Πιο αναλυτικά παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ευστάθιος Ροντογιάντης με τον αντιεπίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Κωνσταντίνο Τόλη, από το Μοναστηράκι Αγράφων, οι πρόεδροι Εφετών κ.κ. Ευρυδίκη Μανωλοπούλου, Ελένη Διονυσοπούλου και Αικατερίνη Πάνταινα, οι Εφέτες κ.κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Θωμαΐτσα Πατρώνα, Χαράλαμπος Παπακώστας, Χάιδω Μπάρτζια, Γεώργιος Μαντζαβίνος, Ιωάννα Δούκα, Γεώργιος Καλαθάς και Μαρία Μαυρομάτη.
Ακόμη παρέστησαν οι αντιεισαγγελείς Εφετών κ.κ. Παντελής Στραγγάλης και Βασίλειος Χανής, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Ευρυτανίας κ. Γεώργιος Αλμπούρας και η σύζυγός του Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων κα Φακίτσα, οι εισαγγελείς Πρωτοδικών κ.κ. Αμαλία Μπακαλώνη και Χαράλαμπος Λακαφώσης, καθώς και οι Πρωτοδίκες κ.κ. Βασιλική Καρβέλα, Κωνσταντίνος Βαΐτσης και ο Ειρηνοδίκης Ευρυτανίας κ. Θωμάς Λυπημένος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Κωνσταντίνος Στέφος, ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, καταγόμενος από τη Δομνίστα Ευρυτανίας, οι γραμματείς του Εφετείου και Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας με τους προϊσταμένους των Γραμματειών κ.κ. Μαρία Πολυμέρου και Κωνσταντίνο Γάκη, ο Προϊστάμενος Γραμματείας του Πρωτοδικείου ¶μφισσας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Γραμματέων Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνος Κουτρούμπας με γραμματείς των Δικαστηρίων, οι δύο Δικαστικοί Επιμελητές και πολλά μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας.

Ανώνυμος είπε...

Για παρόμοια περίπτωση πληκτρολογείστε σε μηχανη αναζήτησης
τις λέξεις κλειδιά

" δικαστής σε κολπο με πλαστη
διαθήκη "

και δειτε τα μπλογκς και

το βίντεο....

Χρειάζεται κάθαρση η χωρα μας !